BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 58 008
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 630
  • SF
Ама къде ги гледате тези неща?
Аз вече не мога да гласувам. Нямала съм била абонамент за нова плей. Никога не съм имала. Не ме допуска. С  apple съм.

# 631
  • София /Абсурдистан
Изобщо не гласувам. И без това всичко е режисирано.

# 632
И на мен анкета не ми излиза …. А винаги са ми излизали преди

# 633
  • София
Вижте във Фейсбук страницата на Биг Брадър има кратко промо.

# 634
И на мен анкета не ми излиза …. А винаги са ми излизали преди
И на мен ми пише, че няма активна анкета.

# 635
Тоя дребен жалкар Виктор или реве или крещи като луд 🙄 Като нищо ако не са камерите може и да посяга на жени. Добре биха си паснали с Теодора, класическа двойка бий ма, обичам та

# 636
Виктор е такава жена, че ако тръгне така да ми се репчи ще започна да се смея. Да ходи да реве там и да не се обяснява. Мисля, че Биг Брадър не е имал толкова точни попадения в графи “тъпа батка” и “кифла/моника Валерия версия 102928”. Толкова са елементарни…

# 637
Виктор или Теодора, единият трябва да си ходи тази седмица. За предпочитане Виктор, защото ако тръгне Теодора, цяла седмица ще гледаме само как реве...
ББ може да даде мисия на съквартирантите да го успокоят. Със сигурност ще се провалят.

# 638
За грозни факти - грозни епитети!!!
Дали? И най-грозните факти могат да бъдат обсъдени с подходящи изразни средства. Хигиена на общуване, и уважение към останалите участници в дискусията. Ноблес оближ, както се казва. И колкото повече ноблес, толкова повече те оближва Wink

# 639
Някой иска ли да обясни пак как Веселка е прасе, което се тъпче, като тя мълчи цял сезон по отношение на храната и е без претенции, а слабите и вталени коментират ядИнИтУ?

# 640
Еее Ванеса наистина се държи много нелепо. Можеше да не обяснява колко е вкусно това, което ББ й доставя само на нея.

# 641
  • София
Еее Ванеса наистина се държи много нелепо. Можеше да не обяснява колко е вкусно това, което ББ й доставя само на нея.

Преди това беше същото и с баниците, които Ивонне само дето не изяде през носа си.

# 642
Пак Марио на пангара. Този Пламен е толкова гнусен. Заяждане за спорта.

# 643
  • София
Ланеца към Виктор, който му иска цигара за Джукеса:...-Нямам цигари, тая ми беше последната...ти да умреш и аз Joy

# 644
  • Някъде в Матрицата
Може ли да има двойна елиминация и Паци да си тръгне заедно с Пепи? Моля те, ББ!

Общи условия

Активация на акаунт