BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 56 531
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
Може и да съм наивна, но смятам, че Пешо и Ати наистина изпитват взаимни симпатии. Предпочитам да ги гледам тях пред господарката с кученцето, което днес боготвореше манджата, която поглъща Бебата.

Аз сега се замислих дали не я е гледал така, защото е бул гладен и се е надявал да не си изяде всичко тя 😃

# 17
  • Sunshine state
А според мен трябва спешно да сменят плочата, че и двете им любовни линии взеха да се изтъркват - Виктор продължава да търчи след г-ца "аз съм много крайна, човек", а съселът Петьо да кокетничи свенливо с наивната Атижа. Акълът ми не го побира как може някой да го хареса тоя истерик, ама ей нА.

# 18
За мене отношенията Петър - Атиджа не са истински. Припламна нещо, но ще свърши заедно с Биг Брадър.

# 19
Възможно ли е Пешко да се цели в американско гражданство чрез Атижа? Малко абсурдно ми се вижда да слага тигана при положение, че рибата е още в морето, но знае ли човек?

# 20
😂😂😂И аз не си падам по истерици- искам да ми е хОрмонично ,но се присъединявам към тези,които харесват Атижа. От "дамите " в къщата тя ми е най-приятна.

# 21
А според мен трябва спешно да сменят плочата, че и двете им любовни линии взеха да се изтъркват - Виктор продължава да търчи след г-ца "аз съм много крайна, човек", а съселът Петьо да кокетничи свенливо с наивната Атижа.
Пише се “чуек”. Ама учете ги тия езици, де. 😁

# 22
За мен отношенията им не са истински. Атижа иска внимание в това затворено пространство. Петърчо си играе някаква игра, която и той не разбира.

# 23
  • Sunshine state
Той и за сваляч не става, такова дърво и такива глупави реплики и едно грозно кокорене, дето сигурно го има за съблазнително.. Бил като бормашина. Дори не ща да го интерпретирам това изказване.

# 24
Обсъдихте ли поп фолк клиповете на Атижа, снощи гледах един. Струва ми се, че отчаяно иска да е известна.

# 25
Има ли смисъл да си пускам лайфа?

# 26
Той и за сваляч не става, такова дърво и такива глупави реплики и едно грозно кокорене, дето сигурно го има за съблазнително.. Бил като бормашина. Дори не ща да го интерпретирам това изказване.
Това за бормашината не го ли каза по отношение на това, че хърка? Аз така разбрах.

# 27
Скрит текст:
ББ е на 4 място по рейтинг през седмица 21-27 окт

# 28
Това за бормашината не го ли каза по отношение на това, че хърка? Аз така разбрах.

😅😅😅

# 29
Бормашината беше, като се беше надвесил над нея и си беше ни в клин, ни в ръкав, май в прилив на полова мощ.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 09:03 от Telesilla

Общи условия

Активация на акаунт