BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 854
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 290
На Теодора истинската коса й била до дупето. Може, но това са 2 кичура, всичко друго е на парцал. Не я разбирам дали наистина напук го прави или е от комплекси как ще изглежда.

# 1 291
  • SF
Гледам и се спуквам от смях.
Сега вече Теодора може и да се сети защо публиката харесва повече Ванеса.
Или не може да се сети?!?!

# 1 292
Вън на Бебището кресливо и нагло!

# 1 293
Никой ли не им казва, че са на живо или те толкова откачиха, че решиха да играят на контра за всичко на Брадъра? Защото това никога не води до нещо добро в Биг Брадър.

Бясна е😜

Майтапът настрана, тя в момента точно се инати, защото е много ядосана и унижена от отношението на ББ. Не спомена ли, че ей сега ще си заяви 24ч, което може би значи, че ще иска да излиза?

# 1 294
Как защо публиката харесва повече Ванеса? Много ясно, че от комплекси и злоба, разбираш ли?

# 1 295
  • София
Пацо-цървула пък защо се съгласява да се къпе със студена вода, вместо да й кресне,  както на Марио...Големият мъж 😡 Ама те такива профани, се подкрепят...

# 1 296
Майкоуууу, ЖДНБ! Точка по въпроса. Ревльольо пак разстроен! Тя ги лишава от топла вода в средата на ноември, той вика "тя ни даде риба" Trollface
Тия двамата са просто нелепи, няма думи за тях. Ще видят какво е да пръснат процентите излязат ли на елиминации.

# 1 297
Аз ако съм на мястото на съквартирантите собственоръчно бих взела и изхвърлила мазилата й в изповедалнята. На глад мога, без сън мога, ама без топла вода не мога! 😀

# 1 298
Ако им бяха взели храната дали Викторчо щеше все още да я защитава? Помня как едвам издържаше без храна.
Голяма комплексарка и смешница се оказа тази Теодора. В началото имах по-добро мнение за нея, обаче яко се изложи.

# 1 299
Теодора  да не бърка нещо понятията? Нека си държи на тежката дума, но да си поеме и отговорност за казаното .т.е да си понесе наказанието. Не знам дали би могла да
 разбере какво имам предвид. Точка.

# 1 300
Скоро не съм писала какво е моето желание - ТОДОРА ВЪН! Joy
Не съм свикнала така да я гледам Мегз, обрана, че и с някоя и друга умна приказка. Нея ще я помня още години с тенджерата и с черпака думка, крещи и върви по шеф Петров да го дразни. Сълзи ми текоха от смях, култов момент.
Божана ме подсети, вярно че имаше и лудница, леле колко беше интересно.

# 1 301
Не разбирам защо никой нищо не казва? Този Виктор може да крещи, тя да цупи джуки, но наистина ли 10 човека се притесняват от тези две амеби, че си мълчат? Паци дори дрънка, че нямало никакъв проблем да се къпят със студена вода. Навън е зима, а и да не е, защо трябва 11 човека да се къпят със студена вода заради комплексите на някаква хахавела?

# 1 302
  • SF
Поне Виктор ще си отреве!

# 1 303
Теодора няма шанс ако е номинирана. Само Пацо може би може да излезе ако са заедно на номинация.

# 1 304
Как защо публиката харесва повече Ванеса? Много ясно, че от комплекси и злоба, разбираш ли?

А истината е, че хората не гласуваха "за" Ванеса, а гласуваха "против" Теодора, както стана видно и от коментарите тук😉

Общи условия

Активация на акаунт