BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 104
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 510
  • SF
Марио много ме нервира, защото не съвсем от самото начало, но малко по-късно ми стана симпатичен и си го защитавах, защото е добро момче. Сега съвсем изплиска легена.
Аз си нямам фаворит за наградата. Това е доста странно, защото обикновено си имам любимци. Сега... нищо! Зеро!

Бийвис и Бъдхет не се спират с коментарите си. Те се превърнаха в главни герои на сезона заради глупостите си. Заради досадническия флирт на Виктор и нескопосаните отбивки на Теодора, която тази вечер заръси клишетата за морал, ценностна система и т.н.
Пламен, Гого, Радо и Веселка са някъде в миманса.

И не схванах каква точно е мисията.

# 511
Не като Веселка, но 75% от българките са с отпуснати тела.

# 512

Една голяма част от тях слаби, но " умрели от глад".…

# 513
Може би зависи в какъв диапазон разглеждаме възрастта на българките, но не съм съгласна, че 75% от българките до 30 години са с отпуснати тела.

Също така Петър е с отпуснато и нетренирано тяло на много по-възрастен мъж.

# 514
БоШкееее, Вито стоя до кашона май през цялото време, докато ВеждАта и Пича бяха вътре.
Този е:
- обсебващ до безобразие;
- с отрицателно число стойност на емоционална интелигентност (предполагам за сметка на другата 🤣).

# 515
А този Петър енигмата от 5 годишен ли е в чужбина? Българският му е трагичен, забравил ли го е, знаел ли го е някога въобще - не знам. Всяка трета дума му е или неправилна граматически, или изпозлвана не на място смислово, или несъществуваща въобще в българския език. Като го слушам и се изприщвам. Те и останалите нямат много дар-слово, но този освен това и бълва с количество.

Имам чувството, че слушам двамата хамали на Токмакчиев и К. Воденичаров от "Каналето", но без хумора.

# 516
Петър има рядкото качество да говори много, без всъщност да казва нещо. Лаладжия! Не разбирам защо съквартирантите му гласуваха да остане.

# 517
Гласуваха да остане, за да се престорят на много добри и опрощаващи пред публиката.
Не ми се струват искрени в симпатиите си, но пък и никой не му се разсърди истински.
Даже и Атижя гледаше като пребозало теле

# 518
  • Ню Йорк
А този Петър енигмата от 5 годишен ли е в чужбина? Българският му е трагичен, забравил ли го е, знаел ли го е някога въобще - не знам. Всяка трета дума му е или неправилна граматически, или изпозлвана не на място смислово, или несъществуваща въобще в българския език. Като го слушам и се изприщвам. Те и останалите нямат много дар-слово, но този освен това и бълва с количество.

Имам чувството, че слушам двамата хамали на Токмакчиев и К. Воденичаров от "Каналето", но без хумора.

Това е проблем на почти всички участници. Беден речник, използване не думи, чието значение не разбират и съответно поставят не на място и потресаващ словоред. Да не говорим, че няма нито един на когото да му тече гладко мисълта. Направо се измъчвам да ги гледам.
16-годишният ми син, който от 8 годишен не живее в България, се изказва по-добре.

# 519
Тоя Петър го обзе една логорея във вчерашния епизод. Ма то не млъкна бе, едва си поемаше въздух.
/съквартирантити, дали знаят какво означава логорея?!?/

# 520
Пешо и Пацо говорят на някакъв много гаден диалект. Не знам дали са земляци.

# 521
Обаче в този сезон, почти не ги видяхме да бухат цигари нон стоп, което е похвално за продукцията.

# 522
  • SF
Те нали си казаха - по тЕхно време тези думи ги е нямало.
Логорея, филантроп, популист не са критерий, защото много хора не ги знаят. Не говоря за интелигентните, които четат.
Понеже Теодора и Виктор много си говорят. Тя даже не искаха да спят отделно, за да не губят време за разговори. Лично аз не ги разбирам какво си казват. Те също имат съмнение, че се разбират, защото на нея всяка втора дума й е "Разбираш ли?", а често и всяка дума й е разбираш ли. Тя с "разбираш ли" изразява "слушай ме!", "не ми противоречи!", "подчини се!", "казах ти", "настоявам!", "ще береш ядове!", "ще се фръцна и ще те накажа поне половин час да обикаляш около мен, жаден за някаква реакция", "ще ревеш!"... Колко много работа си върши само с един израз!!!!

# 523
Петър си е излязъл в чужбина с диалекта и речниковия запас и в още по-ограничен обем сега ни разкатава майката на слуха, но словоредът си му е на български.
Докато при Атижа ясно личи, че подрежда по английски маниер изречението  - Аз имах сън, а не  сънувах примерно.
Исках да кажа, че Петър си е прост и чужбината не личи да го е ощетила откъм лексика.
Той като кълвач за норматив ми продупчва мозъчната кора с бързината си.

# 524
  • SF
Тези хора не се стараят да научат езика на страната, в която живеят.
Много е гадно да не знаеш нито един език.
Георги е с по-богат и по-цветен речник.

Общи условия

Активация на акаунт