Отговори
# 555
Искате ли още нещо да видите. Буче от сцена в новия й сериал Курлуш Осман . Дали й се отдава. Трябва да питаме комшийките.

Оххххх😂😂,Диче ,сега ако мисля за нея,малко й е.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 21:32 от Албенаа

# 556
Феро ще изкърти масата 🤣🤣🤣

# 557
Феро ще изкърти масата 🤣🤣🤣

Еве, благодаря за превода на фрага. 🌹Как ми липсваше тряскането по тази маса. 😄 Личи му чий внук е Феро бей. 😂

# 558
Лилия, и на мен 🤣🤣🤣 Направо не можех да го гледам такава флегма Head Band

# 559
# 560
Първо да видим поне няколко епизода като последния. 😀

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:30 от Iv32

# 561
# 562
KrasiAnna 🤣🤣🤣 Човекът от зор дори не се е преоблякъл, уж се контеше за Иляс рейс 🤣🤣🤣

# 563
След като преминаха първите вълнения от фрага имам няколко въпроса, които дано се изяснят в петък.
Донасянето на телефона само няма да предизвика толкова смущение у каката и Ферит, има и нещо друго сигурно в него, вероятно някаква информация.
Добре, при благоприятно развитие Сейран и Ферит, ако се оженят, не съм сигурна дали Ферит няма да продължи да се среща с каката. Ами той продължава да я обича с благодарност, вина и дълг за направено добро. Ето ти, че този триъгълник продължава в живота им и няма отърваване. Пък и каката няма да го изпусне и при тази ситуация.
Единственото отърваване от нейното обсебване е да е замесена в раздялата им преди две години и Ферит да се убеди, че тя го е манипулирала през цялото време.
Не искам Сейран отново да е отвлечена или наранена от Синан и Ферит отново да я спасява.
Някъде четох мнение, че Ферит реагира и се задейства, когато Сейран си тръгва и не е около него.
И сега го видяхме в действие след решението й да се махне от имението.

# 564
Докато Сейран вървеше с родителите си, Ферит каза нещо на кака. Интересно какво ли?
Да не е, че вече ще се оженят.

Но кака сега разбра какво е за майката на Ферит. Гюлгюн излъга, че Сейран се преоблича и Ферит не е там. А при носенето на телефона, се оказва, че е бил там. (и май Сейран се е обличала с него, ха-ха).

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:15 от ani.zaiche

# 565
Докато Сейран вървеше с родителите си, Ферит каза нещо на кака. Интересно какво ли?
Да не е, че вече ще се оженят.

Това вече са глупости, сериозно ли мислите че това ще и каже. Ако беше така, защо ще му стане гадно че ще си ходи и ще убеждава дядо си Сейран да остане

# 566
  • София
Идвам с моите положителни теории, които никога не са верни Joy
Мисля, че Феро първо казва на кака, че не я иска и тогава моли деде.
Иначе имаме два паралела на 14ти и 29ти епизод. Дано са с хубав край този път Stuck Out Tongue Winking Eye
Халис много ме радва, два сезона чаках да го направят добър, най-после Simple Smile

# 567
Имах в предвид, Анабел, че е вложил присмех в думите си, защото кака е толкова напориста, че нищо не я спира - нито че Ферит каза, че за никоя не иска да се жени, иска дете само от Сейран, с действия показа, че Сейран е най-важна за него и т.н. Но тя иска да се омъжи за него въпреки, че знае, че той обича Сейран.

# 568
Идвам с моите положителни теории, които никога не са верни Joy
Мисля, че Феро първо казва на кака, че не я иска и тогава моли деде.
Иначе имаме два паралела на 14ти и 29ти епизод. Дано са с хубав край този път Stuck Out Tongue Winking Eye
Халис много ме радва, два сезона чаках да го направят добър, най-после Simple Smile

После и Хатуч да избелят, ама не с вар.

# 569
Мистери, аз също бих искала твоят позитивен поглед да се окаже, реално това което, ще гледаме. Истински ще стискам палци за това 🤞.
Сега видях случайно откъса, когато Казим и Есме държат Сейран на излизане. Не е защото е болна и не може да ходи. По-скоро спрямо погледите и на 3-мата особено на Казъм (изнервен) ми се струва, че Сейран е разменяла остри думи с някого. Въпроса е дали с Дияр, може и с Ферит (малко вероят ми е, тъй като с него каквото имаше да му го казва, тя го е казала).
Това ме замисли... а тъкмо си ги бях изкарала от главата 😃

Общи условия

Активация на акаунт