BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 879
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 305
Тя е категорична! Вие не я познавате! 🤣

# 1 306
  • SF
Не, не, аз си гласувах ЗА Ванеса.
Симпатична ми е.
А Теодора ми е антипатична.

# 1 307
  • Бургас
Сещате ли се колко ще реве Виктор другата седмица, когато Теда ще е номинирана.

# 1 308
ББ иска да види в разпаднала се коалиция, какъв солов играч би бил Виктор без Теодора. А тя е аут.

# 1 309
Айде Пепи, чао и не се връщай.

# 1 310
Успокоих се… чао, чаоооо

Вика да ми пазите мадамата… оле майко мила, колко мъка има на този свят

# 1 311
  • Варна
То има ли смисъл ББ да я държи още Тетка? Прави сеир, рейтинг и повече рекламодатели?

# 1 312
Хмм, защо ми се струва, че ББ е нарочил Теодора? Едни и същи излагащи разговори се пускат по 10 пъти (да не би някой да е пропуснал да ги види), вътре всички си говорят зад гърбовете, но само нея я издават публично и наказват, унижаващи анкети, т.н.🤔 Разбрахме накъде биеш, ББ: Теодора-лоша, няма нужда да продължваш са удряш тоз умрял кон. Малко започна да ми изглежда грозна ситуация, накрая ще я накарат сама да си излезе май. Аз поне бих, ако ми се скрои такъв номер.
Абсолютно. Епизоди цели бяха посветени на разговорите на двамата, а търсиш ли отрицателното, ще го намериш за всеки. Провокации от най-разнообразни вид им спретнаха. Някакво аутодафе на тунингованата и батката, обвинени във всички земни грехове, направо сатанизирани. Другите там ли са, говорят ли, излагат ли се... кой да ти покаже. Поне на въпросите лъсна всеобщата некомпетентност, та си мисля, че ще са интересни персонажи и те. Ама няма. Само Беба и Виктор на пангара.
Най-смешни ми станаха коментаторите, като решиха, че твърде положителните в техните очи Ванеса и Гого няма начин да прекрачат границата. Е, ако не ни го показват, все едно не се е случило сигурно. 🙂
Коментаторите изобщо не заслужават коментар, жалка работа.

# 1 313
ШоГ! БоНба! Публиката пак предаде Петър. 😁 Другата седмица е ред на Пацо или влюбените.

# 1 314
Ай честито на всички! 😁
Сори , но Атижа ми е направо пошла с тези аутфити. А и с това малодушие.
Абсолютно безмислено беше връщането на Пепо.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 23:29 от *Амбър*

# 1 315
Много глупаво от страна на ББ да го връща Петър, хората не го искат вътре, защо си мислеше, че няма да го изгонят пак? Сега 2 седмици подред го изпращат от къщата😆

# 1 316
Противно на първоначалното ми мнение за коментаторите, те си се справиха доста добре даже!
Хайде чакаме Теодорка да си заминава другата седмица, че да видим Викито как ще действа сам.

# 1 317
  • София /Абсурдистан
Ама като изгонят Бебата, ние какво ще гледаме?

# 1 318
Ще си намери друга жертва Брадъра.

# 1 319
Е що го лъжат, че го харесваме…

Общи условия

Активация на акаунт