🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 483
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 60
Интересни неща от подкаста с Иван:
• израстнал е в бедно семейство, работи от малък и за пръв път е видял морето на 17-годишна възраст.
• бил е тормозен от съучениците си.
• никога не е имал връзка, сексуално неориентиран е, но желае в бъдеще да има семейство и деца.
• интересни са му коментарите за него и ги чете (но не знам дали става въпрос за тези тук, но спомена, че го оприличавали с палма 😂)
• продукцията не са му дали нито веднъж да отиде до някой от другите лагери.
• човекът, който иска да спечели е Венци.

Не знам дали някой вече го е коментирал, извинявам се, ако се повтарям. 😅

# 61
Дяволо, Soney - респект за труда.

# 62
Хич не са ми интересни Биляна и Берке (а и Киро покрай тях) с този любовен триъгълник и предпочитах да си ходят и да им свърши историята. Не разбирам и Лагер 2 какво толкова се озлобиха срещу тях, всеки си има глава на раменете и решава с кого да бъде.

# 63
• никога не е имал връзка, сексуално неориентиран е, но желае в бъдеще да има семейство и деца.
И аз го слушам в момента. Малко беше тъпо Неделчо да рови в тази тема. Иван смени темата, обаче Неделчо пак казва "ей, как ми отмина въпроса", вижда, че Иван не искаше да влиза в подробности... ама наш Неделчо казва "ама да те поканим в другия подкаст с Ния, там обичаме теми за хора с нестандартна ориентация...". Не беше нужно това, да му слага етикета, то е ясно за всички, ама нужно ли беше да го кара да говори за това? А и семейството му гледа най-вероятно.  И Нидиелчу е един тактичко понякога Grinning Диша тежко през носа докато слуша госта си, само дето не захърка. Микрофонът му усилен...

# 64
Супер, супер, супер анкета.

Между другото гледам че  кой е злодея на Сезона едно име набира голяма преднина.

# 65
  • Другата България
Скрит текст:
Интересни неща от подкаста с Иван:
• израстнал е в бедно семейство, работи от малък и за пръв път е видял морето на 17-годишна възраст.
• бил е тормозен от съучениците си.
• интересни са му коментарите за него и ги чете (но не знам дали става въпрос за тези тук, но спомена, че го оприличавали с палма 😂)
Скрит текст:
• продукцията не са му дали нито веднъж да отиде до някой от другите лагери.
• човекът, който иска да спечели е Венци.

Не знам дали някой вече го е коментирал, извинявам се, ако се повтарям. 😅
За тези става въпрос. Може би не само, но това с “палмата“ съм аз. Няколко пъти съм го писала. Не се извинявам, защото с това сравнение не съм целяла да обидя персонално Иван относно външен вид, а да сравня поведението му във формата с палма - статичност и ....основно това. Разбира се, вероятно и продукцията има вина, защото те избират какво да гледаме и чуваме, но поведението на Ванката си беше по-скоро като на човек, отишъл на едномесечен воаяж на Филипините на издръжката на БТВ. Сори, Ванка, нищо лично. Писах вече, ве явно си добър човек, но ние просто не можахме да видим достатъчно от теб там.
Гледам пак се нищи многоъгълника, който аз достатъчно коментирах, затова ще пропусна сега.
След последните събития продължавам да си стоя зад думите, от епизод 1, че Биба си е имала стратегия още преди формата /да е в двойка с мъж/, имала е редене на пъзели с Киро /за една седмица са наредили вероятно...два с по 1-2 части, за 1-2 минути/, влезли са с тази презумпция във формата, но впоследствие тя е видяла, че е заложила на “куц кон“. Или по-скоро, на пишман пъзелист. И се е преориентирала към Берекет, по когото може и с течение на времето да се е увлякла. Но относно Берекет - на него не му вярвам. Още повече не му вярвам на “благородната постъпка“ със „спасението“ на Биляна, след като вече е знаел, че Иван ще си ходи доброволно и ще му даде “живот“. Много, много лицемерно, Берекет продължава да ми е мнооого назад в личната класация.
Оглавявана от Миро - за поредна седмица Heart, а на второ място отново от началото на сезона - Гогата. , естествено, най-забавен играч на острова.
Играч на седмицата - Ванеса. Не мога да не ѝ отдам дължимото, страхотна победа, и напълно заслужена.
Злодея е ясен, само че вече имам колебания между него и Дзами.
Дзами все повече набира скорост и за мен има потенциал да замести Гошо.
Ще ми е интересен сблъсък между двамата.

# 66
  • España
Мери , той тоя многоъгълник направо си клони към тъпоъгълник ….особено по катетите !😉

# 67
  • Другата България
Мери , той тоя многоъгълник направо си клони към тъпоъгълник ….особено по катетите !😉
Категорична съм, дори май когато го коментирах случая писах, че превес имат тъпите ъгли в него.
Малко трудно се ориентирам кои са точно катетите, но за хипотенузата нямам никакво съмнение. Joy

# 68
И Нидиелчу е един тактичко понякога Grinning Диша тежко през носа докато слуша госта си, само дето не захърка. Микрофонът му усилен...
Хахах значи с това дишане на няколко пъти спирах на пауза и се ослушвах, докато разбера, че е от него 😂

# 69
Лагер 3 от сбирщайн се превърна в най-добре устроения, с най-стабилните играчи като цяло и с най-приятна атмосфера, въпреки че за момента уговорките са да играят в различни алианси.
Много ме забавляват коментарите на Бистра, Влади, Венци и Миро под последната публикация на предаването в инстаграм.

# 70
Коментар на Мимо, относно мнението на Иван.

# 71
  • España
Амиииии….става за……..политик  Мимо Гарсия Груев ! 
Скрит текст:
  ( имаше един спортен журналист Ричард Груев ….просто асоциация 🤪)

# 72
  • България
Мимо какво се обажда където не му е работата?

Иван така е преценил, неговата кауза не е да афишира какво и кого харесва. Много е тъпо Мимо да го напада. Мимо да си преследва собствените виждания и цели. Казвам го като подкрепяща ЛГБТ+ хората.

# 73
И според мен афиширането на ориентацията по-скоро вреди на хората с различна ориентация отколкото им помага.

А един човек може да е бисексуален и да няма никакви проблеми днес да хареса мъж, утре жена.
Да не говорим, че Мимо си е търсил за какво да се заяде., вкарвайки думите "всеки има право на избор" в съвсем различен контекст. Иван е имал предвид, че всеки има право на избор дали да харесва мъж или жена, Мимо си търси за какво да се заяде.
Точното Мимо е такава ходеща антиреклама на гейвоте, че по-добре да не се обажда.

# 74
Към този момент 11 гласа за Марина като Злодея на сезона JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт