Отговори
# 150
Смятай Ферит колко е бил зле.......Искал е да се самоубие.....
Сега е времето Сейран да му каже защо е постъпила така

# 151
Който го е страх от мечки, не ходи в гората /българска народна поговорка/
Тогава да не се върти около Сейран и да я гледа като мартенски котарак. Надявам се и тя да събере последната си останала гордост и да си бие камшика. На Феро му е време да се жени.

# 152
Човек, който вместо да се допита до лекари и да търси начини да разбере съпругата си, постъпките й, да търси решение на проблема, се хвърля върху първата срещната, че и по-стара жена. Не заслужава нищо. Сега мислех, че се е осъзнал, израстнал, а дори вече съвсем не вярвам, че е изживял тежко раздялата. Май само си е търсел оправдание за действията. Ако правилно усещам фрага (не знам какво се говори), Сейран да не си губи времето и нервите (вече наистина би се поболял човек при подобни преживявания), и здравия разум, ами да си тръгва и да си гледа живота. Аз не бих губила и миг за Ферит и май за този сериал. Мисля вече да ви чета и ако нещата са в тази посока и своите нерви да пазя.

# 153
Който го е страх от мечки, не ходи в гората /българска народна поговорка/
Тогава да не се върти около Сейран и да я гледа като мартенски котарак. Надявам се и тя да събере последната си останала гордост и да си бие камшика. На Феро му е време да се жени.
+1
След този фраг, как да повярвам, че нещата вървят към по-добро. Нямам нерви даже да мисля, какво ще видим във втория фраг.

# 154
  • Яко в Матрицата...
Благодаря, Еве, че го преведе това ❤

Като обича едната, да не мъти ума на другата.

# 155
Подигравка и за ролята на Сейран и за ролята на Ферит.

# 156
Ама тези сценаристи си противоречат.
Веднъж Феро се запознава с каката във фитнеса , дори обкръжен от други мацки.
Втори път се казва, че навлека го е спасила от смърт и не знам как му е помогнала.
И за благодарност не си е губил времето да се въргаля с нея в стаята, която крие спомени за любимата жена.
Еее, това не го разгадаха петимата глупаци.

# 157
И сега какво? Сейран явно сама си е сложила масата за рисуване в ателието, защото Ферит  е избягал от нея и е отишъл там. Че и с цялата си наглост 😂 взе, че го заключи вътре.

# 158
Фрагманът е добър. Показват, че Ферит се страхува. "-Обичам нея (Дияр)...
+ но си влюбен в мен", страхува се от възможността Сейран може да го изостави отново, а не че не обича Сейран.
Поставете се на мястото на Ферит и какво той е видял и много лесно ще го разберете, даже сам го казва - "ти пусна синан, а дияр ме върна от смъртта".
Както бях писала и след финала на последния епизод, Ферит има пълно право да е сърдит.

bellie_ellie
,никой не те чете...
Всички са на фенки на Сейран
Никаква емпатия към човека,който е бил изгонен и заменен с друг мъж
Важното е,че той е бил с друга жена..А,че тази жена го е върнала от смъртта,а другият мъж пожела смъртта на жена си-това няма значение
Не си прави труда

# 159
И сега какво? Сейран явно сама си е сложила масата за рисуване в ателието, защото Ферит  е избягал от нея и е отишъл там. Че и с цялата си наглост 😂 взе че го заключи вътре.

Много е луда нашата. 😂

# 160
Очаквах си го аз !  Защо му беше тогава да задава най-важния въпрос , за да си почеше егото ли ?!  Колко е незабравим и незаменим !?  Да беше си мълчал като няма топки.
И чета аз тук , че е време Сейран да се бори за любовта . Чия любов , на сгодения мъж ли , който обича другата ? Хайде , нямаме нужда от втора Пелин - да търчи след него , макар че я направиха почти като нея.
Да бяга Сейран.  Два сезона  го напускала , ами имаше защо. Обаче никой не споменава , че след всяка раздяла му прощаваше и се връщаше. Сега и с Дияр ли да се бие ?

# 161
Еве,мисля,че този фраг отговори на въпроса ти-как Сейран ще се бори за любовта им
Времето дойде
Давай,Сейран,можеш!!

# 162
Според мен е време Сейран да му обясни защо го отблъсна.Подробно да му го обясни.Грешно ли постъпи?Много грешно.Да му обясни,че го е потърсила след оздравяването си и го е намерила щастлив до друга жена.Той виновен ли е,че не я дочака?Много е виновен.След като всичко това бъде споделено и разбрано да вземе Феро окончателно решение.Ако избере кака то значи лайф мотива на сезона е как  да преодолеем загуба на голямата любов и да открием отново щастието.Какви Сейфер ,какви 5 лева.А и Пакил нали каза ,че била история за красива любов.Аз оттук нататък ще гледам само защото обичам да се наслаждавам на играта на Афра и Мерт.За мен сериала приключи.

# 163
Добре де , нали всички искахме Сейран , която се бори за любовта им?
Ами ето я!
Кака ме дразни , ама дните й са преброени.
Той я обича , но ме като жена , а като човекът , който му е помогнал в труден момент.Свикнал е с нея, най-малкото.
Лошо ще е да се събере със Сейро , ама да тича да помага на кака .. като с рибата.

# 164
  • Яко в Матрицата...
Вал, пак ли с това кой на кого е фен 🙄
Ферит има право да е сърдит, да иска обяснение, но той това ли направи? Не, пита Сейран, ако не се оженя, би ли била пак моя? Ее, за какво му беше това? От фрагмана разбирам, че просто е  искал да се увери, че тя не го иска и той прави правилния избор с Дияр. Да ама не…

Общи условия

Активация на акаунт