🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 534
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 1 110
  • софия
Не съм ги гледала, но от това, което съм чела нашите са развили доста повече формата. Тяхната е със 100 човека, отпадат, като мухи още преди да си ги видял и са с(за това не съм много сигурна) много по - малко времетраене.

# 1 111
Тези които са гледали австралийския ( нали не  греша държавата) оригинал биха ли споделили и там ли е такъв глад?

Австралийското го изгледах, но не е оригинала. Първото копие е Simple Smile
Там е общо 13 епизода, като всеки епизод е май 2 дена.
Имат 1 провизии в началото и това е, няма втори и трети, но имаше морска храна ядлива и разни охлюви и прочее.
В един лагер свърши хараната и бяха зле и имаше интрига покрай избора на хора за игра и кой лагер ще им даде храна, а най-накрая в лагерът с най-много храна бяха останали 2ма и избраният ги излъга, че няма да ги слага на таблото (там слагаха 6 и 4 отпадат) и те им дадоха бая храна, то наистина предвид, че са двама имаха доста и все пак ги сложи, защото много им беше набрал.

п.п. някой писа, че Алекс е скатавка. Не е, много му се играе, ма не го слагат в игра, то и през повечето време не може, беше беден, а сега по време на 6 дни временни правила е аут.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 21:48 от Одри ♡

# 1 112
Хах, повлякох крак и се оказа, че не съм единствената, на която Мая всъщност ѝ е симпатична. Simple Smile Допадна ми, когато каза, че е доволна от живота си и не би го променила. Трудно се постига това. Напомня ми за една приятелка, която спокойно и без сътресения си направи живота такъв, че да ѝ е хубаво. Адмирирам това. По-добре от другата крайност - Алекс, който каза, че е изпълнен с неудовлетворение.
Бистра ми изглежда по-дръпнат човек. Това не я прави лоша или коравосърдечна, а просто по-студена. Между другото, на тази снимка с Мая са прегърнати тяло до тяло, като за близък човек. Направи ми впечатление, че когато се сбогуваше с Дзами след срещата им с него и Миро, го прегърна само с горната част на тялото си. Естествено, това може нищо да не значи, но ми се стори, че не му вярва.
Много ми се иска да има някой обрат и човек, който дълго е бил под радара, да избухне. Нямам претенции кой да е. Joy

# 1 113
Не съм ги гледала, но от това, което съм чела нашите са развили доста повече формата. Тяхната е със 100 човека, отпадат, като мухи още преди да си ги видял и са с(за това не съм много сигурна) много по - малко времетраене.

И нямат златна гривна

Gripping
, двама сме.

# 1 114
  • София
След седмица 8

++
Венци

+
Вера, Влади, Георги, Миро и Гогов

= / +
Кирил, Ванеса и Петя

=
Алекс, Митов, Тренера, Берке, Мая, Бистра и Биляна

= / -
Нина

-
Дзами

--
Нямам

# 1 115
Значи ако продукцията вземе под внимание градивната критика, другата година ще изчисти грешките и формата ще е супер.
Първо трябва да доизмисли златната гривна.
Второ всеки петък игра за храна.
А най-важното да направи истински кастинг.

Предлагам на края на игрите да дадем предложенията си в отделна тема и даже може да бъде пратена на мейла на продукцията

# 1 116
Айде моите 5 стотинки:

Спрямо промото, ще играят близки приятели и маркират, че Нина нещо е на прицел.
Занчи, ако промото не ни мота нещо - играят Нина и Верчето.
Ако тази нощ след играта на Марина и Петя ги е наводнило и лагер 3 са се спасявали из джунглата,  Мая може и доброволно да играе.

Мая и природно бедствие не може да я бутне. Grinning

Майчето, да си се присъединя към клуба на призналите се, за момента аз също я харесвам ( когато не ме дразни в 20% от времето) . Не ми е фаворит за наградата, но за мен Мая е най-устойчивия човек на този остров и най-адаптивният. Като тревата, която расте въпреки цимента.

