BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 910
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Сега пък от какъв зор Марио ще им мие чиниите... Прави някакви нелогични неща, никой не може да го разбере тоя човек, включително и аз..

# 916
Пацо как гнусно крещи с пълна уста и летят трохи 🤮😆

# 917
Да ви попитам. Какво значи ЕФЕКТИРАШ, понеже Теодора доста използва тази дума...

Нещо като дефектираш, но без Д JoyJoy
Беба може би има предвид ''афектираш'', но казва ''ефектираш''. Ама то ''ефектираш'', ''еректираш'', ''дефектираш'' са синоними за нея.Satisfied
Пацо е озлобен от живота чичка, който се прави на по-млад и се мисли за много модерен с прическа дон Корлеоне и речник на дребен тарикат. Чичкото е замръзнал някъде в началото на 90 - те години.Смешник.
Скрит текст:

# 918
Няма нищо по-грозно от това Пламен да говори, докато устата му е натъпкана с ядене.

# 919
Сега пък от какъв зор Марио ще им мие чиниите... Прави някакви нелогични неща, никой не може да го разбере тоя човек, включително и аз..

Нарочно го прави, момчето наистина не е много окей

# 920
Александра се е метнала на татко си обаче…

# 921
Според мен,не са нелогични.
Идват от живота му и от това,че е учил богословие.
Обет и аскетизъм.Аз го разбирам.Другите са жалки.

# 922
Свалките на Петър към Атижа са скандално нелепи. Хаха! Обаче най-много ме забавлява, че Атижа не разбира 50% от нещата, които той й говори.

# 923
Петър, ако си мисли, че като забаламосва Атижа, е много интересен, жестоко се лъже.

# 924
Свалките на Петър към Атижа са скандално нелепи. Хаха! Обаче най-много ме забавлява, че Атижа не разбира 50% от нещата, които той й говори.

Много дразнещ тип, Атижа милата направо я съжалявам

# 925
Какво му хареса Атижа на Петър е най-голямата мистерия 😂

# 926
Добре че приключих с вечерята, че от сексуалната картинка с Петър щеше да ми приседне.

# 927
Петър Енигмата излезе, да посрещнем Петър Бормашината Joy

# 928
Няма обет и аскетизъм, а смирение.
Божията молитва за враговете му, когато го измъчват. Марио наистина е попил всичко от учението си в семинарията, но другото му аз го подтиква да върши и шашавости.

# 929
  • София /Абсурдистан
Гледам с малко закъснение. Пламен е за психиатър.

Общи условия

Активация на акаунт