🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 474
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 45
Изобщо не ме интересува кой с кого си го е слагал. Такава информация е напълно излишна и досадна, и гадна!
Отивам да попълня анкетата сега и да благодаря на Дяволо и Сони за новата тема! 🍻

# 46
Какви рога, какви 5 лв, нали е имала взаимоотношения с Киро преди предаването?
И с двамата е имала. Така че.. "какви 5 турски лири" е положението.
Единственото риалити, където можеш да сложиш рога на някой, без да си го познавал 😂😂
Само дето не е "без да си го познавал", а Биляна е тъкала и на двата стана едновременно преди предаването. Както става ясно от подкаста на Лора. Така че.. не бързай с хилещите се емотикончета.

# 47
  • София
Съвсем нормално е да се познаваш с хора преди предаването, още повече участници - те се срещат по кастинги и не само, не виждам нищо нередно. Нека са се познавали, и какво?! Още повече, ако не е била гадже на никой от тях и не е избрала нито един от двамата, не виждам защо да не направи сравнение на отношението им към нея, да ги опознае и тогава да вземе решение. Това е разговор за големи хора и не по този начин. Половината там са недорасляци, другата половина - сеирджии.

# 48
На мен ми се стори, че имаше някакъв синхрон с Берке, в който каза, че не може да се сърди на Биляна за неща случили се преди предаването.

# 49
Тя Лора казваше, че е пуснала на Нина на играта, че ще къса глави, че ще видим, като почне да играе сериозно и още куп 100%ови истини. Нормално и в подкаста да е така... Би трябвало да не лъже за нищо.

# 50
  • España
Благодаря за новата тема !
Попълних анкетата , гледах и надкаста с Иван докато неделно домакиствам . Позитивно се е получил .
Скрит текст:
Аз още не съм наясно с “мистерията с бълхата” май (и) Иван го е ухапала ?!

# 51
  • София
И пак питам - какво от това, че Берке и Биляна са се познавали преди предаването?! Истина или не, какво от това? Познавала Берке, познавала Киро. И? Харесала Киро, после видяла Берке и разбрала, че от Киро нищо не става. Примерно. И? Не мога да повярвам какви глупости се нищят, че и хората как се бъркат в живота на другите, че ги и съдят... Всички станаха свекърви изведнъж.

# 52
  • София
Според мен Киро и Биляна са имали вземане-даване, но това не ни влиза в работата. Тъпо ми е за нея някак, защото изборите й за мъже, говорят че е с много ниско самочувствие. Не може да хуква с всеки, който я е намерил за симпатична. Хубаво, но глуповато момиченце. Две думи не може да върже и да се защити. Нищо общо не виждам между двамата, странно ми е как се е насочила към тях точно. Киро всяка жена би загледал.

# 53
  • София
Приемам, че се е случило нещо между Кирил и Биляна - каквото и да е. Някакво нещо.
Не разбирам Биляна - за това че изобщо се е забъркала с Кирил. На мен той ми е антипатичен от пръв поглед.
И много добре я разбирам, че каквото и да е било "нещото" между тях, го е прекратила.

# 54
Не мога да повярвам какви глупости се нищят, че и хората как се бъркат в живота на другите, че ги и съдят...
Нищят се, защото и в предаването се нищят, и то с подробности. А ние нищим предаването.  И няма лошо в това, което са правили. Нелепото е, че едната страна отрича и с това привлича вниманието върху себе си.
Като излязат Б&Б  от предаването, ще обяснят дали преди да заминат за острова са редили само пъзели или са имали джиджи-биджи (което... да, не ни влиза в работата, но е една от най-коментираните сцени в предаването, в последните дни, че и в "Преди обед" го нищиха трите нови водещи, излъчиха грозната сцена с подробните въпроси на Георги в 9.32 сутринта, освен премиерата му в 20.55 предната вечер). В повечето риалитита има подобни панаири и е абсолютно нормално да се коментира от хората.

# 55
Благодаря за новата тема, огромен труд и както досега - страхотна.

Интересна анкета:
Играчи на седмица 7 - Иван, Ванеса

Играчи на фаза 1 - Влади, Бистра, Миро и Венци

Берке и Биляна - в началото влюбен ми изглеждаше Берке, а към този момент Биляна или са се разминали някъде по пътя или са влюбени, та пиша, че вярвам.

Не ми хареса, че Иван се жертва за Берке, ама щом другата му опция е била Киро, не знам кое е по-добре. Изобщо не трябваше да си ходи.
Теренерът добре, че не се жертва за Лора.

Няма да гадая точно какво се е случило между Киро и Биляна, че той мисли че е секс, а на нея не и беше хрумнало да го нарече така.
В другарския съд се изложиха всички без Иван, продукцията начело, разбира се.

Злодеи - Георги и Рената.

Забавни - Гогов, Венци, Мая.

За сезона - много добър 5+ Grinning

# 56
И пак питам - какво от това, че Берке и Биляна са се познавали преди предаването?! Истина или не, какво от това? Познавала Берке, познавала Киро. И? Харесала Киро, после видяла Берке и разбрала, че от Киро нищо не става. Примерно. И? Не мога да повярвам какви глупости се нищят, че и хората как се бъркат в живота на другите, че ги и съдят... Всички станаха свекърви изведнъж.
Не му обръщай внимание на този, същия като Георги…

# 57
  • Буркина Фасо
аз не виждам проблем да се нищи и коментират неща, които ги знаем и виждаме.
днес показват едно, утре - друго. и него ще коментираме.Smiley

# 58
  • София
Дяволо, Сони, страхотни сте. Описанието в началото на всяка поредна тема вече е по-дълго от финалните надписи в Star Wars! Simple Smile
Преди да ида в анкетата; обобщение в 2-3 цитата на последните ни 10-тина стр. терзания кой на какво имал право (да види, пише и контра-коментира). За там е ясно: всеки има право на всичко, понеже няма правила. Освен - когато има. Временно.
Нищят се, защото и в предаването се нищят, и то с подробности. А ние нищим предаването.
Абе всичко е едно голямо театро...лъжат и мажат всички.
Изобщо не ме интересува кой с кого си го е слагал.
Всички станаха свекърви изведнъж.
Те-а-тро.

А победителят "някои" го знаят още от юни т.год. Simple SmileSmiling ImpSimple SmileSmiling ImpSimple SmileSmiling ImpYum
И не е редил пъзел с Би.
Скрит текст:
Злодеите..., хм, и те не знаят още (единият пътува с гривната към Мордор, другият не е излязъл от пункта на Еврофутбол.
Скрит текст:
Изненади дебнат от шипковия храст, но - първо трябва да се уведоми продукцията.
Скрит текст:
Затова: каквито и задруги да се градят и развалят, колкото и всесилна да била Гривната (както ни разправят), важно е кога ще се появи Богът от Машината и с какво...
Скрит текст:

Хубава неделна вечер, запалени по Острова, успешни хора! До утре.

# 59
  • София
Оххх, Лора е адски, адски противна! Много й дошла сцената с разпита на Биляна, но с най-самодоволната усмивка на света съобщи напълно уверено, че биляна е била едновременно с берекета и кирчо. ДЪНО! Даже иска очна ставка да се прави след предаването, много комплексирана женица, жалко.

Общи условия

Активация на акаунт