BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 56 538
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 45
Хм, погледнах в Уикипедия - там пише, че повече от 3/4 от протестантите в страната са цигани. Така че е възможно Гош да е евангелист.
Така е.Мисля,че няма един източноправославен циганин.В махалите ги вербуваха протестантите и циганите са ревностни протестанти.

# 46
Кога е финала на ББ?

# 47
А кой каза,че Велин ще влиза в предаването,че загубих нишката вече

# 48
Масово ромите в страната ходят в Евангелистките църкви, пасторите им също са от малцинствата. Изповядват много криворазбрано християнство, но както и да е. Георги ми е изключително напрягащ, злобен човечец без образование, но с изключително висока самооценка. И расизма той го насажда, все обяснява кой бил българин. Когато се издъни започва да вади картата,, аз съм ром". Мангал му е кръвна обида, а пее на Атиджа няква песен магасарка. Типичен представител на етноса от махалата, не от интегрираната и образована част. А за Петър, аз му вярвам. Той сам си каза, че е гледал да отбива вниманието към Атижа, понеже е знаел, че като агент Енигма ще насочат мисиите му към него (и позна). Симпатичен ми е, приятен човек. Марио момчето е много объркано, дано се научи на самостоятелност. От всички Радо и Гого са ми най-приятни за хледане и слушане. Относно батката и мис джуки, голямо преиграване чуек,но от двамата тя ми е по-приятна. Сега, ако върнат Петър ще е супер, дано успее да задържи. Само на мен ли ми прави впечатление, че Веселка само в кухнята седи. Не ми е ок това, че се натрапва това нездравословно тегло за нормално. Та тя тепърва трябва да става майка, а ако не се вземе в ръце не виждам как ще и се получат нещата.

# 49
Изключително нечестно спрямо гласуващите - изкараха го, че публиката е изкарала Енигма, а не Петър и затова сега му дават шанс. Не, уважаема продукция - не искахме Петър. А всъщност според мен си му дават "втори" шанс, заради предсрочното излизане на Анджела, т.е. покриват нейната бройка в момента. И друго си мисля - това предложение към Виктор не беше никак случайно. Мисля си, че тази стая я гласяха за него, ама той пък не им се върза. Не ми се връзваше, хората да искат да изгонят Теодора, заради предложението на ББ да излезе Виктор и да не го върнат под някаква форма. А и все си мисля, че който и да излезеше, щеше под една или друга форма да влезе в тайната стая - иначе за какво са я направили Grinning

# 50
Че и с две легла Wink

# 51
  • гр.Пловдив
Гледах малко снощи -Петърчо се обясняваше нещо на Хатиджето,или по-скоро си водеше монолог-НО тя само кимаше и изобщо сякаш не й дремеше -много изстинала ми се видя,не като преди да излезе Петър -как търсеше близост с него,при всеки удобен момент искаше да й обърне внимание ,ама сега нещо йок...Thinking

# 52
  • на последния етаж
Позволено ли е да четат книги в къщата?

# 53
  • София
Позволено ли е да четат книги в къщата?

Не. Никакви книги/списания/ръкописи и така нататък. Нали идеята е да умрат от скука, ако не общуват с останалите 😃

# 54
Дори не им дават май да имат химикали и листи хартия.

# 55
Дали може да се добави тая функция в бг мама 😀

# 56

Само на мен ли ми прави впечатление, че Веселка само в кухнята седи. Не ми е ок това, че се натрапва това нездравословно тегло за нормално. Та тя тепърва трябва да става майка, а ако не се вземе в ръце не виждам как ще и се получат нещата.
Умишлено я дават все там. Или как яде, или как готви, или просто как седи в кухнята. Не че другите прекарват по-малко време там, но продукцията трябва да налее масло в огъня.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 17:24 от Lilly_85

# 57
Масло в огъня, но на мен Веселка ми е нелепа с аутфита си, не с това, че се храни и стои в кухнята.

# 58
  • София

Само на мен ли ми прави впечатление, че Веселка само в кухнята седи. Не ми е ок това, че се натрапва това нездравословно тегло за нормално. Та тя тепърва трябва да става майка, а ако не се вземе в ръце не виждам как ще и се получат нещата.
Умишлено я дават все там. Или как яде, или как готви, или просто как седи в кухнята. Не че другите прекарват по-малко време в тях, но продукцията трябва да налее масло в огъня.

И на мен ми прави лошо впечатление това, което правят. Както когато трябваше да сваля Марио, тичаше след него и бяха сложили отвратителни звукови ефекти, все едно земята се разтриса от нея. А тя наистина не яде повече от останалите от това, което виждам.

# 59
Тоалетите са друга работа. Няма стил момичето и това си е. Ако търси провокативност, има друг начин. Например роклята от визитката ѝ. Явно не може да прецени и не усеща разликата между съблазнително и пошло.

Общи условия

Активация на акаунт