BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 58 016
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 080
Въпросът “Кой е по-интелигентен” трябва да се замени с “Кой е по-малко прост”. 😁

# 1 081
  • София
Имаше един Брадър, криеха ножовете вечер от една жена. Забравих как се казваше, с черна коса беше.

# 1 082
  • София /Абсурдистан
Имаше един Брадър, криеха ножовете вечер от една жена. Забравих как се казваше, с черна коса беше.
Не, тя им скри приборите за хранене, сетих се.

# 1 083
Последно бях гледала МегЗ преди няколко години, занимаваше се с разни духовни практики и си беше продала бизнеса, живееше в Индия май, и казваше, че се храни със слънчева светлина. Видя ми се изкукала тогава, ще я видим довечера.

# 1 084
  • София
Ейй..сетих се за Джорджанчо в брадъра Joy  Марио има допирни точки с него, Джорджанчо беше слуга на Луна, експлоатираше го, а той си мърмореше под носа, но на моменти се дърпаше..Голям цирк бяха и двамата, да ги хванеш и да ги удушиш..Laughing

# 1 085
  • София
По-симпатична ми е Ванеса.
И на мен. Много, много по-симпатична!

# 1 086
  • Варна
Последно бях гледала МегЗ преди няколко години, занимаваше се с разни духовни практики и си беше продала бизнеса, живееше в Индия май, и казваше, че се храни със слънчева светлина. Видя ми се изкукала тогава, ще я видим довечера.
Сега е в Дубайчето и се заравя до гърдите в пръст. Не помня защо.

# 1 087
По-симпатична ми е Ванеса.
И на мен. Много, много по-симпатична!
Е то между двете просто няма база за сравнение 🙄 Едната черна вещица с неуспешни корекции и зла завистлива и интригантка душа, другата натурална хубава българка без всякакви корекции с нормалните женски изблици и емоции в такава обстановка, която се бори с двуглава ламя.

# 1 088
  • на брега на морето
Не, тя им скри приборите за хранене, сетих се.
В първия Биг Брадър Марго им скри приборите за отмъщение и Гроши яде леща с чаена лъжичка.

# 1 089
Теодора ще умре от яд, като разбере резултатите от анкетата. Нали претендира, че никоя в къщата не можела да ѝ стъпи на малкия пръст… толкова пък да нямаш реална преценка за себе си.

# 1 090
Теодора ще умре от яд, като разбере резултатите от анкетата. Нали претендира, че никоя в къщата не можела да ѝ стъпи на малкия пръст… толкова пък да нямаш реална преценка за себе си.
Теодора ми напомня на тази.
Скрит текст:

# 1 091
Някой знае ли с какви очила е Ивонне?

Имаше подобен въпрос в тази или в предходната тема, но като че ли остана без отговор. А много, много ми харесват всички модели, които носи.

# 1 092
Не разбирам какво им харесвате и на двете – хвани едната, удари другата. И двете се имат за много умни, но са мега посредствени. Визията – едната тунингована, а другата - проскубана.

# 1 093
От ББ много ги подиграват…
Скрит текст:

# 1 094
Много бесни всички вчера!
  Беба е бесна ,защото Велин е в 12-ти клас,а още не може да пише.
   Бебов е бесен,че трябва да напише писмо вместо Велин,но и той е забравил буквите.Освен това ще си развали маникюра.
    Зюмбюл е бесен- иска да е Глухарче .Прическата му го доказва.

Бесна съм,чуек,шото едно е да си дразнител,друго е да си агресор.Сещаш ли се?!

Общи условия

Активация на акаунт