Отговори
# 375
  • София
Дано дават серията в YouTube, че миналия петък точно накрая ми заби и беше доста неприятно. А и там е по-лесно просто да затворя прозореца и пак да го отворя като свърши сцената на Пакил, хем отчита гледанията. Да я видим днес какво ще снима, че пак се е правила на интересна в Инста.

# 376
Обикновено, когато има пушка на стената, тя накрая гръмва. Кога картината на стената в стаята на Ферит ще "гръмне" /падне? Най ще се изкефя кака да е в стаята тогава. Взривът ще е страшен.

# 377
Привет на всички момичета! Скоро не бях се включвала, само ви чета… Аз имам друга теория и смятам, че връщането на тази олткачалка  и следенето на Сейран до работилницата не е случайна. Емрулах написа нещо от сорта за избор предполагам Ферит избира кака, а Сейран милата оставя с пръст в уста и лудия пак ще и направи нещо или паралел с Ферит и стрелба…

# 378
Обикновено, когато има пушка на стената, тя накрая гръмва. Кога картината на стената в стаята на Ферит ще "гръмне" /падне? Най ще се изкефя кака да е в стаята тогава. Взривът ще е страшен.
Кака трябва да я види,за да и се изясни колко Ферит се е променил в чувствата си и що за токсична връзка е имал със Сейран.А нашата няма нужда да я вижда,тя знае,че Ферит е влюбен до полуда в нея.И ,ако избере кака няма да отнеме много време да осъзнае грешното си решение,точно както се случи със Сейран.Но как ще понесе болката от това,че е отхвърлил любимата жена,не знам.

# 379
Ако фантасмагорията с комата се изпълни, се чудя как нашето момче трябва за миг да отслабне поне малко. В края на сезон 2 не бе така закръглен. Е и косата на Сейран трябва за миг да стане дълга, но това е по-лесно.

# 380
  • София
Кака и да я види, мислите ли, че ще реагира по някакъв начин, ще пореве най-много. После ще каже на Феро как го е измъкнала от гроба и така. Дотук не се видя никакво достойнство от нея, една картина ли ще я бутне.
Афра е на сет в имението.

# 381
Добро утро,мадами. Чакаме днес фрага ,да видим какви въпроси ще отвори пак.

# 382
Ако фантасмагорията с комата се изпълни, се чудя как нашето момче трябва за миг да отслабне поне малко. В края на сезон 2 не бе така закръглен. Е и косата на Сейран трябва за миг да стане дълга, но това е по-лесно.

Къде го видя пък закръглен Мерт?Даже сега е по слаб.

# 383
Момичета, вие в кои hashtag влизате в Х, че толкова информация виждате?

Цитат
Къде го видя пък закръглен Мерт?Даже сега е по слаб.
В сравнение със зимата и  пролетта ми се вижда по-закръглен. Може би нарочно създават такава визия, нали са "минали" 2 години.

# 384
  • София
Момичета, вие в кои hashtag влизате в Х, че толкова информация виждате?

В никой, следвам много туркини, те не ползват хаштагове. На хаштаговете е пълно с глупости и невярна информация. Там са и откачалките. Проверявам ги само, ако има някакъв скандал и пишат с недомлъвки какво е станало.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 11:04 от MysteryG

# 385
Кака и да я види, мислите ли, че ще реагира по някакъв начин, ще пореве най-много. После ще каже на Феро как го е измъкнала от гроба и така. Дотук не се видя никакво достойнство от нея, една картина ли ще я бутне.

Ох, дано не зареве кака ни.🤪

# 386
Тя поне да ревеше 😀. Ма не реве.

# 387

Сетих се във връзка с кака за този пост от рускините Grinning

Аххх Heart Eyes Как може да са толкова химични Broken Heart

# 388
Моля се да не прави и опити да плаче. Тези сцени са просто мъка за гледане. 😀

# 389
Мистери, можеш ли да кажеш някои, ако не е тайна.

Общи условия

Активация на акаунт