BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 56 554
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за темата!
Хич не вярвам в "любовта" между Атижа и Петърчо. Използват се един друг, за да стигнат до финала.

# 31
Благодаря за новата тема! Гласувах "само от нейна страна"

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 21:14 от Catfish

# 32
Гледах малко от лайфа, явно са доста гладни. И играта със зарчето на двора е мега скучна.

# 33
Смятай колко са гладни щом няколко души си делят къшейче хляб 🤔

# 34
  • София
Смятай колко са гладни щом няколко души си делят къшейче хляб 🤔

Имаха по две малки хлебчета на човек, които ядоха с някаква луканка и шарена сол. Веси им готвеше и леща, но хлебчетата били толкова твърди, че докато стане лещата, щели да са на камък.

# 35
Атижа им остави в чинията си малък къшей и Марио с още поне двама (не разбрах кои) си го разделиха

# 36
  • София
Атижа им остави в чинията си малък къшей и Марио с още поне двама (не разбрах кои) си го разделиха

Преди това даде половината от едното хлебче на Петър, който го захапа и после го даде н Виктор и Радо 😃

# 37
Rhae Rhae, мерси за преразказа. 🌹 Аз успях само 10-на минути да погледам. Ланеца се обясняваше на Пламен нещо. Това четвъртото дете кога успя да го направи, докато е в къщата ли? 😁

# 38
  • София
Аз хванах краят на лайфа, когато Ланеца, който е евангелист, обясняваше на Радо, защо Пешо е облечен така и носи кръста.Трябвало да изкупи греховете си и още подобни и подробни религиозни теории.. Радо само го слушаше и отвреме навреме мъцаше....ъхъъ, дааа...

# 39
  • София
Аз хванах краят на лайфа, когато Ланеца, който е евангелист, обясняваше на Радо, защо Пешо е облечен така и носи кръста.Трябвало да изкупи греховете си и още подобни и подробни религиозни теории.. Радо само го слушаше и отвреме навреме мъцаше....ъхъъ, дааа...

Ланеца е евангелист ли??

# 40
Нещо не ми се връзва. Да не бърка Евангелие с евангелизъм?

# 41
  • София

Ланеца е евангелист ли??
Да, каза го.

# 42
И аз не си падам по истерици- искам да ми е хОрмонично

А адриналина бий ли та в питите, чуек?

# 43
Хм, погледнах в Уикипедия - там пише, че повече от 3/4 от протестантите в страната са цигани. Така че е възможно Гош да е евангелист.

# 44

А адриналина бий ли та в питите, чуек?

Чуек, напраО ни моа, сещ ли се Joy Joy Joy

Значии преди малко гледах част от лайфа и в една от говорилните много ясно се чува бай Иван как казва "оставИЛ съм я ..." относно включването на готварската печка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт