Как бихте се чувствали на мое място?

• 10 499
  • 203
  •   1
Отговори
# 90
😂😂
Като нищо.
Или тест.

# 91
Ами аз съм с хетеросексуални наклонности и по никакъв начин не съм пристрастна, но не разбирам каква е драмата на хората относно мъжете, които правят нещо си с други мъже. Наистина ми е много странно това. Почти не познавам момчета с различна ориентация, а и тези, които са ми бегло в полезрението са млади и нямат изградени семейства, но пък някакси не ми се вярва да са по-склонни на изневяра или някакъв разврат в сравнение със средностатистически хетеросексуален мъж.
Тя авторката може да си прецени как се чувства и дали има някакви вътрешни несигурности на база споделената информация, защото в крайна сметка всеки действа воден предимно от своя собствен интерес и ако няма да и е окей, какъв е смисълът да е във връзка с този човек.
Но реално това че приятелят й е имал някакви отношения с мъже, не го прави по-малко мъж от останалите такива, които са имали отношения само с жени. Интересна е концепцията, че един мъж, ако си смени пола, няма да е достатъчно жена. Но пък, в същото време друг или същият, ако, както си е мъж, спи с мъже, не е достатъчно мъж. Въобще горко му на някого, ако се чувства по различен начин от общоприетото.
А предразсъдъците по отношение на нечия сексуалност са си еди каква си ....фобия. Буквално е част от дефиницията. И по принцип всички сме някакви .....фоби - то не е задължително обида.

# 92
Скрит текст:
Имам нужда да си сверя часовника... Няма с кой друг да обсъдя, ще се радвам на всякакви мнения!

Имам нов приятел и сме заедно вече три месеца. Преди няколко дни той ми сподели нещо, което меко казано ме изненада... реших, че се бъзика и ми трябваше време да повярвам... че не е шега... Призна ми, че е бисексуален, което значи, че харесва и мъже и жени и че е имал интимни преживявания с мъже! Изненадах се толкова много и защото той изобщо не изглежда такъв тип човек! На момента не реагирах, но не исках да го засегна и му казах, че ще ми трябва време да го осмисля, защото ме е изненадаш много... Истината е, че оттогава като си мисля за приятеля си в такъв контекст ми става гадно! Макар че не съм хомофоб!

Както казах няма как да обсъдя с някой друг... Пускам темата с надеждата да чуя искрени мнения - как бихте постъпили вие, ако приятелят ви се окаже би?
И аз не съм хомофоб и смятам, че всички сме хора и всеки заслужава уважение, но определено на ваше място, няма да се чувствам много окей с това.
Сигурно за един мъж ще е по-лесно да приеме, ако приятелката/жена му е бисексуална, но за жена с такъв мъж ще е доста по-трудно. В крайна сметка, ако много обичам човека, ще се примиря, но ще съм нащрек.
Има и немалко мъже които ако чуят такова нещо не си мислят веднага за изневери, а почват да се озъртат дали няма да ги огрее за тройка, "като по филмите" дето са гледали по късна доба, та затова биха го приели с по-малко резерви... Май само един познавам който действително намазваше по повече от една мома наведнъж в някакъв период в младостта си. Тогавашната му партньорка си е щастливо омъжена в момента, та не пречи явно. Има една подробност тук - за целта се иска мъж дето за повечето жени да е привлекателен и да са склонни и да го "делят", та вече много условия се наредиха... и нещата явно хич не са лесни като по филмите Grinning Но пък мечти, какво да правиш.
Всеки си решава за него какво е приемливо и какво не е, предразсъдъци и фобии и какво ли не към всеки по-различен от масово приетото е имало винаги и ще има.

# 93
Ай стига де! Какво се правите на много широко скроени?! Не е нормално , даже като си го представя и Triumph мъж с мъж да се целуват/ и обратното/ или нещо повече. Отврат. Да, не е нормално и аз лично бих избягала с 200!
Нямам нищо против да си правят там каквото искат, даже има много хора, които обожавам, като актьори, музиканти, които са Би, но до там. Лично аз не бих била с такъв . Според има нещо объркано в тези хора, не от медицинска гледна точка, но....Сбъркана работа / и лафа е такъв/.

