BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 108
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Официално това е най-тъпия Брадър за мен.
За мен не е тъп, забавлявам се. 😁 Има някои персони, от които ми е втръснало, но като цяло разпускам качествено.
  Аз пък всъщност затова се забавлявам..защото е тъп JoyJoy  Персонажите дори са вдлъбнати, но това им е чара Laughing

# 271
За мен не е тъп, забавлявам се. 😁 Има някои персони, от които ми е втръснало, но като цяло разпускам качествено.

Всъщност, кастингът е нелош - противно на първоначалното негативно мнение. Във всеки случай, нищо от останалите нечовешки простотии по Нова и ер малък тв не предлага и грам от това забавление. Може да е гилти плежър, но е плежър.

# 272
  • Някъде в Матрицата
Брадъра си е това, което се очаква да е - простотии, дънинг-крюгер, шушу-мушу и някой окупирал кухнята. 🤣🤣
В Игрите са "интегрирали" брадъра, което лично на мен изобщо не ми харесва. Защото там трябва да се набляга на друго. А то, стана така, че другото е помежду похватите на ББ.  Ама то, предвид, че продуцента е този, който вече не държи лиценза за брадъра, може да се каже, че е очаквано. Все пак най-много опит е натрупал баш с този реалити-формат.

# 273
А ние като Беба сме и умни и красиви и категорични 😀

# 274
Не може да сме като нея Тя е one and only и затова България не може да си  я раздели,всички я искат за себе си.

# 275
Не може да сме като нея Тя е one and only и затова България не може да си  я раздели,всички я искат за себе си.
Еее даа, чуек, след Беба разбира се 😁

# 276
  • София
Ами който смята ББ за "тъп", чудно ми е защо тъпее с нас в тази група 🙄
Ама нещо пробрем ли ви е?
Първо тъп ми е Брадъра, не групата. Тук ми е по-интересна от Брадъра. Второ това, че е тъп, не значи, че не ми се гледа сеир. Трето-не знаех, че има ограничение в изразяването на мнения.

# 277
 Аз пък всъщност затова се забавлявам..защото е тъп JoyJoy  Персонажите дори са вдлъбнати, но това им е чара Laughing
Аааа, ша тъ замолъ бе, чуек, недей така!  Кого наричаш тъп, като бай Гошо е и красив? А Теодора и Викторев не са просто чаровни, те са номер едно!

# 278
  • SF
Хитът на вечерта:

А-а-а... онова, дето ме нарече манго и то ли беше мисия?

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 00:04 от Esmee

# 279
  • София
Аааа, ша тъ замолъ бе, чуек, недей така!  Кого наричаш тъп, като бай Гошо е и красив? А Теодора и Викторев не са просто чаровни, те са номер едно!

Хвани единия, ритни другия е пулужениету у целата къща, чуек, ама важнуту е сеир да става...

# 280
Само Виторио да не следва други в социалките и да ги лайква!!!
Беба е една!!!
Сещаш ли се?!?

# 281
Не гледам в реално време, но цветният ви коментар компенсира. 😂
Само не съм съгласна, че Теодора няма повод за самочувствие. Ние тук просто не сме нейният таргет, основно като възраст, а и като усещане. Сред връстниците ѝ съм сигурна, че добре се котира и е повод за завист, включително и като интелект. Говори ли? Говори. Връзва ли разбираема реч? Връзва. Харесвана ли е от мъжете? Харесвана, даже от двама. Това е до-ста-тъч-но за вкуса на планктона в който пребивава, а за съжаление той е и определящ сред по-голяма част от младите хора днес.

# 282
И как пък ще я следва само нея..

# 283
Смешното беше как Виктор почна да обяснява, че следва 1600 души и щяло да му отнеме време да ги махне. Изобщо не осъзнава колко е токсична цялата тази история, а мирно и кротко се съгласява.

# 284
А такаа. Сега ББ да я информира какви ги върши Велин орела 😂 и току-виж, уредил се Викито.

Общи условия

Активация на акаунт