BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 162
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 435
Не знам, но Георги като излиза, да вземе Ревльо и Амеба с него към Карлуково и да ги заведе до сградата на спокойствието. JoyJoy

Ще се забавлявам много ако първо изгонят Теодора, Виктор да пореве малко и да се кротне. След седмица-две и него да изгонят. Двамата заедно ми напомнят за един може би позабравен образ от ББ - Недялко Лазаров, не знам защо. Joy
Аз пък ще се накефя, ако Теодора излезе и след 2 дни Виктор почне да се сваля с някоя друга. 😁 Цирк.

# 436
Ми да я гонят значи, и да вкарат…майка и Joy

# 437
  • Варна
Абе, Теодора нали се биеше в гърдите и разправяше, че приятелят ѝ Велин следвал само нея в ИГ и че нямал право да следва никоя друга… май не е баш така. 🤣
Скрит текст:
Припомнете ми от какво и става ха такива огромни зърната?

# 438
Петър каза, че Атижа му е казала да не я целува и той не я е целувал, а аз видях 100 пъти да я целува...

# 439
“Изпитвам по-голямо желание към теб, отколкото да те тресна”. Ах, че романтик. Подайте кърпичките.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:24 от Lilly_85

# 440
Беба с какви очи изобщо коментира отношенията между Петър и Атижа, като самата тя става за резил ежеминутно с Виктор...

# 441
Петър каза, че Атижа му е казала да не я целува и той не я е целувал, а аз видях 100 пъти да я целува...
Ако вярваш на очите си, а не на Лешо - сори, ама си за очила Joy

# 442
Петър издекламира на Атиджа каквото смята, че тя иска да чуе… Сухо и много практично “обяснение в любов”.

# 443
Атижа ми става все по-симпатична, защото е скромно и мило момиче. Раздаде се с мисията с вървенето, спечели ми симпатиите.

# 444
  • Някъде в Матрицата
Офф, този Пешко, сега и Атиджа нещо не го е разбрала.
Ама, когато никой не те разбира, в кого е проблема?

“Изпитвам по-голямо желание към теб, отколкото да те тресна”. Ах, че романтик. Подайте кърпичките.

🤣🤣🤣 След това обяснение, напра'о ти се доверявам, чуек.

# 445
Да говорим на истински, вика Пешко.
Пешкооо, не си за това момиче.
Атижа е по-умна, отколкото изглежда.

# 446
Беба: колкото и пари да ми дават не бих си позволила да си играя с чувствата на някого

Така е, Беба, ти за без пари го правиш. А този Виктор наистина е просто тотален смешник. Не знам досега имало ли е толкова загубен представител на мъжете в Къщата.

# 447
  • Някъде в Матрицата
Ти и Ваня сте ми бетон. Не знам, какво мислиш, ама мисля че е така. 🤣🤣🤣

# 448
Хахаха Георги…
Бе я чакай малко бе, ма ти какъв си бе, къде се намираш бе 😂

# 449
Дано да го разкарат този Пешко, че не мога да му понасям логореята. На косъм съм от уртикарията. Само видът му, без да говори ме изкарва извън релси.

Общи условия

Активация на акаунт