BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 56 538
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 60
  • USA
Скрит текст:

Само на мен ли ми прави впечатление, че Веселка само в кухнята седи. Не ми е ок това, че се натрапва това нездравословно тегло за нормално. Та тя тепърва трябва да става майка, а ако не се вземе в ръце не виждам как ще и се получат нещата.
Умишлено я дават все там. Или как яде, или как готви, или просто как седи в кухнята. Не че другите прекарват по-малко време в тях, но продукцията трябва да налее масло в огъня.

И на мен ми прави лошо впечатление това, което правят. Както когато трябваше да сваля Марио, тичаше след него и бяха сложили отвратителни звукови ефекти, все едно земята се разтриса от нея. А тя наистина не яде повече от останалите от това, което виждам.
Със сигурност си хапва малко повече от другите, но няма как да е нещо много повече. Изкарват я, сякаш се храни 3 пъти повече от другите, а като сметнеш калориите изяжда калориите на 1 вафла и 1 сандвич отгоре. Мнооого просташки ми се виждат тези постоянни кадъри с нейното хранене.

# 61
Да, това са игрички на продукцията. И в Ергена имаше едно такова момиче и постоянно беше в кадър с храна в ръце. Но стана някакъв скандал и се разбра, че тя всъщност не хапва повече от другите. А Весела нали е модел стилисти не са ли я посъветвали как да се облича или поне малко да е попила от тях за някакъв усет в обличането.
Пп. Благодаря за темата.
Марио разлистваше книга. Може да е била Библията.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 12:08 от *Амбър*

# 62
  • София
Сигурна съм, че Теодора яде повече от Веселка. Но дай да изкараме Веселка прасе. Наистина тази дискриминация към пълните хора е ужасна. И не е само тук. Че някой да не си помисли, само в България е така.

# 63
  • USA
Аз лично на такива работи като бърз/бавен метаболизъм и прочие не вярвам. Ако трябва да сме точни в определянията, дебелите хора имат по-бърз метаболизъм от слабите. За жалост съм качвала кг и съм ги сваляла, и знам, че който е с екстра килограми просто си хапва малко повече. Обаче, не съм съгласна с кривото разбиране на много хора, че това означава, че тя яде с пъти повече от другите и едва ли не само се тъпче. Особено при жените е малко по-различно, килограми се качват лесно и се свалят трудно.

# 64
Благодаря за темата. Hug

Позволено ли е да четат книги в къщата?

Не. Никакви книги/списания/ръкописи и така нататък. Нали идеята е да умрат от скука, ако не общуват с останалите 😃

Интересно ми е ако им беше позволено, кой въобще щеше да чете, както и какво. Grinning

# 65
Аз лично на такива работи като бърз/бавен метаболизъм и прочие не вярвам. Ако трябва да сме точни в определянията, дебелите хора имат по-бърз метаболизъм от слабите. За жалост съм качвала кг и съм ги сваляла, и знам, че който е с екстра килограми просто си хапва малко повече. Обаче, не съм съгласна с кривото разбиране на много хора, че това означава, че тя яде с пъти повече от другите и едва ли не само се тъпче. Особено при жените е малко по-различно, килограми се качват лесно и се свалят трудно.
Моят метаболизъм се забави много след като започнах да пия едни лекарства. Винаги съм била клечка - тогава почнах да трупам, при все, че храненето и активността ми бяха същите. Така че, има такова нещо като бърз и бавен метаболизъм. За Веселка се беше споменал проблем с щитовидната жлеза и още няколко неща - от това също се пълнее. Не ѝ е лесно със сигурност и хич не вярвам на това, че се харесва. Опитва се да заблуди и себе си и околните.

# 66
На анкетата отговорих с "Все ми е тая". Не са ми интересни двамата. Няма нищо енигматично в Петър. Само критикарство към другите и никакво възприемане, когато му посочват неговите грешки или кривинки в характера. Атижа е безлична. Няма емоция между тях.

