🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 540
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 915
Mисля, че е подходящ момента да призная, че всъщност отдавна харесвам Мая.

# 916
  • България
Много грозен коментар от Бистра и Мътна за Марина. И няма никакъв пример да се даде на децата, защото са много малки и не възприемат нищо.

Мая като има деца защо е дошла да се развява на Филипините вместо да си гледа дечурлигата на безопасно в София?

# 917
Много грозен коментар от Бистра и Мътна за Марина. И няма никакъв пример да се даде на децата, защото са много малки и не възприемат нищо.
Като са малки, какво се пъне Марина да им доказва? Те и това няма да го възприемат, нали?
Пък Мая не съм я чула да казва, че е на острова, за да доказва нащо на сина си. Всичките са там за собственото си его и евентуално за пари!

# 918
Не мисля, че Марина преигра. Тя направо щеше да умре бе хора! Ако не беше Петя можеше и да се удави докато някой доплува до нея. Подозирам, че може да си тръгне по медицински причини и да не се налага някой да я спасява. Аз ако съм от продукцията не бих я оставила в играта след това изпълнение. Защото тя показа, че егото и е по-голямо от инстинкта за самосъхранение. Едва ли някой иска смъртни случаи. И Петя горката изстрада това заради нея.
Да и отпразнуват рождения ден на острова и да си хваща пътя.

# 919
  • България
Марина е решила да се доказва пред себе си и пред Тренера, онези патици могат само да й се възхитят и да кажат, че не биха вложили толкова усилия колкото Марина.

# 920
  • Другата България
Всъщност Бистра и Мая отдавна са дали заявка за двете най-красиви жени на острова.
Едва ли не, мис/ки/ остров.
Сега, нали, сами се сложиха на тези призови места.
Лошо няма, нека си вярват.
Обаче, коментарите им за останалите жени, особено тези на Мая /в която единственото естествено нещо е акъла ѝ, с който не блести особено/, са направо брутално грозни. И не подхождат на “златни момичета“, каквато заявка дават да са.
Особено за Марина. За какво ли не ѝ се подиграваха - за ноктите, за плитките, за ръста....

# 921
Ще чакам с нетърпение обзорите на Циник и Брадъра. Joy
айде, спок, Марина пътува.

# 922
Явно трябва да поосвободят баласт

# 923
Значи
имаме към момента 18
другата седмица ще отпаднат 3-ма
ще играят бедните с една гривна, а те са 7 - влади, петя, вера, берке, биляна, мая, ?

# 924
Hanapin ang disc много ми е смешно като го казва Диляна 😆

# 925
Даваййй, Гогов. И умната.

# 926
  • София
Гребане, баланс и логика - идеални условия Мътна да хване самолета. Ако има кой да я сложи на пангара.

# 927
Даваййй, Гогов. И умната.
То свирен мача 1000000%:
Maya vs Vladi vs Petya
FIGHT

# 928
  • България
Гогов може да пусне Мътна, Петинка и Влади и да се надява Мътна да отпадне.

# 929
Пак ли Рамбо на острова ве Joy

Общи условия

Активация на акаунт