🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 525
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 1 095
Бистра и Мътна се държат точно като онези готини, вървежни, но злобни гимназистки от сериалите. Което реално показва и в коя възраст е спряло развитието им Wink

# 1 096
Айде моите 5 стотинки:

Спрямо промото, ще играят близки приятели и маркират, че Нина нещо е на прицел.
Занчи, ако промото не ни мота нещо - играят Нина и Верчето.
Ако тази нощ след играта на Марина и Петя ги е наводнило и лагер 3 са се спасявали из джунглата,  Мая може и доброволно да играе.

Мая и природно бедствие не може да я бутне. Grinning

Майчето, да си се присъединя към клуба на призналите се, за момента аз също я харесвам ( когато не ме дразни в 20% от времето) . Не ми е фаворит за наградата, но за мен Мая е най-устойчивия човек на този остров и най-адаптивният. Като тревата, която расте въпреки цимента.

Така тихичко си действа, като водичка дълбае камък, казва на всеослушание , че не обича да играе и е зле ама знае ли човек. Като гледах играта с Бистра и Марина, тя доста добре се справи и с плуването и с гредата (особенно тук)  и с пъзела добре вървеше.
При това без да си дава особен зор. Една игра като снощната между Бистра и Гогов и Мая като нищо може да сътвори сензация и да бие Влади, например. На мен Бистра и Мая са ми симпатични точно с тази желязна психика.

# 1 097
Бистра и Мътна се държат точно като онези готини, вървежни, но злобни гимназистки от сериалите. Което реално показва и в коя възраст е спряло развитието им Wink
Ха ха, браво,  точно така е! 😁

# 1 098
  • София
Аз също не виждам Влади пътник. Абсолютно невероятно ми е да изгуби 2 битки срещу възможните опоненти с 1 гривна.
Предполагам се изхожда от това, че НН бил споделил, че един от "злодеите" ще отпадне скоро след осъзнаването си и някои смятат, че това се отнася за Влади.
Аз също,макар че Влади не ми се вписва в "злодей".В самото интервю НН описа и Петър от Фермата като такъв.
Но аз наистина не виждам кой от едногривните може да победи Влади,но от друга страна не виждам и кой би жертвал живота си ,за да го спаси при евентуален провал.

VGogov,
аз съм ти фен от ден1,дори когато преписа,а тук те заляха с хейт Simple Smile

# 1 099
  • Стара Загора
Слабичкия а.к.а. Сталоуна а.к.а Таксиджията се ражда от морските вълни като една морска Сирена:

Добре дошъл във форума!

Еее, браво !
Много готино !
 Да си призная, вчера съм се смяла на паданията на Гогов, а тук е направо Супермен. Не мога да спра да го гледам .

Браво, браво Soney!

# 1 100
По повод това, че някои не вярват в приятелството между Бистра и Мая:

Както казах два пъти не вярвам, че Мая е толкова слаба в игрите. Тя е минала същата тежка школа като Бистра. Вярно външно е по-слаботелесна. Но игрите са страшно разнообразни и на много от тях балансът и пъзелът решават играта. И в същото време не са толкова физически както е при конкуренцията. При Мая също я има онази спортна психика която много помага на Бистра.
Единствено май не знаем колко добре плува Мая.

# 1 101
Преписването за мен бе страхотен ход, а тук наистина заляха Гогов с хейт. Малцина бяхме тогава които му се изкефихме и казахме, че това е позволено и показва съобразителност

# 1 102
Старите теми са налични, пише си кой какво е мислел.

Ето ме мен примерно от 3та седмица:
Скрит текст:
Гласувах за прекалено много хора, общо 8, но към този момент си е така - Влади, Венци, Шериф, Марина, Бистра, Миро, Алекс и Вера.
Митов го бях забравила, че съществува, Вера почти не се появява и мислех, че се казва Надя, но много ми хареса на визитка. Едва ли има много шанс с това почти нулево екранно време, жалко.
Подсказването и преписването щом е позволено, си става част от тактиката. Харесва ми.
Към този момент - 3 седмица - много харесвам Марина, бъркам името на Вера (съжалявам), но си викам за нея, Гогов още не ми е в любимците, но съм ок с подсказването и преписването. Ето, че е било напълно възможно някой да не залага на Гогов, но да е ок с преписването му. Шок!

# 1 103
Лорд Шаш, никой не е казал, че няма приятелство между Мая и Бистра. Специално моето мнение беше с фокус на това, че надали Бистра е толкова зависима от Мая, че да се огъне и срине ако Мая излезе от играта. За мен Бистра е стабилна и липсата на Мая не би ѝ повлияло в негативна насока.
Относно спортната психа си много прав. Това ясно си пролича при Марина. Тя с цялата си отлична физика не можа да направи почти нищо заради разклатената си и нестабилна психика.

# 1 104
За мен Бистра е стабилна и  липсата на Мая не би ѝ повлияло в негативна насока.

То даже на мъжете може по-зле да повлияе, а и главно тя готви (и пере), от както я няма Нина.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 21:58 от Одри ♡

# 1 105
Аз не съм ок с преписването. Това че е позволено, не значи, че не е вид измама. Някой може да прояви съобразителност, но в онзи случай си беше чист риск/отачаян ход и затова Гогов не искаше да си признае. Не е спортсменско, не ми харесват подобни победи. И подсказването ме дразни, но така поне конкурента не е директно ощетен, направо ограбен. В тази графа слагам и съюзяването срещу Марина, че даже и срещу Жоро.

# 1 106
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз пък да внеса разнообразие и да има баланс ще стискам палци на Дзами Sunglasses.

# 1 107
Аз съм за Дзами, Вера или Гогов!
Той в повечето случаи беше хейтен, че не си призна, а не заради самото преписване.

# 1 108
В живота хитреенето много ме дразни, но в играта нямам проблем, че Гогов е преписал, щом правилата го позволяват. Тъпо беше, че след това не си призна и се омота в скалъпени оправдания.

Не мога да се сетя кой точно беше участникът, но в един от американските сезони на Сървайвър, на последната игра фаворитът забрави да си покрие наредения пъзел преди да продължи - имаха платнище, останалите преписаха от него, задминаха го по трасето, той загуби и на съвета го изгониха. Ако си беше покрил пъзела, вероятно щеше да спечели, което щеше да го прати на финал и да вземе един милион.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 22:24 от Дидичка

# 1 109
Лорд Шаш, никой не е казал, че няма приятелство между Мая и Бистра. Специално моето мнение беше с фокус на това, че надали Бистра е толкова зависима от Мая, че да се огъне и срине ако Мая излезе от играта. За мен Бистра е стабилна и липсата на Мая не би ѝ повлияло в негативна насока.
Относно спортната психа си много прав. Това ясно си пролича при Марина. Тя с цялата си отлична физика не можа да направи почти нищо заради разклатената си и нестабилна психика.

Няколко човека по-назад го споменаха. Не ми се рови в момента. Но помня твоя пост, беше точно в смисъл, че едва ли е толкова зависима Бистра от Мая.Според мен Бистра не е толкова видимо емоционална.
Тези които са гледали австралийския ( нали не  греша държавата) оригинал биха ли споделили и там ли е такъв глад?
Останах с впечатление, че игрите са копие на тяхните. А сега тук чета, че били доста от Фермата

Общи условия

Активация на акаунт