# 67
Няма как да не хапва повече, през цялата си бременност много следях" Моето 300кг тяло". И всички обясняваха как не ядяли повече от останалите, имали бавен метаболизъм и ясно съм запомнила, че винаги излизаше че приемат много повече калории често с подсладени напитки, бързи въглехидрати в комбинация със заседнал начин наживот. Просто да върне поне  20 кг, не да се развява по сатенени нощници и да обяснява как никой не я бил върнал. Не знам, аз и по принцип доста се напрягам като ме заставят да приема такива виждания за нормални (Веселка, Емили тротинетката, лгбт). През моето детство не беше така,пак бяхме толерантни,но не и до степен на глупост

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 12:32 от MD3008

# 68
Благодаря за темата!
Отношения между Петър и Атижа все още няма, но според мен симпатиите им един към друг са автентични.

# 69
В “Моето 300 кг тяло” и подобни предавания тенденциозно подбират хората, които се тъпчат. Не всички са така. Не казвам, че Веселка яде супер малко или нещо такова - може да си похапва малко повече, но виждаме и други в къщата (и извън нея), които ядат много, пък са слаби. Едно 20 годишно момиче не става 130 кг. само от ядене. Има и нещо друго.

# 70
Няма как да не хапва повече, през цялата си бременност много следях" Моето 300кг тяло". И всички обясняваха как не ядяли повече от останалите, имали бавен метаболизъм и ясно съм запомнила, че винаги излизаше че приемат много повече калории често с подсладени напитки, бързи въглехидрати в комбинация със заседнал начин наживот. Просто да върне поне  20 кг, не да се развява по сатенени нощници и да обяснява как никой не я бил върнал. Не знам, аз и по принцип доста се напрягам като ме заставят да приема такива виждания за нормални (Веселка, Емили тротинетката, лгбт). През моето детство не беше така,пак бяхме толерантни,но не и до степен на глупост
Не приемайте лично показването на Веселка в Биг Брадър! Никой не Ви заставя да я приемате, щом не я одобрявате. Всеки си има свои възгледи и има право да има свои възгледи.
Встрани от темата- щитовидната жлеза оказва влияние на килограмите. В един случай води до драстично отслабване, човек може да остане кожа и кости, когато метаболизмът му е много ускорен. В друг случай води до забавен метаболизъм и нарушена обмяна на веществата. Точно нарушената обмяна на веществата е причина за трупане на мазнини. И да гладува, и да спортува, няма да има голяма полза. Ако се добавят и други хормонални смущения, положението става неспасяемо. Трябва да се нормализира обмяната на веществата. Това е работа на лекарите.
Изключвам хората, които поначало са с ускорен метаболизъм, или бавен метаболизъм, без да става въпрос за болестно състояние.

# 71
В “Моето 300 кг тяло” и подобни предавания тенденциозно подбират хората, които се тъпчат. Не всички са така. Не казвам, че Веселка яде супер малко или нещо такова - може да си похапва малко повече, но виждаме и други в къщата (и извън нея), които ядат много, пък са слаби. Едно 20 годишно момиче не става 130 кг. само от ядене. Има и нещо друго.
Става, с очите си го видях и затова ми е болна тема. Пред очите ми нормално дете с пиене на газирано и тъпчене с чипсове на 17 беше вече 90кг. Съответно последваха поликистозни яйчници, проблеми с кръвна захар и тнт. Към ден днешен тя също е боди позитив, каквото и да означава това и твърди, че е от друго. За кратко почва да спортува и да се храни пълноцено и връща, но е за кратко. После пак започва с боклуците...

# 72
  • София
На вашата позната проблема е от повечко хапване, следователно на Веселка проблема е от повечко хапване?

Това ли казвате?

# 73
Поликистозните яйчници не се причиняват от газирано и чипсове. Друга е етимологията им. Апетитът е вследствие на поликистозните яйчници. Спирам до тук, че не е по темата.

# 74
Съквартирантите май гладуват тази седмица, защото Атижа не избра какво и колко да купи, тя разпределяше бюджета.

Общи условия

Активация на акаунт