BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 56 537
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 75
Не искам да съм груба, но със сигурност извън камери си хапва. Тук се ограничава от какво ще кажат хората. Защото, колкото й да се преструва и пука. По-големият стомах си иска повече храна.

# 76
Нека сме обективни, в голямата си степен първо се появява наднорменото тегло и после всички други проблеми. Веселка в случая явно няма проблем с теглото си, жалко е, че се опитва да промотира, че това е нормално, защото не е нормално жена на 25-30 години да е висока 160-170 и да тежи 130 кг.

# 77
  • София
Съквартирантите май гладуват тази седмица, защото Атижа не избра какво и колко да купи, тя разпределяше бюджета.

Да, няколко пъти направиха референции. Беше купила 200 грама кафе за цялата къща. От там стана и скандала между Виктор и Ванеса, защото Ванеса самосиндикално реши, че само Ивоннне и Пацо ще пият кафе тази седмица.

# 78
Съквартирантите май гладуват тази седмица, защото Атижа не избра какво и колко да купи, тя разпределяше бюджета.

Да, няколко пъти направиха референции. Беше купила 200 грама кафе за цялата къща. От там стана и скандала между Виктор и Ванеса, защото Ванеса самосиндикално реши, че само Ивоннне и Пацо ще пият кафе тази седмица.

Което беше абсурдно… как така прецени кой ще пие и кой няма да пие кафе… или защото са най-възрастни? А Радо е колкото Ивоне

# 79
  • София

Което беше абсурдно… как така прецени кой ще пие и кой няма да пие кафе… или защото са най-възрастни? А Радо е колкото Ивоне

Разбирам защо ѝ дойде като идея, но не беше честно сама да решава. От там и подпали Виктор. Него не го харесвам изобщо, но в случая беше прав да се ядоса. Той затова каза, че щом няма да пие кафе - иска цяло пиле за себе си. Звучи неадекватно, но то и на Ванеса логиката беше същата.

# 80
На Веселка килограмите са най-малкият проблем. Характера, характера,с него какво ще правим, защото определено не е свежарски и младежки, каквито съм виждал при далеч по-грозни и по-пълни жени. Факта, че е без партньор до себе си, също кореспондира с горното. Да не коментирам изказа, поведението и цялостен социален принос. Тя какво работи отвън?

# 81
Атижа беше написала няма и десетина неща на списъка за пазаруване. Много мислеше и премисляше, а знаеше, че има само 10 минути - явно се беше паникьосала. Положението май е леща до откат.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 13:46 от Lilly_85

# 82
  • Sunshine state
Ами като ви е травма, не гледайте. Чак пък такова възмущение относно Веселка.. Айде айде. 🙄🤦🏼♀ Никой не го взима това за пример, така че няма как да го промотира. Не знам кой се заблуждава, но  е видно от реакцията на хората и е абсурдно да си помислиш такова нещо.
Нечестното връщане на Петър още ми бърка в здравето. Зрителите били уволнили Енигма. Не, хората гласуваха против Петър. Тоя агент Енигма никой не го бръсне за нищо, не е интересен, а натресен персонаж с тъпи мисии.

# 83
  • София
На Веселка килограмите са най-малкият проблем. Характера, характера,с него какво ще правим, защото определено не е свежарски и младежки, каквито съм виждал при далеч по-грозни и по-пълни жени. Факта, че е без партньор до себе си, също кореспондира с горното. Да не коментирам изказа, поведението и цялостен социален принос. Тя какво работи отвън?

Касиерка в супермаркет и инфлуенсър. Тя ми изглежда доста миличка и в същото време не се оставя да я мачкат, специално Георги. Има си трески за дялане като всеки човек, но няма чак такива проблеми в характера.

# 84
  • somewhere over the rainbow
За жалост имам близки с наднормено тегло. Ми какво да ви кажа, ядат си 2 пъти повече от мен /не съм слаба, но не и дебела/. Не знам дали ядат много, защото са дебели или са дебели, защото ядат много, но няма как да се съглася, че тези хора не изяждат по-големи количества.

На Теодора ѝ е мечта да останат на финал с Али Реза /ака. РевлЮ/. Да им имам мечтите...
Иначе "Аз от утре почвам да те избягвам". Мхм, виждаме.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 13:51 от N_A_N™

# 85
  • Sunshine state
Теодора сама си плю на голямата реч дето и дръпна и на гръмкото "заклеам се". 🤣

# 86
Атижа беше написала на първо място цигарите, сумата беше умопомрачителна. После имаше изредени други неща и камерата задържа на кафето. Ами то беше 250 гр., на което се учудих, защото са над 10 човека и пакет 250 гр. е за два дена за толкова хора. Имайки предвид, че пиячите на кафе рядко остават само с по 1 кафе на ден.
Дописвам- картофите бяха май 3 кг., което също е малко за 10 човека за седмица. Не зная дали после не поправи килограмите на повече. Пилетата май бяха 3 бр., каймата 3 кг., което е пак много малко за цяла седмица. Мъжете не могат да се нахранят пълноценно без месо. И те по не издържат на глад, за разлика от жените.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 14:06 от DNT177

# 87
От разговорите на Теодора и Виктор чувам, че се гласят за финала да. Малко не е ли предварителна тази нагласа?

# 88
Ако Брадъра няма намерение да вкара Велин и някой от двамата са на номинация с хора като Ивонне, Гого или Радо, смятам, че ще изхвърчат. Непоносими и безхарактерни са и двамата.

# 89
Преди време си изследвах хормоните на щитовидната жлеза, бяха заковани почти точно в средата.

Обаче като килограми съвсем не съм от тези със средно тегло за височината си, а съм от най-слабите, като все пак се старая да се храня пълноценно и правилно, за да не попадам в графа кльощава.

Защо пиша това - със сигурност има хора, които няма как да отслабнат дори и само на въздух едва ли не да го карат, а познавам и такива, които изяждат по един хляб на едно ядене, и въпреки това са кожа и кости. Но при повечето хора, които вярвам, че наистина са болшинството от хората, това колко килограма тежат е до голяма степен въпрос най-вече на хранителни и двигателни навици.

При Веселка още по-нездравословно от самите ѝ килограми обаче за мен е това, че тя постоянно парадира с тях.

Общи условия

Активация на акаунт