Отговори
# 390
Моля се да не прави и опити да плаче. Тези сцени са просто мъка за гледане. 😀

Каквито сме късметлии сигурно ще реве цяла серия. 🥴😵‍💫

# 391
Кака и да я види, мислите ли, че ще реагира по някакъв начин, ще пореве най-много. После ще каже на Феро как го е измъкнала от гроба и така. Дотук не се видя никакво достойнство от нея, една картина ли ще я бутне.
Афра е на сет в имението.
Имай милост,Mystery,само да не реве,че е това скимтене ми пили мозъка.

# 392
Ако фантасмагорията с комата се изпълни, се чудя как нашето момче трябва за миг да отслабне поне малко. В края на сезон 2 не бе така закръглен. Е и косата на Сейран трябва за миг да стане дълга, но това е по-лесно.

Косата на Сейран расте буквално с часове. Колкото е по-дълга, толкова сме по-близо до реалността.

# 393
Беше излязла информация,че търсят консултант за болестта на Сейран.Ако допуснем ,че събитията до момента са кома,дали тези консултации са свързани с етапите на лечение на тази болест .Кой знае какво са замислили.При всички положения долазваме в кръгова отбрана изтощени с пяна на уста до развръзката.

# 394
Привет на всички!
Приемате ли нови мнения по любимия сериал?
Чета темата доста отдавна и реших да се обадя и се регистрирах.
До сега не съм писала във форума, заета съм достатъчно, за да участвам активно във форума. Предимно съм пасивен участик, по-точно само чета и в други раздели на форума.
Решението ми за регистрация е донякъде женското ми възмущение от негативното отношение към Дияр.
Задавам си въпроса защо жени са толкова ожесточени в определенията си за жена, която нищо лошо за сега не е направила на Сейран.
Тя просто е една влюбена жена, която отстоява своето, отстоява това, че е сгодена, това че към нея са отправени сигнали на привързаност от страна на Ферит, ангажирано е семейството й и т.н. Не разбирам този хейт срещу нея. За мен тя е разумна и разбираща жена, което ни се показва до тук. Актрисата е хубава жена и никак не е добре да бъде по този груб начин заклеймявана, като кака, леля, стара и т.н.  имайки предвид негативи към нея от ролята й, която в момента не е отрицателна.
Мисля, че можем да бъдем по-толерантни към ролята на Дияр и да я погледнем като жени, на които животът може да поднесе нещо подобно.

# 395
Направо без думи ❤️❤️❤️❤️.....Късметлия е Мерт ❤️🧿🥰🧄

# 396
Асена, и на мен ми направи впечатление, че косата на Сейран е доста пораснала Grinning

Най-обичам, като се регистрират, само за да ни набият канчетата Sunglasses

# 397
Добре дошла Anileda12.Мерт е на 26г,Пелин е на 38г. Не си пасват просто един до друг . И то като..как  го каза тя "партньори" ли какво беше...Ми не си пасват за мен. Ясно е,че избрана с цел. Искаме да разберем целта, предполагам Султан.Буче поне не се правеше на интересна. Има една друга тема ,тя е само за Мерт. Казваш ,че четеш и други теми,та в тази друга въпросна тема я харесват Пелин. Там Афра е дива селянка,А Пелин е жена от класа

# 398
Мисля , че въпросът не е към хората тук в темата
Има кастинг екип има 5 сценаристи и продуцентска компания Като за начало може да се обърнете към тях 😀

# 399
Да обобщя накратко за фраг 1 - не ми хареса. Всякакви фантастични неща мога да приема като сценарии, но главния герой да разправя на главната героиня, че обича друга и то съвсем сериозно да си го мисли - това не мога. Мога да приема думите му - "аз я обичам", единствено, ако фрага е подвеждащ и всъщност, Ферит не казва тези думи На Сейран, а За Сейран на някой друг. Ииии ако Ферит каже на Сейран, че нарочно е тръгнал да се жени.... Иначе не виждам, за каквъв да се бори Сейран, при положение, че право в очите й казва, че вече обича друга, пък все тая, че е влюбен в нея. Обича ли друга? Обича, да хваща куфарите и да видим тогава колко всъщност Ферит обича Диар. Сейран за 3 сезона нито веднъж не каза искрено на друг, че го обича, как пък все тя трябва да дели Ферит. Наистина ми се искаше тоя път Сейран да е с друг и Ферит повече от  1 серия да я гледа с друг, да я дели с друг, ама без той щастливо да си пощипва друга ... Честно казано хич не ме интересува, че тя го била отдалечила от себе си. Колко хора са ги изоставяли и продължават да са верни на любовта си. Уж го показват Ферит, че не иска да се жени, уж много обича Сейран и накрая да й казва, че обича Дияр, не ми е много в нормите. Вече сериозно мисля, че тия сценаристи хич не знаят какво е ставало в не предните сезони, а в предните епизоди.

