🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 457
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема и анкета. Току що гласувах за: отличен сезон, за най-забавен персонаж Шериф, Дзами, Мимо Гарсия, за злодея на сезона... Георги.

Учуди ме... при въпроса "Кой се изложи най-много след скандала с Биляна" отговора за Берке, след който е уточнено, че не я е защитил и е мълчал? WTF? Защо и за какво трябва да я защитава, за това, че му е сложила рога и го прави за смях пред всички? Него трябва да защитят, не той да защитава шавливата девойка. И да, най-много се изложи тя, защото отиде да напада Кирил, уж да се уточнят нещата пред всички, но в крайна сметка и зрителите, и те там в лагера, разбраха, че е скачала от цвят на цвят. (Няма лошо, но поне да не го отрича и да не се изкарва жертвата). Рогоносецът мълчи, да. Защо трябва да я защитава? Цял сезон я пази и я защитава. Това отчита ли се? Мое мнение.

# 31
  • София
Какви рога, какви 5 лв, нали е имала взаимоотношения с Киро преди предаването?

# 32
Единственото риалити, където можеш да сложиш рога на някой, без да си го познавал 😂😂

# 33
  • Варна
Изложиха се всички по повод имало ли е проникване 🙂

# 34
Единственото риалити, където можеш да сложиш рога на някой, без да си го познавал 😂😂
Но ако си на негово място, няма да ти е приятно, нали? Защо трябва да я защитава? Понеже в анкетата пише "... че не я защити подобаващо", от какво да я защитава?

p.s. на някого

# 35
  • София
Ами Дизи, защото той се обърна срещу нея още преди да чуе всичко това от нейната уста. А и преди формата не са се познавали, не може да и държи сметка освен ако не желае девственица...
А тя не му е казала, защото не е искала да го нарани, може би?

Simple Smile

# 36
То беше и защото не можела да готви, не била добра домакиня и т.н., тоест каза си и неговото впечатление, че не я е виждал да помага на жените.
Изложиха се всички по повод имало ли е проникване 🙂
Това е така 100%.  На първо място се изложи тя, че изобщо отиде сама да се дискредитира, макар че това не беше идеята й. После се изложи Гошко с неговите интимни въпроси... не му влиза в работата. Чак с такива детайли.. не беше нужно.  Не мисля, че Берке се е изложил. На негово място нито щях да я защитя, нито повече да се занимавам с нея след тази чудна дискусия.

# 37
Но ако си на негово място, няма да ти е приятно, нали? Защо трябва да я защитава? Понеже в анкетата пише "... че не я защити подобаващо", от какво да я защитава?

p.s. на някого
Момичето е направило услуга и вече с баче Кико са баджанаци. Всичко си остава в семейството, а то трябва да се защитава!

# 38
Най-много се изложи...продукцията...Grinning

# 39
не може да и държи сметка освен ако не желае девственица...
Ама той не й държи сметка за това. Мълча си. И не е казано, че трябва да е девственица, а че тя се прави на такава (отричаше да е имало нещо с Кирил), пък се оказа, че не е така.

# 40
  • Варна
Вярвам на Биляна, че е нямало секс.

# 41
Аз не. Отричаше, не защото по принцип е нещо срамно, а защото вече ще трябва да промени първоначалната си версия и отделно, че я снимат камери и ще я гледат мама и тате по телевизията.

На този въпрос "кой се изложи най-много" исках да отговоря: и Биляна, и Георги, но ме учуди, че Георги изобщо не съществува сред отговорите. А всъщност той стана за смях с това "опирал ли се е неговия полов член в твоята...", питаше за куп детайли, а това не му влиза в работата. И пред камерата да питаш чак за такива интимни подробности... пълно дъно беше Гошко в този момент.

# 42
Подкастът с Лора е качен на БТВ+ Simple Smile И там още в началото тя казва, че Биляна е имала взаимоотношения с Кирил и Берке(пак го нарича Берк Sweat Smile ) по едно и също време......преди да влязат във формата. Wink Аз, доколкото помня, Биляна също е от хората на Сами(тези, които е намерил той), тъй че всичко се навързва.

# 43
  • София
Аз не. Отричаше, не защото по принцип е нещо срамно, а защото вече ще трябва да промени първоначалната си версия и отделно, че я снимат камери и ще я гледат мама и тате по телевизията.

На този въпрос "кой се изложи най-много" исках да отговоря: и Биляна, и Георги, но ме учуди, че Георги изобщо не съществува сред отговорите. А всъщност той стана за смях с това "опирал ли се е неговия полов член в твоята...", питаше за куп детайли, а това не му влиза в работата. И пред камерата да питаш чак за такива интимни подробности... пълно дъно беше Гошко в този момент.

Ама чакай малко, хората отиват там да играят, не да си вадят кирливите ризи и да си разказват кой какво прави навън. Такива разговори да не казвам, че изобщо не се говорят пред камера, камо ли да стават достояние на цяла страна. Естествено, че ще си мълчи, що за глупост? То затова днешните "мъже" за щяло и нещяло стигат до агресия.

# 44
И там още в началото тя казва, че Биляна е имала взаимоотношения с Кирил и Берке(пак го нарича Берк Sweat Smile ) по едно и също време..
Е Берк звучи по-така.. френски Wink  (Имаше един сериал "Ослепително слънце" ли беше, френски), но май си е повече в англоезичните държави.
Тука пък нали му казвате Берекет.  Ми нека и Лора да си има своите интерпретации.  В БТВ+ пак ли има куп реклами на всеки 5 мин?

Общи условия

Активация на акаунт