Така тихичко си действа, като водичка дълбае камък, казва на всеослушание , че не обича да играе и е зле ама знае ли човек. Като гледах играта с Бистра и Марина, тя доста добре се справи и с плуването и с гредата (особенно тук)  и с пъзела добре вървеше.
При това без да си дава особен зор. Една игра като снощната между Бистра и Гогов и Мая като нищо може да сътвори сензация и да бие Влади, например. На мен Бистра и Мая са ми симпатични точно с тази желязна психика.
Подкрепям!!
Много харесвам и Мая и Бистра!
Радвам се от сърце че Марина отпадна...малкото рижо ревящо повече вече няма да ни дразни Heart

# 1 117
Значи ако продукцията вземе под внимание градивната критика, другата година ще изчисти грешките и формата ще е супер.
Първо трябва да доизмисли златната гривна.
Второ всеки петък игра за храна.
А най-важното да направи истински кастинг.

Предлагам на края на игрите да дадем предложенията си в отделна тема и даже може да бъде пратена на мейла на продукцията

ако това стане наистина ще стане супер. Слабия женски кастинг го опрадавам с липса на опит и липса на време. Но другата година няма да имат извинения.
Вече има отделна тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1697857

Как може да се подобри форматът О100Г

# 1 118
  • Варна
Защо слаб женски кастинг, Лорде?
На мен ми се струва на равна нога с мъжкия.

# 1 119
Повечето от жените - с две-три изключения - са статисти. Колко от жените имат повече от три гривни? Да речем Бистра. Рената - окей. (до отпадането). Къде са другите? Колко често излизат на битки? Какви стратегии мътят, с какво са интересни? Допреди няколко дни аз лично Вера и Петя съвсем ги омешвах, толкова ми бяха безлични. Постепенно приех, че Петя прави скандалите с Дзами и тя се премести, но реално дотук какво е направила (не броя последният епизод). Ина, Нина,Мая, Лора, Грозденка какви точно успешни битки дадоха, че да са заслужили мястото си? какви скандали създадоха, с какво запълниха времето? Ако не беше другарския съд над Биляна даже нямаше да знаем че тя съществува.
При мъжете като че основно Мимо, Иван, Тренера и Секулички са туристи. Повечето обаче правят запомнящи се образи, все едно дали с добрро или лошо.

# 1 120
Повечето от жените - с две-три изключения - са статисти. Колко от жените имат повече от три гривни? Да речем Бистра. Рената - окей. (до отпадането). Къде са другите? Колко често излизат на битки? Какви стратегии мътят, с какво са интересни? Допреди няколко дни аз лично Вера и Петя съвсем ги омешвах, толкова ми бяха безлични. Постепенно приех, че Петя прави скандалите с Дзами и тя се премести, но реално дотук какво е направила (не броя последният епизод). Ина, Нина,Мая, Лора, Грозденка какви точно успешни битки дадоха, че да са заслужили мястото си? какви скандали създадоха, с какво запълниха времето? Ако не беше другарския съд над Биляна даже нямаше да знаем че тя съществува.
При мъжете като че основно Мимо, Иван, Тренера и Секулички са туристи. Повечето обаче правят запомнящи се образи, все едно дали с добрро или лошо.
Виктор Митов за мен този човек е фантом...абсолютно безличен и незабележим