Anileda12
Нищо лично към актрисата играеща Диар, не й знам името, за първи път я чувам и виждам,  еми хич не ми е хубавица, да не кажа даже обратното на хубавица ми е,  мое виждане за красота и хубост е това, разбира се. Хубаво телце има обаче, признавам й го, специално влязох в инстраграм да й видя снимките....

Седя и си мисля наскоро, колко ли се радва Буче, за новата "партньорка" на Мерт, сигурно си мисли - На ви сега Хубавица и актьорско майсторство Grinning

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 13:14 от viksdreams

# 400
Аниледа, Пелин стана противна първо с поведението си по време на снимки: всички актьори са много скромни и не афишират участието си в сериала, а Пилин постоянно го прави и то като буквално се отърква в колегата си Мерт. Не отива на женена жена това поведение към сгоден мъж. И другите актьори имат приятелски отношения, но не се натискат тук и там, не приклещват колегите си.
Играта й не е професионална. Другите от актьорския състав са добри професионалисти, публиката вярва на  показаните от тях чувства. При нея няма такава игра.
Не знам по сценарий ли трябва да е по-стара или са избрали неподходяща актриса, но й личи, че е по-стара от Мерт. Така, че тя му е кака по възраст.
Дияр е манипулатор, надали е влюбена, но обича контрола. Ами не ни харесва да се втълпяват чувства на любимия ни герой и да го конролират с хапчета.

# 401
Привет на всички!
Приемате ли нови мнения по любимия сериал?
Чета темата доста отдавна и реших да се обадя и се регистрирах.
До сега не съм писала във форума, заета съм достатъчно, за да участвам активно във форума. Предимно съм пасивен участик, по-точно само чета и в други раздели на форума.
Решението ми за регистрация е донякъде женското ми възмущение от негативното отношение към Дияр.
Задавам си въпроса защо жени са толкова ожесточени в определенията си за жена, която нищо лошо за сега не е направила на Сейран.
Тя просто е една влюбена жена, която отстоява своето, отстоява това, че е сгодена, това че към нея са отправени сигнали на привързаност от страна на Ферит, ангажирано е семейството й и т.н. Не разбирам този хейт срещу нея. За мен тя е разумна и разбираща жена, което ни се показва до тук. Актрисата е хубава жена и никак не е добре да бъде по този груб начин заклеймявана, като кака, леля, стара и т.н.  имайки предвид негативи към нея от ролята й, която в момента не е отрицателна.
Мисля, че можем да бъдем по-толерантни към ролята на Дияр и да я погледнем като жени, на които животът може да поднесе нещо подобно.
Anileda12,първо добре дошла!
Мнението ни за образа на Дияр изигран от Пакил се обуславя от два фактора.Първо,имаме пристрастеност към Ферит такъв какъвто го гледахме два сезона. Това,в което се е превърнал,очевидно под давлението на Дияр не не харесва.Прозира емоционалната манипулация,която тя прилага спрямо него.Не случайно много фенове мислят,че е свързана със Синан.Дори и да не е така има арогантост в нея,която и Ифакат прозря.А способността на Ифа да сканира хората е доказана и никога нейните думи не са случайни.До тук,сценарий,Пакил играе.Второ,липсата на талант у актрисата или неспособност да създаде силен образ е видим.В допълнение на това самочувствието,което демонстрира чрез сторита и интервюта,сомопровъзгласяването си за партньорката на Мерт и самопоставянето си от второстепенна роля в главна е липса на професионализъм.Очевиден инфлуенсър,който целенасочено търси дивиденти от участието си в проекта.Ако ролята бе изиграна от актриса равностойно стояща до Мерт,създаваща необходимата дълбочина и сила на образа и достойно държаща се като изпълнител на второстепенна роля,гък нямаше да кажем. Щяхме да мрънкаме за сценария и толкоз.Образите на Ифакат и Кязъм са в пъти по-лоши от този на Дияр,ама обичаме и героите и актьорите.Надявам се разбираш мисълта ми.
Отново добре дошла!

# 402
Това е много сладко. Мерт също вече е в Ялъто.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 12:55 от Албенаа

# 403
Ако фантасмагорията с комата се изпълни, се чудя как нашето момче трябва за миг да отслабне поне малко. В края на сезон 2 не бе така закръглен. Е и косата на Сейран трябва за миг да стане дълга, но това е по-лесно.

Косата на Сейран расте буквално с часове. Колкото е по-дълга, толкова сме по-близо до реалността.
Чакам, чакам....Нерви не ми останаха 🤕. Толкова логично е всичко през призмата на теорията за комата! Дано ❤️

# 404

Общи условия

Активация на акаунт