# 94
не разбирам каква е драмата на хората относно мъжете, които правят нещо си с други мъже.
Никаква, последствията са си за тяхна сметка. Само да не са ни вкъщи. Ако, да пази Бог, все пак ни се роди такъв в семейството, няма да спрем да си го обичаме. Но е неразбираемо защо една хетеросексуална жена би се обързала с хомо или би.
Ако въпросният харесва само жени, също няма гаранция, че ще е верен, но все пак при едно прилично ниво на морални задръжки, няма постоянно да залита навън. Такъв има нужда от жена и си има до себе си жена.

Докато един бисексуален, колкото и да е свестен, ще има нещо, което постоянно ще му липсва. Няма как да е едновременно във връзка и с мъж, и с жена. Т.е. има как, но стигаме до противоречие с условието.

# 95
  • Обран бостан ;)
😂😂
Като нищо.
Или тест.

Ами да. Три месеца капризи, нацупени муцунки, и рехав секс са му стигнали за да прецени, че няма да стане по-добре.
Представям си ситуацията:
Двамата са в леглото. Тя се обръща към него и закачливо го пита:
- Хареса ли ти ?
- Абе добре е , ама Пешо беше по-добър.Trollface

Апропо - от последните коментари ми стана интересно какво може да се случи между двама мъже, което не може да се случи между мъж и жена ?

# 96

1) Но е неразбираемо защо една хетеросексуална жена би се обързала с хомо или би.

--

2) Докато един бисексуален, колкото и да е свестен, ще има нещо, което постоянно ще му липсва.
По 1) - може би, защото е влюбена. 😁
По 2) - как го реши това? Когато намериш подходящ партньор това предполага да те задоволява. Иначе минава в графата неподходящ.

# 97
Авторке, ако по принцип искаш сериозни отношения с този човек, които да прерастнат в семейство, е хубаво да помислиш над следния казус - ако имате дете, то може някой ден да разбере. Даже може да стане обект на подигравки. Може и да не се случи нищо такова, но в обществото, в което живеем нищо скрито не остава, а масовото мнение по тези въпроси е ясно.

А иначе - ако те притеснява признанието му, а то видимо те притеснява, и да си затвориш очите сега, рано или късно ще избие и ще се разделите. По-добре сега, от колкото след години.

# 98
БИ ми останал добър приятел.

# 99
По-добре да си признае на 3-тия месец, отколкото след 15 години брак.

# 100
Нито е рехав сексът, нито иска да ме разкара, не разбирам защо пишете глупости!?

Казвате, че една жена не може да му предложи сексуално това, което един мъж може, но не е ли и обратното вярно!? Един мъж също не може да предложи това, което жената може!

Сексът е добър и досега не е искал някакви странни експерименти, пози и така нататък, че да се усъмня.

# 101
  • сф
Daydreaming,  правете каквото искате, нямате нужда от ничия валидация.
за мен примерно, би мъжете са много по-интересни и разкрепостени. ако вие не робувате на предразсъдъци, ми е трудно да видя какъв е проблема да имате тази връзка.

# 102
Ами защо питаш като всичко е цветя и рози? Аз писах как бих се чувствала на твое място, ти пишеш колко много всичко е наред. Ами честит бисексуален мъж!

# 103
Питаш, отговаряме ти на база предоставената информация
Няма как за знаем детайли изпод завивките.
Ти вече почна да се вживяваш в задочната мъжка конкуренция.

# 104
Казахме ти какво мислим, за да не се окажеш изненадана когато след 10 години и 2 деца го завариш на калъп с друг мъж. Естествено можеш да се надяваш да не се върне към тази си би природа, но е малко вероятно и ако не е изпитвал силно влечение към същия пол едва ли щеше да ти съобщи ако има такъв опит. Но то си знаеш, няма ние да живеем с твоите избори

Общи условия

Активация на акаунт