🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 716
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 645
Аз не мога да гледам това с храната. Идва ми в повече.

# 646
  • София
Марина трябваше да спре да скача на Бистра. Но явно й се яде бой. Ами изяде го!

# 647
Това беше мъчително за гледане 🤦🏼‍♀️

Наистина ги размазаха

Марина от 3-4 седмици насам обяснява как ще си понася някакви последствия и накрая някой друг го отнася
Ако утре не си тръгне вече наистина именно тя, ще съм много ядосана
Дори ако загуби, няма да си тръгне за съжаление

# 648

Сега, аз малко се обърках.
Дзами, “прозорливия“, в момента има ДВЕ коалиции.
Едната е той - Гогов - Вера.
Другата е той - Бистра - Миро.

Гогов финалист!
Според мен триъгълника Дзами - Вера - Гогов не е коалиция. Те сами го наричат Съвет на старейшините. Просто Гогов и Вера като по-старши, а и по-интелигентни съветват Дзами за някои аспекти на играта. Самият Гогов на по-ранен етап веднъж каза за Дзами, че не го знае с кого играе в коалиция.

# 649
  • Другата България
Още някой ще прави ли челни стойки и метани на Бистра?

Аз все още недоумявам защо Марина не сложи Мая със себе си в един отбор.
Идеи?

Сега, аз малко се обърках.
Дзами, “прозорливия“, в момента има ДВЕ коалиции.
Едната е той - Гогов - Вера.
Другата е той - Бистра - Миро.

Гогов финалист!
Според мен триъгълника Дзами - Вера - Гогов не е коалиция. Те сами го наричат Съвет на старейшините. Просто Гогов и Вера като по-старши, а и по-интелигентни съветват Дзами за някои аспекти на играта. Самият Гогов на по-ранен етап веднъж каза за Дзами, че не го знае с кого играе в коалиция.
За мен си е направо коалиция.
Независимо как е облечено с думи.
Дори по-силна от тази с Бистра и Миро.

# 650
  • България
Според мен триъгълника Дзами - Вера - Гогов не е коалиция. Те сами го наричат Съвет на старейшините.

Старейшинска, Коджабашев (старейшински) и Съвет на старейшените. Байгън!!!!! Ники Николов трябваше да ги накара да си изберат друга дума.

# 651
  • София
Не й стигна акъла, Мери. Изобщо!

# 652
Много тъпо нареди таблото Марина. Другата тъпотия е, като започнат да питат тоя и оня кого да сложат, ама играе ли ти се, ама това, ама онова. Тя вместо да ги нареди така да се бият помежду си другите и един от тях да хвръкне, тя слага себе си и още един от лагера им. Исках да произведа новина, че днес не реве, но и това съсипа.
Не ти питам никого, когото реша него слагам.

# 653
Още някой ще прави ли челни стойки и метани на Бистра?

Аз все още недоумявам защо Марина не сложи Мая със себе си в един отбор.
Идеи?
Защото не мисли.
От желание да бие Бистра, не разсъждава трезво.
Горкото Петенце, ако не победи Марина, си хваща самолета за България (а колко се радваше, че в лагер 2 я приели добре).

# 654
  • София
Аз бих грабнала Влади, ако бях на мястото на Марина. Хич нямаше да го питам. Според мен той не би я саботирал. Ще го удари на чест.

# 655
А Марина от какъв зор си сложи Петя насреща, още не знам. Има Нина, има Мая... ама не, зор някоя да си ходи.

Ама за да печелят с Петя беее, кое не ясно?

# 656
  • Другата България
Не й стигна акъла, Мери. Изобщо!
За мен грешката е и на Гошо и Киро.
Не грешка всъщност, а принос, при това за мен съвсем целенасочен.
Видяха, че е объркана, че не знае какво да направи, досега винаги Гошо казваше какво да се прави, сега мълча като г@з, защото Петинка е на пангара, а тя си е жертвеното агънце - факт.
В крайна сметка Марина направи това, което ѝ каза Влади.

# 657
  • софия
Вера, Гогов и Дзами имат най-силната коалиция, не знам дали го осъзнават там в момента. Но от приятелската коалиция по-добра няма.
 Бистра мен ме радва. Да, има си своите идиотии, като се види малко в гривни и силна позиция, но си е борец. А и ми е много женствена.
 Прсв. Марина е много смела, защото знае, че тренерът ще и спаси задника. Когато изгърми и последния си куршум ще я видя до къде ще и стигнат смелите приказки.
 Чакам с нетърпение игрите на глада. Изглежда епично.
 И нека съм гадна, но искам глория да се сдобият с пакетче зрънчо и нищо друго. Така  и така до сега нямат един читав избор при въртенето на колелото. Задали са си за цел да се самопрецакват до откат. Белким гладолечението им помогне да получат прозрение и веднъж да имат печеливша стратегия.

# 658
  • София
И аз вече мисля, че беше целенасочено, от Гого поне със сигурност. Киро освен отмъщение на БиБ друго няма в кратунката, ама Гого е напълно наясно.

# 659
  • България
Влади и Венци не са на доктор, а на астролог.

Алекс е останал без мозък. Къде си мисли, че ще бие Киро...

Общи условия

Активация на акаунт