BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 103
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 285
Докато Беба е била в Къщата, Веждата може да е следвал и други и да им е 'дигал самочувствието и те да са му ''дигали...неговото. И ко праим са бе, чуек? Беба е една и е машина! Ша съ бори, разбиаш и?!

# 286
  • София
И как пък ще я следва само нея..

Специално му минах през последователите сега. От 658, 23 общо са жени, изключваме профилите на Беба. Част от тези 23 са нейни приятелки, но интересното е, че той следва Косара? 🤔

# 287
  • София
Викторио има правото да следва само 3 жени...😄...най-желаните...

# 288
Мечтая си да имам самочувствието на Беба!

Петър днес пак започна да ми лази по нервите, а и тоя диалект негов ми е толкова ужасен, не знам какъв е, но говори сякаш устата му е пълна с нещо и очаквам всеки момент да се разлетят трохи и плюнки😩

Ванеса ми прилича на тотална истеричка, която не може да си регулира емоциите и съответно реакциите. Какво я прихвана да прегръща Петър, не знаех, че са толкова близки, май има резон в думите на Георги от миналата седмица...

Засега единствените, които са ми що-годе приятни в къщата и са ми фаворити за финал са Атиджа и Веселка - и двете ми се виждат кротички, неконфликтни и добрички, но с ниско самочувствие, което някак ми допада повече от надувките на Теодора. Виктор също все още ми е в положителните участници, той ми е забавен/смешен.

# 289

Искрено благодаря за това! В моята глава е останало като: "Гледайтиии, завиждайтиии, паткиии, простиии." Но паметта ми, явно, си е направила шега. Не били патки прости, най ми били дрисли мръсни Simple Smile.

Почти не можах да гледам тази вечер. Включен беше телевизорът, но останалите членове от семейството ми не се отнасят с нужното уважение към този формат, вдигаха много шум и докато успея да се съсредоточа, взе че свърши. Споделете, моля, защо се върна злощастния Пешо като бумеранг. Нали съквартирантите му трябваше да решат. За какво им е? За конкуренция и победител едва ли го броят, но нима не е толкова досаден и за тях, колкото и за зрителите?

# 290
За съжаление това е мега ,гига или там кскто се казва най тъпият Биг Брадър.Изключително разачорование..Голям фен съм и чаках с нетъпение ,за да получа играта на зарче.Който разбрал ,разбрал.Сега гледам вип брадър 2018 - така за кеф.Ако някой си спомня Кулагин и всичките му провокации.Бзза за сравнение няма- гледаш едното старо  и интересно и пускаш другото реално ,но глупаво и безинтересно.

# 291
Позволено ли е да четат книги в къщата?

Само ако са на санскрит.

# 292
Току-що изгледах епизода. Петър от мене има твърдо Не.
Онези двамцата, дето се виждат на финала, имат завишена самооценка. Дали наистина Теодора я "иска половин България", а чуека го разбрахме, че е интелигентен?
Защо от продукцията изключително разгръщат образите на тези тримата и на Ланеца? Сигурна съм, че Ивонне също има какво да покаже примерно. Радо и той.

# 293
  • Ню Йорк
Бебка толкова си е повярвала! То красота, то възпитание, то поведение, изказ...Много e лошо, когато човек няма реална себеоценка.
А Виктор, ако не играе игра, то има някакъв много сериозен проблем, и той не е Бебка.

Е как да не играе?! И той играе и Теодора играе. Нали никой не се върза на онова детенце, че и било гадже?! Гаджето е някой чичко-паричко, а на дечкото са му платили да ходи да се покаже там. Такава въртиопашка иска някой да си я гледа, да и плаща и да и прави живота лек и безгрижен, а не да отглежда тийн. Много за глупаци ни взеха тия от продукцията.

# 294
  • София
Сериозно ли е това с последователите? Че има хора, които държат половинките им да не следват други жени в нета? Това са разсъждения на деца от детската градина чуееек. Не е нормално. Че те такива, строго ревнувани, изневеряват най-много.

# 295
Как за тая умна Беба да не съ боря, чуек? Кажете.

# 296
  • София
Официално това е най-тъпия Брадър за мен.
За мен не е тъп, забавлявам се. 😁 Има някои персони, от които ми е втръснало, но като цяло разпускам качествено.
 Аз пък всъщност затова се забавлявам..защото е тъп JoyJoy  Персонажите дори са вдлъбнати, но това им е чара Laughing
Аааа, ша тъ замолъ бе, чуек, недей така!  Кого наричаш тъп, като бай Гошо е и красив? А Теодора и Викторев не са просто чаровни, те са номер едно!
Joy Чуек, отивам да си поплача малко, че не съм толкова интИлигентна и красива кат Беба, която е номер едно, нали!
А иначе персонажите са си цирк, като във всеки Брадър, обаче някак ми се искаше повече мисии и екшън. Мнооого ми е постно от тая гледна точка.

# 297
  • SF
Колко е смешно да имаш грешна самооценка и въобще да си кьорав за ситуацията!

Тези двамата ми приличат на карикатури. Бийвис и Бътхед хръ-хръ-хръ... 
На Теодора главата й служи, за да има на какво да закачи пиргите. На Виктор глава не му трябва. Ползва теодорината. хръ-хръ-хръ...

# 298
И как пък ще я следва само нея..

Добро бахърно утро, момичета, пардон чуеци! Има ли инфо коя зодия е Велинчо?

# 299
Вероятно рогоносец.

Общи условия

Активация на акаунт