# 1 121
  • Варна
Повечето от жените - с две-три изключения - са статисти. Колко от жените имат повече от три гривни? Да речем Бистра. Рената - окей. (до отпадането). Къде са другите? Колко често излизат на битки? Какви стратегии мътят, с
Скрит текст:
какво са интересни? Допреди няколко дни аз лично Вера и Петя съвсем ги омешвах, толкова ми бяха безлични. Постепенно приех, че Петя прави скандалите с Дзами и тя се премести, но реално дотук какво е направила (не броя последният епизод). Ина, Нина,Мая, Лора, Грозденка какви точно успешни битки дадоха, че да са заслужили мястото си? какви скандали създадоха, с какво запълниха времето? Ако не беше другарския съд над Биляна даже нямаше да знаем че тя съществува.
При мъжете е същия леш - може би в малко по-малка степен, но чак да наречеш женския каст слаб, не мисля че е справедливо.
Мимо, Митов, Алекс, Берке си живуркат също толкова необезпокоявано. Че и Тренера бих сложила там, той поне има "късмет" диска да го избира.

# 1 122
От жените неподходящо подбрани са Нина, Ина, Лора, Гроздето, Яна и първото момиче, което се отказа в полза на Кирцата.

Другите са ОК. Бистра си е силна, Петя също, Мая, ако е мотивирана се справя добре. Рената също не е слаба, Ванеса и Марина също не са слаби, борбени. Нищо че Марина е със сбъркана представа защо е там. Децата й на 1г и 3г нито ще гледат предаването в близките 5години, нито ще се гордеят от майка си, която по цял ден реве, страда, а дано никога да не видят финалните кадри, където майка им е в безпомощно състояние.

# 1 123
Повечето от жените - с две-три изключения - са статисти. Колко от жените имат повече от три гривни? Да речем Бистра. Рената - окей. (до отпадането). Къде са другите? Колко често излизат на битки? Какви стратегии мътят, с
Скрит текст:
какво са интересни? Допреди няколко дни аз лично Вера и Петя съвсем ги омешвах, толкова ми бяха безлични. Постепенно приех, че Петя прави скандалите с Дзами и тя се премести, но реално дотук какво е направила (не броя последният епизод). Ина, Нина,Мая, Лора, Грозденка какви точно успешни битки дадоха, че да са заслужили мястото си? какви скандали създадоха, с какво запълниха времето? Ако не беше другарския съд над Биляна даже нямаше да знаем че тя съществува.
При мъжете е същия леш - може би в малко по-малка степен, но чак да наречеш женския каст слаб, не мисля че е справедливо.
Мимо, Митов, Алекс, Берке си живуркат също толкова необезпокоявано. Че и Тренера бих сложила там, той поне има "късмет" диска да го избира.
При мъжете има далеч повече колоритни личности - Дзами, Гогов, Шериф, Кирил, Георги, Миро, Влади дори Венци
от жените само Бистра, Рената и Марина направиха запомнящи се образи

но като цяло каста за втори сезон трябва да се пипне. Повече хора като Георги трябват и по-малко като Мимо. повече като Бистра и по-малко като Лора.

# 1 124
Ето какво прочетох в IMDB в едно от ревютата
Also they were never going to win $1,000,000! I was so confused at the end and then realized how much of a joke it was. Those poor players thinking they had a chance at 1 million when in reality they barely had a chance to win a quarter of a million. The last 'challenge' came down to luck, it's a joke. The worst ending of a show I've ever seen, truly. Wouldn't waste my time if I knew this at the start.

Сиреч, ако там са рекламирали милион, а шансът е бил за четвърт, интересно на колко ще се смали шанса при нашите 300К

Тези които са гледали австралийския ( нали не  греша държавата) оригинал биха ли споделили и там ли е такъв глад?
....Имат 1 провизии в началото и това е, няма втори и трети, но имаше морска храна ядлива и разни охлюви и прочее.
В един лагер свърши хараната и бяха зле и имаше интрига покрай избора на хора за игра и кой лагер ще им даде храна, а най-накрая в лагерът с най-много храна бяха останали 2ма и избраният ги излъга, че няма да ги слага на таблото (там слагаха 6 и 4 отпадат) и те им дадоха бая храна, то наистина предвид, че са двама имаха доста и все пак ги сложи, защото много им беше набрал.

Общи условия

Активация на акаунт