Отговори
# 465
Защо пък Айшен?
Тя няма проблем със Сейран или Ферит?
Тъпа логика, ако тя помага. Но как тя ще е, при все че не излиза от имението и няма как да е пращала снимки от фитнеса.
Евентуално сега да съдейства на Синан да влезе.

Но има проблем със Суна, и следователно ще отмъщава на Суна чрез Сейран. Айшен мрази Сейран заради Суна, защото и взе Абидин

Който на когото има да отмъщава, все през Сейран минава. Защо все тя трябва да го отнася?

# 466
Еванджелин, не искам да казвам защо гледам и чий фен съм, защото отново ще получа остър език. Ето, с какъв сарказъм се отнесе към мнението ми какво ще направи Дияр и че бая имам да чакам "връчването " на Ферит на Сейран.
Разбрах, че не мога да имам различно от твоето мнение за Дияр.
Anileda12, не искам да го играя адвокат на Евето, такъв на нея дори не й нужен, но може би трябва да си дадете малко време сред нас, за да схванете начините на изразяване и на писане на отделните дами. Евето е с най- колоритния изказ измежду всички ни и по грешка го приехте като сарказъм. Дори и да има нотка на сарказъм, не е насочен към вас, повярвайте ми. Това е нейният начин да говори за героите и мен лично винаги ме забавлява и разсмива. Много е наблюдателна и в едно изречение може хем да ви разсмее, хем да обобщи цяла една сцена, та дори и епизод, които не само не са били смешни, ами откровено са си били знакови, сериозни и тежки. Като човек, който има проблем с лаконичността, аз много, много й завиждам. Нещо, което аз ще ви кажа в 10 изречения, тя ще го направи само в едно и то по запомнящ се начин.
Дайте ни шанс, преди да ни съдите, моля. Топката винаги ще е във вашето поле.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 18:35 от Fi79

# 467
Добър вечер!
И аз назад да не остана, но да кажа, не чета диагонално или избирателно, но наскоро имаше пост относно героинята на Дияр- не е добър герой в сериала. На моменти много добре й личат манипулациите, макар до такива да прибягва и добрия обикновен човек. Вярвам, че ще "изяви" истинското си лице.
Последно четох, че Синан "се е насочил" към Ферит. Айшен и тя е сред "заподозрените" 😂

# 468
Фрага ,мацки
https://x.com/startv/status/1854201316261695516?t=JyHTLJoJ1u8Vv94UK_BcKg&s=19

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 18:44 от Албенаа

# 469
Албена, благодаря. 🌹Ферит се събуди Сейран като стегна куфарите. Кого ли видяха в последната сцена?

# 470
Ето това е моето момиче Heart Eyes Тръгна си и то доброволно. Не я водят Кязъм и Есме, да не се заблудите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 471
Албена,винаги на време!!
Благодаря ти!:hibiscus:

# 472
Момичета, обнадеждена съм за серията. Накрая Ферит и Халис бяха усмихнати. 😃

# 473
Браво на Сейро,хайде сега да видим Феро. Обратното броене започва. То не става живей си с мен под един покрив ,пък си обичай двете ни.

# 474
И какво, излиза, че Сейран пак не му е казала, защо, аджеба, не се е върнала?
Сигурни ли сме, че иска помощ от дядо си за Сейран?

# 475
  • Пловдив
Албена,  HeartБлагодаря за светкавичното споделяне!
На първо четене само по картинки фрага ми хареса.
Браво на Сейран тръгна си доброволно, айде сага да те видим Феро бей?

# 476
Ето това е моето момиче Heart Eyes Тръгна си и то доброволно. Не я водят Кязъм и Есме, да не се заблудите Stuck Out Tongue Winking Eye
Еве, ако знаеш откога го чакам това тръгване. Много преди да се беше нанесла в имението.

# 477
Сташе, ти остави това. От фрага се разбира, че нашия човек наистина не е наясно с коя иска да е. В последния момент разбрал от огледалото.

Фи, накрая личи, че няма да тръгне Сейран, по някаква причина. Но поне се събра и спря да удря коляното пред Феро. Ходри мейдан Sunglasses

# 478
А Еве, на мен ми се струва, че беше решил да е с Дияр ...не видях много, много раздвоение Kissing Heart

Сташе, ти остави това. От фрага се разбира, че нашия човек наистина не е наясно с коя иска да е. В последния момент разбрал от огледалото.

Фи, накрая личи, че няма да тръгне Сейран, по някаква причина. Но поне се събра и спря да удря коляното пред Феро.

# 479
И аз с такива впечатление останах, не щял да се жени за Сейран.
Това огледало, кой знае каква линия от жени е минала. Вяра нямам на Емрулах, може нарочно само Сейран да ни е показал

Общи условия

Активация на акаунт