Бързи въпроси и отговори деца- 8

• 22 264
  • 791
  •   2
Отговори
# 90
Мит е това за кърменето.Големият го отбих на 1,2 г.,до 2.5 г. се будеше и си търсеше млякото,пиеше ам.Чак след 4г. започна да спи по цяла нощ,без нищо да го буди.От 2.2г. не спи на обяд вкъщи,в градината спеше до 6.9 г. без проблем.
Малкият е на 2.6г.,кърмих го до 1.5 г.,и до сега се буди за вода пък той.Ам не искаше.Спи на обед по 2 часа все още.
Всичко си е до дете.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 22:12 от Лещичка 💙💚

# 91
  • Велико Търново
Колко често може да се маже нослето с Бактобран? Например през два или три месеца?

# 92
  • до най-прекрасния мъж
Колко често може да се маже нослето с Бактобран? Например през два или три месеца?
Това е антибиотичен мехлем, така че се маже след консултация с лекар. Толкова често, колкото лекар прецени.

# 93
  • Велико Търново
Да, но според мен трябва да има и други алтернативи. Не може да се изписва само той. Ще спре да ѝ действа.

# 94
  • до най-прекрасния мъж
Да, но според мен трябва да има и други алтернативи. Не може да се изписва само той. Ще спре да ѝ действа.
По принцип има, да. На моето дете съм слагала капки с АБ. Има различни видове. Но винаги по лекарско предписание. Не зная на колко е детенцето и на база на какво е изписан, но ако е на случаен принцип, тоест без вземане на секрет, аз бих помолила за такъв. Може въобще да не е правилният АБ.

# 95
Може ли идеи за бюджетен рожден ден, ще става на 4г. Всички клубчета и тема подобни излизат половин заплата... И то за два часа.

# 96
Лятото съм виждала майки (и то с финансови възможности) празнуват на площадките за игра - торта, сокче и музика. Иначе винаги може да посрещнеш деца у вас - по евтино излиза... за друго не се сещам...

# 97
Ама зимата не става навън... У нас също, защото сме с бебе..

# 98
Вижте Академика Кидс, аз го обмислях точно него миналата година. Ходили сме на почасови занимания, ако ви е удобна дестинацията може да се свържете и да питате за конкретни условия (мисля, че и храна може да си внесете).

# 99
На 4г. и с малко бебе въобще не знам защо си го причинявате.Иначе можете да поканите 2-3 деца само и за час,с един аниматор,до 200 лв.-300лв. би трябвало да се вместите.Заведение с детски кът също е опция.Винаги са ми били непонятни рождените дни на малко дете все едно е сватба.Всеки си знае и преценява разбира се.

# 100
Преди 25 години, като бях в гимназията 😀 имаше такива места, които можеш да наемеш за няколко часа вечер за празнуване на рожден ден... за София това
Не знам дали все още и къде има такива

# 101
И аз изобщо не съм фен на такива празненства, но тази година си е намерил нови дружки, които са малко буйни и освен на детски кът, не знам къде ще са безопасни Grinning иначе сърцето ме боли да дам 300/400 лв за два часа, но то и за толкова няма ... Днес питах в един клуб , пакет до 10 деца 700 лв с тортата ... Това е ненормално. В ресторант пък родителите ще си ядат и пият може и с часове и пак ще стане доста солено... Търся вариант..

# 102
Някакво помещение, което е с такова предназначение - празнуване на рожден ден, не може да няма такива.... и си купувате тортата, правите сандвичи, балони и някакви играчки... ще е по-евтино със сигурност

# 103
Може на някое от популярните места за такива събития, но да се отиде просто като групичка деца. Например 4-5 деца на трамплините за 1 час, като им платите входа, а после ги водите на пица, когато се уморят.
Между другото, на всички детски рождени дни, на които сме били, родителите са крайно съобразителни и не поръчват почти нищо извън предварително заявената консумация. Случвало се е и да няма такава и всички (обикновено е 1 родител за 1 дете) пиха по кафе.

# 104
Не е точно мит,по скоро не при всяко дете причината за буденето е кърменето .
Кърмих до преди месец и половина ,отбих детето на 2,2 г до преди това се будеше минимум по 2 пъти на нощ ,но от както отбих започна да спи по цяла нощ. Буди се когато зъбите започнат да избиват,но веднага заспива. Млякото си тоест гърдата си я търсеше само 3 дни и след това явно свикна ,че вече няма гърда,така че в нашия случай бих казала ,че след като отбих детето започна да спи по цяла нощ .
Мит е това за кърменето.Големият го отбих на 1,2 г.,до 2.5 г. се будеше и си търсеше млякото,пиеше ам.Чак след 4г. започна да спи по цяла нощ,без нищо да го буди.От 2.2г. не спи на обяд вкъщи,в градината спеше до 6.9 г. без проблем.
Малкият е на 2.6г.,кърмих го до 1.5 г.,и до сега се буди за вода пък той.Ам не искаше.Спи на обед по 2 часа все още.
Всичко си е до дете.

Общи условия

Активация на акаунт