Отговори
# 435
  • София
Горката Шефика. Добре де, Айшен му помага, а леля кога ще я разобличават, омръзна ми 😭

# 436
Фи, благодаря  Ви за поста с точното Ви мнение за актрисата Пелин и героинята Дияр.
Благодаря,  че ме разбрахте, както и Сикорски.
Аз наистина само ви чета и не гледам нито Х, нито Инстаграм и т.н., затова моите мисли са от това което гледам в сериала и което чета от вас.
Това е причината, поради която реших да се изкажа и регистрирам. И не съм се регистрирала, за да "набивам нечии канчета", както ме определи Еванджелин.
Нямам времето, за да чета нещо извън темата.
Но по този въпрос с Дияр по подразбиране е, че не трябва да вземам отношение.
Но последно, мисля, че Дияр в бъдеще сама ще отиде при Сейран и ще й каже да отиде при Ферит, защото той обича нея. Това беше го казала героинята Пелин на Сейран. Може би ще има повторение на такова женско действие.

Anileda12, като фенка на сериала, за каквато се обяви, не написа нито един ред по този въпрос. Не каза чий фен си, защо гледаш, какво те привлече в Чапкъна. Директно изказа възмущение и ни изнесе лекция относно нашето държание и стил на писане. В тази връзка, имам право и аз да изразя протеста си, ако ме разбираш Sunglasses
Относно отиването на Дияр при Сейран, за да й "връчи" Ферит, бая има да чакаш.

# 437
Защо пък Айшен?
Тя няма проблем със Сейран или Ферит?
Тъпа логика, ако тя помага. Но как тя ще е, при все че не излиза от имението и няма как да е пращала снимки от фитнеса.
Евентуално сега да съдейства на Синан да влезе.

# 438
Дано нещо с изясни с фрага довечера, че стана страшно мазало....Но, за да се оправи, трябва добре да се разбърка 🤕🫣

# 439
Защо пък Айшен?
Тя няма проблем със Сейран или Ферит?
Тъпа логика, ако тя помага. Но как тя ще е, при все че не излиза от имението и няма как да е пращала снимки от фитнеса.
Евентуално сега да съдейства на Синан да влезе.

Но има проблем със Суна, и следователно ще отмъщава на Суна чрез Сейран. Айшен мрази Сейран заради Суна, защото и взе Абидин

# 440
Да, Айшен в предния епизод изплю една бая силна доза отрова към двете сестри

# 441
Фи, благодаря  Ви за поста с точното Ви мнение за актрисата Пелин и героинята Дияр.
Благодаря,  че ме разбрахте, както и Сикорски.
Аз наистина само ви чета и не гледам нито Х, нито Инстаграм и т.н., затова моите мисли са от това което гледам в сериала и което чета от вас.
Това е причината, поради която реших да се изкажа и регистрирам. И не съм се регистрирала, за да "набивам нечии канчета", както ме определи Еванджелин.
Нямам времето, за да чета нещо извън темата.
Но по този въпрос с Дияр по подразбиране е, че не трябва да вземам отношение.
Но последно, мисля, че Дияр в бъдеще сама ще отиде при Сейран и ще й каже да отиде при Ферит, защото той обича нея. Това беше го казала героинята Пелин на Сейран. Може би ще има повторение на такова женско действие.

Anileda12, като фенка на сериала, за каквато се обяви, не написа нито един ред по този въпрос. Не каза чий фен си, защо гледаш, какво те привлече в Чапкъна. Директно изказа възмущение и ни изнесе лекция относно нашето държание и стил на писане. В тази връзка, имам право и аз да изразя протеста си, ако ме разбираш Sunglasses
Относно отиването на Дияр при Сейран, за да й "връчи" Ферит, бая има да чакаш.
Еванджелин, не искам да казвам защо гледам и чий фен съм, защото отново ще получа остър език. Ето, с какъв сарказъм се отнесе към мнението ми какво ще направи Дияр и че бая имам да чакам "връчването " на Ферит на Сейран.
Разбрах, че не мога да имам различно от твоето мнение за Дияр.

# 442
Не е изненада за Айшен,загатнаха го в последния епизод.Явно Сейран пак ще я отвличат,Аман,не се наситиха тия сценаристи да и стоварват на главата тия гадости.Само ми се иска да е след окончателното решение на Феро,каквото и да е то.И да дадат вече нещо за кака,което да покаже,че не е ангел.Как да слезе от метлата човек:Imp

# 443
Да не сме нападнати от старичкото,ново Сеугри...фен на Дияр...хм

# 444
# 445
Аз ви казвам,че свадбата ще се развали пак заради Синанчо..
Тоя пак ще направи нещо на Сейро и наш Феро пак ще я спасява..
Тва ще е в края на епизода..
Е ,ако и този път Дияр не се осъзнае я признавам за най-жалката жена.

# 446
Надявам се да няма отвличане, защото вече съвсем ще прекалят. Миналият сезон я отвлякоха, този я тровиха, а и сега ако я отвлекат вече става досадно.

# 447
Dayana , е стига отвличания, вече стана банално. Колко пъти.
Във всеки Турски сериал има любовница( или бивше гадже), стрелба, отвличане и престой на главните в затвора.
Та..... Какво не сме видяли 😄
Ето ви идея за следващата сери 🤭

# 448
Според моя спойлер Joy писна ви сигурно от него,ще пострада Ферит,Сейран ще го гледа после и едва тогава ще има пламенен халвет.Едва след това Ферит ще каже на Дияр че е със Сейран.Да видим де...може да не стане така Grinning

# 449
Ми като гледам, престой в затвора Grinning

Общи условия

Активация на акаунт