BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 087
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 300
  • SF
Велин до момента имаше 3-минутна поява по телевизията. Според Теодора беше бесен. Според мен хънкаше и мънкаше нещо с наведена глава, прегърбен, стресиран. Чак да седна да го изследвам,  да му се ровя в профила, да му търся зодията, да му правя анализ на хороскопа, защото Теодора, докато си решела опашката, била казала, че той не бил следвал незнам-си-кво. Теодора издрънка много глупости. Тя може да го представи и като космонавт.

# 301
Чудя се, в каква среда се движи Виктор, че Беба му се струва толкова интелигентна, умна, машина.
Ивонне ми е мъка да я слушам- дразнещият звук Р, някакви други гъгнещи звуци, трудният подбор на думи, паузите, които прави, недоизказването, накъсана реч и винаги усещане за нещо двусмислено, така че може да бъде извъртяно на по- късен етап. Взема микрофона, казва 2-3 думи, пауза, хората чакат да разгърне мисълта си, да я разберат, тя мълчи, каже 2-3 думи, пак пауза. Изтощително.

# 302
По въпроса за теглото, само ще кажа,,че преди 2 месеца изпратихме близък приятел,,който вследствие на наднормено си тегло, натрупа куп болести. Мъж 185см и над 140кг...Трябва да се внимава с теглото и дори човек да има няколко кг. в повече, да не е свръхтегло.
На Веселка не знаем какъв й е случаят, но лошото е, че модните агенции, които я използват за модел, я толерират и изкуствено й вдигат самочувствието, а това което мен ме дразни е, че парадира с този външен вид.
Винаги е имало и ще има свръх пълни хора, но те се обличат нормално за фигурата си. Не може на лайфа, Ванеса да е облечена с дънки и блуза, а до нея Веска по сутиен...
Напълно съм съгласна, че наднорменото тегло е риск за развиване на всякакви болести и че Веселка сама каза, че се стреми към този имидж, не я оправдавам, но да кълнеш по този начин, не е ок за мен. Тя е пълнолетна и носи пълната отговорност за състоянието си на млада и (репродуктивно възможна жена), ето, една Атижа си е сложила нарочно изкуствен задник, с който си мисли, че ще е много секси и за САЩ може да  е тренд, но по нашите географски ширини е меко казано неестествено. Дори Теодора е някак по-приемлива с огромното устище от дупето и ноктите на Атижа.
Иначе, Веселка, е много позитивна, извън боди-шейминга.
ПП: Не съм гледала с епизода с обсъжданото облекло.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 09:08 от FreakOnALeash

# 303
  • SF
Чудя се, в каква среда се движи Виктор, че Беба му се струва толкова интелигентна, умна, машина.

Наистина ли се чудиш?
В среда на Теодори, приятели с капацитета на Петър...
Вчера Петър едва изрича оправдателната си реч, Виктор беше възхитен и трогнат! Даде втори шанс, ревна, избяга...
Теодора се превъзбуди, че го е разкрила. Виктор и от нея се трогна.
Виктор е толкова нестабилен емоционално, че не знам как поема обикновените житейски ситуации.

# 304

Наистина ли се чудиш?
В среда на Теодори, приятели с капацитета на Петър...
Вчера Петър едва изрича оправдателната си реч, Виктор беше възхитен и трогнат! Даде втори шанс, ревна, избяга...
Теодора се превъзбуди, че го е разкрила. Виктор и от нея се трогна.
Виктор е толкова нестабилен емоционално, че не знам как поема обикновените житейски ситуации.
На т. нар. Беба не й прави чест, да изглежда по наична- по който изглежда, но жената има акъл и не го оспорвам, само ми е тъпо за Виктор, който не осъзнава каква ракета-носител е на любимата си, която на всичко отгоре го подстрекава да мисли и действа по определен начин, дори и Ивонне им го потвърди. Тя изгради стратегии на гърба на влюбения Виктор, а онзи непълнолетен младеж е не само не-кукла, а футболистче и син на тате с парички. Но пък беше супер забавно как самата Теодора се съгласи, че са цирк с Виктор.

# 305
Беба наистина е интелигентна за беба. Абсурден прякор на 25-6 годишна, последно е била беба преди също толкова години.
 Половинката и може да следва само нея в социалните мрежи, обаче тя може да се задява с първата срещната батка в ББ. Семпъл е преучвеличено понятие за умствения и капацитет. Скачения съд дето ч следва непрестанно е дори още по-надолу в хранителната верига. Вече са ми безкрайно противни да ги гледам двете мисирки.
Предпочитам да оставят Петър. Мен лично не ме дразни, има какво да покаже, за да стане предаването интересно. Атижа, въпреки нелепиците, които е направила по тялото си, все пак ми изглежда мило и възпитано момиче сравнена с бебките.

# 306
Тоя Петър снощи ми наду главата, как не млъкна за 5 мин поне това кречетало. Вкл.като беше сам.

# 307
  • Варна
Това е най-готиния Брадър след първия 🤣🤣
Много, много се забавлявам.

# 308
Снощи всичко ми се струваше режисирано

# 309
А защо нямаше нямаше отнемане на бюджет за Теодора и Виктор, които обсъждаха бъдещи стратегии и номинации? И пак, тази лисица, го подмами, навирила опашка! Но той си е виновен и като каза, че е интелигентен ми стана смешно, но после с прякора "Ревльото" ми стана симпатичен, защото не виждам злоба в този човек. И даже Теодора може да е права - поредния наивен и влюбен ревливец може да стане победител като Миро (мир на праха му). Но Виктор, макар и бедното момче от Меден Рудник е в пъти по-красив от куклата навън.

# 310
Снощи всичко ми се струваше режисирано

Мани, мани чувиек, съдби на кръстопът.🤣

# 311
Но и искрено ми стана гадно са Атижа. Петър не престана да се вайка колко е бил предаден от публиката и чак в последния момент се сети за нея и да се оправдае лекичко, я спомена. Но и на Биг не му прави чест, че единствено го изложи на показ, заради Енигма, но не пусна на съквартирантите дори и едно видео с поставените му задачи и условия, за да разберат защо е било така от негова страна. Не, че той не се кефеше, де...

# 312
Виктор и Теодора обсъждаха, че се виждат на финал, а не са обсъждали за кого ще гласуват, за да ги глобят.

# 313
Само Виторио да не следва други в социалките и да ги лайква!!!
Беба е една!!!
Сещаш ли се?!?
Горкият, притесни се, че имал 1600 последователи и нямало  да може за един ден да ги премахне, щото Бебка така каза.

# 314
За мен е мистерия, че Виктор наистина смята, че има реален шанс навън с Беба.

Общи условия

Активация на акаунт