Отговори
# 360

Май е със същата рокля, от вечерята? Лелята, Ифа и Кязъм?

# 361
Свършиха повръщащите човечета на хората за сторито на Пакил.Фенска любов,какво да я правиш,Днес раздадоха емотикони в изобилие,всекиму според заслугите .Шест пет при фандома няма.

# 362
И аз сега й пратих повръщащи човечета 😂😂😂 ама казвайте като има такива кампании 😂

# 363
Оригинален е Мерт, взриви медиите с това признание.
Еми, артист си е , та дрънка. То красота, харизма, талант и много екстри.
То за това му се лепят всичките мухи и няма отърваване от тях. Бавачката
само чака да се доближи до него и лигите и потичат./извинете за арогантността/
Афра е щастлива, че е избраната любима.

https://x.com/i/status/1853856277790617938

# 364
Пакил за пореден път доказа, че прави всичко за взаимодействие, наистина е на събитие с мъжа си, сега качи истории и е облечена по същия начин, може пък наистина да е била до рано на снимки, съжалявам че пак говоря за нея, но се издразних че нарочно дразни хората, защото знае че не я искат.

# 365
Чичо Онур е писал за евентуалното значение на татуировката "23" на Мерт. Първият епизод на "Рибарчето" е излъчен на 23 септември 2022 г. Според него АфРам за първи път слагат пръстени на 23 август 2023 г., а на 23 септември тази година отново са ги сложили. Писал е като планирана дата за сватбата 23 септември 2025 г. Ще видим прав ли е отново. 😃

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/mert-ramazan-de … nlami-nedir/1381/

# 366
Ето ви една красавица:

# 367
Колко е доволна. 😃

# 368
Мацки, добро утро! 🫶
Надявам се на хубав трейлър днес! ✌🏻
Епизод 81 може да се гледа в ютуб и в Турция! ✌🏻

# 369
Момичета,вече от няколко акаунта излиза "информация",че Ерсин напускал сериала и щял да се връща Таро. Някой срещал ли е такава информация?

# 370
Добро утро, момичета!
И аз чакам с нетърпение фрага.Тъй като съм много емоционален човек и винаги първо реагирам според първоначалното си усещане и после се сещам,че имам сиви клетки за размисъл. Смятам,че тази неувереност у Ферит е нормална.Не може да се вземе решение от раз,колкото и на нас да ни се иска.Картите са сложени на масата.Дали действията на Сейран или тези на кака ще му помогнат да осъзнае разликата между благодарност,привързаност и дълбока любов,това ми е любопитно да видя.Разговор за причините за отхвърлянето му категорично трябва да има,дано не го отлагат още много.И решението му не трябва да зависи от угрозата Синан да навреди на Сейран.За сега това ми е достатъчно.Въпреки,че изгледът Пакил да се подвизава в сериала поне до декември ми създава усещане за напрежение.И не мога да отрека,че когато има пречки за събирането на ГГ, играта на Афра и Мерт е зашеметяваща и придава изключителна дълбочина на преживяването да ги гледаш.

# 371
Добро утро, момичета Kissing Heart
В първия фраг обикновено дават как ще се развие серията, детайлите са във втория. Чакам и аз с нетърпение Heart Eyes

Страхотни са Heart Eyes Много красиви, уникална химия Heart

# 372
Момичета,вече от няколко акаунта излиза "информация",че Ерсин напускал сериала и щял да се връща Таро. Някой срещал ли е такава информация?

Ако е вярно, то теорията за комата отново е на масата, защото я си представете бракът на Суна и Абидин да е нечий сън и изведнъж Сейран или Ферит се събуждат и всичко си е по старому и Суна и Кая са си все още женени. Не виждам иначе друга логика в това Абидин да напуска, а пък Суна да остане.

# 373
Добро утро, момичета!
И аз чакам с нетърпение фрага.Тъй като съм много емоционален човек и винаги първо реагирам според първоначалното си усещане и после се сещам,че имам сиви клетки за размисъл.
Те така съм и аз 🤣🤣🤣

# 374
Добро утро Heart И аз чакам фрага с нетърпение...първоначалния ми шок отмина,вчера беше ден за размисъл Kissing Heart като на избори,хаха.В крайна сметка,да,няма как да стане без обяснения.Ферит е много наранен и като всеки нормален мъж,няма как да я приеме отново,без отричане,сърдене и изискване на отговори.Аз съм сигурна,че той много добре знае,кого обича,просто наказва Сейран.А нашата кукличка,трябва да се бори и да му докаже любовта си.Бях решила да не гледам серията заради Пакил,изпитвам непоносимост към нея,нооо заради Афи и Мерт,ще гледам,какъвто и да е фрага.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 11:10 от Милена Тодорова 756835

Общи условия

Активация на акаунт