BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 125
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 495
Тя хубаво ги нацелува, не дай боже, се разбере, че е със сменен пол. Тогава като си представят, че е нацелувала и над 1800 м(п)ишока, ще пада търкане и бърсане.

Аз се чудех в каква вселена могат да ѝ излязат бройките, и реших че възможен вариант би бил, ако с Митьо Пищова са си взаимно към две хиляди от общите...

# 496
Момичета, намирам Марио за доста привлекателен мъж... вие как мислите?

# 497
В Къщата плодове ядат ли се? Банички искат, ама да карат 2 месеца без плодове, как ще стане? Flowers Apple Flowers Pear Flowers Lemon Flowers Strawberry Flowers Pineapple Flowers Watermelon

# 498
Ванеса ме издразни, че нищо не дели.
А на Веселка лигите й изтекоха за баничките..

# 499

Атижа харесва това 👌🤔

# 500
Не с лошо преди лягане моля Joy

# 501
И аз харесвам Марио. Не съм запозната с историята му и не съм видяла с кое толкова ги дразни. За слабохарактерен съм ок.

# 502
Хубав е, има интересна, силна изразена челюст, в тялото не е особено стегнат, но бива. Само да не бяха комплексите, че е низвергнат

# 503
Марио определено ъпгрейдна откакто махна язовеца от главата си

# 504
На първо място ми е, плътно следван от чичо Радо.

# 505
Ванеса ме издразни, че нищо не дели.
А на Веселка лигите й изтекоха за баничките..
ББ ѝ забрани да дели храната.Затова всички само помирисаха баничките.

# 506

Атижа харесва това 👌🤔
Не знаем в САЩ Атижа с какви мъже е контактувала. Не е изключено да са били по- зле от Петър.
Тя е по- скромна по отношение на мъжете. Може би не е била активната страна и затова се примирява, с който прояви интерес към нея.

# 507
Петър повече ми прилича на Сила от "Шифърът на Леонардо"
С увисналото остро носле, обратна захапка, остри зъбки, заострени ушички и кръгли очички си е точно хобитче Петърчо Joy На фигурка също е хобитче с коремче.

Нищо общо със Сила Grinning

# 508
Според мен Марио не е атрактивен. Най-обикновен средностатистически мъж - нито грозен, нито красив, просто по средата. А на Петър тялото му е като на 85% от българските мъже, така че и в това не виждам голяма драма. Характерът е проблемът.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 00:54 от Lilly_85

# 509
Според мен Марио не е атрактивен. Най-обикновен средностатистически мъж - нито грозен, нито красив, просто по средата. А на Петър тялото му е като на 85% от българските мъже, така че и в това не виждам голяма драма. Характерът е проблемът.
Лили, остава да кажеш, че 75% от българките са като Веселка Joy

Общи условия

Активация на акаунт