BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 139
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 465
Той си продължава "горд съм от постъпките си, горд съм от представянето.." абе този човек няма никаква реална самооценка. И поне малко мисъл да вкара що народа не го харесва... А щото сме тъпи, забравих.

# 466
Оф, и логорея и тембър са отврат.
Сигурно компенсира с акъл, чар и външен вид Joy

# 467
На Виктор ще му отнеме повече време да види всички мемета, които са създадени с него отколкото да махне всички жени, които следва.

# 468
Теодора категоричната така бързо смени курса 😀 Евала на смелчагите, които гласуваха против Радо, Веселка, Бай Георги иии Пацо, но той трябва тази седмица да си ходи. Виктор ми направи добро впечатление, защото не се повлия от Теодора и гласува от сърце за приятеля си /то пък един приятел 🙄/, макар и с недоверие

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:44 от Catfish

# 469
  • Някъде в Матрицата
Той си продължава "горд съм от постъпките си, горд съм от представянето.." абе този човек няма никаква реална самооценка. И поне малко мисъл да вкара що народа не го харесва... А щото сме тъпи, забравих.

Както и неблагодарни, и лицемерни. Ако се заслушаш в това, което казва, ще хванеш и противоречия. Ама айде.

Нещо не схващам тази мисия каква е.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:52 от Ph0enix

# 470
Пропуснах, каква е тази мисия? Часове за какво

# 471
  • София
Атижа е наивна, факт е, но ми е интересно, какво е намерила у тоя льольо? Все пак е похвално, че не се оглежда за някой чичко-паричко или нацепена батка, какъвто се предполага, че търси с тая визия, а е харесала ушаткото..

Веска пак оголила баджак...

# 472
То май никой не знае.... 😑
ВЕнеса

# 473
За сън.
//
Атiжа ми е като мама барба

# 474
Бебката и Виторио се гледат като прясно оженена, влюбена двойка, направо са в синхрон в мисли и думи.
Мисията е с цел от умора да възбудят нови глупости и откровения в изтощените квартиранти.
Пешо осезаемо загуби почва под краката си с липсата на подкрепа от някои съквартиранти, но дори и това не му разклаща самочувствието.. Много нагъл

# 475
Бебката и Виторио се гледат като прясно оженена, влюбена двойка, направо са в синхрон в мисли и думи.
Мисията е с цел от умора да възбудят нови глупости и откровения в изтощените квартиранти.
Пешо осезаемо загуби почва под краката си с липсата на подкрепа от някои съквартиранти, но дори и това не му разклаща самочувствието.. Много нагъл

Дано да го номинират утре и този път наистина да си тръгне…

# 476
Аз искам да номинират Теодора, Паци и Ванеса, да си ходи Теодора.

# 477
Марио първо разгръща халата, после пак страдалник и Божи човек.. Разбирам нелеката му история, но той си е просто досадник и слабохарактерник

# 478
  • София /Абсурдистан
Чисто издевателство е това да лишават хората от сън.

# 479
Не съм съвсем сигурна, че при Марио е “само това”, мисля, че има някакви психически проблеми, които с редовно посещение при психолог сигурно могат да се решат.

Общи условия

Активация на акаунт