BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 831
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 230
Е, какво негативно има за Ванеса в това, че като е била глезеник се е глезила на ББ, то това ѝ беше ролята?! Защо пък да не си поръча храна?! Двамата примати пак неоснователно я бяха обвинили, че яде пред другите, а реално Радо и Ивонне искаха да дойде при тях и да ѝ миришат храната….

# 1 231
Гласът на Петър вече ме напряга.

И аз искам да има наказание за всички в къщата заради Теодора. Тогава ще си проличи колко е егоистична. А точно в това обвиняваше Ванеса, като пиеше лате.

# 1 232
  • До сърцето...
Тая Ванеса не я дишам.
Ама това го разбрахме, не е нужно във всеки пост да го пишеш Stuck Out Tongue Winking Eye

Най-вероятно ББ ще накаже всички заради своеволията на Теодора Великата.

# 1 233
Брадърът опита да унижи тандема Беба/Викчо, че те са ясни и ще останат, за да може да изплуват другите.
Тъпи, тъпи, не като да не са печелили досега брадъра тъпаци.
Предпочитам тъпаци с характер, отколкото мекотели без характер.
//
Радика, нужно е, защото мекотелите дават заявка за нещо, а като си траят, не ги прави по-силни. И не ги адмирираме, че са възпитани. Не са, просто се мекотели.

# 1 234
То май само един човек не я диша Ванеса тук, всичко живо нямаме търпение да изгонят Бебата, че не я дишаме нея вече. 😀

# 1 235
Теодора дори не може да разбере, че поведението й, визията й и изказа й, изобщо не са нещо, което се цени и харесва не само в Къщата, но и от повечето от хората навън. Груба като жена, арогантна, самонадеяна, без реална себеоценка, използваща другите за лична изгода...Не й достига умственя капацитет, да проумее, че тези характерстики са негативни, а не нещо, с което човек може да се гордее.

Много хубав коментар, напълно съм съгласна с него. Оглеждам се около мен в колеги, приятели, роднини и познати, не виждам кой би искал жена като Теодора до себе си. Тук също Тиесто се включи и сподели, че има голяма илюзия, че такива жени като Теодора струват нещо и мъжете си падат по тях. Такива жени като нея са за нищо повече от една вечер.
Тя може да иска да бъде жена с класа, характер и възпитание, но нищо в поведението й не го показва.

# 1 236
Какво казаха Теодора и Виктор за номинациите и Атижа?

# 1 237
  • на пистата
25г ми син каза-толкова не мога да пия 🤣🤣
Божана пияна ли е или е смръкнала от на Диона нурофена?

# 1 238
Мъжете искат такива само за спорта. Никой мъж не иска в къщата си такава жена.

# 1 239
С изключение на Виктор, за него тя е топа! 😄

# 1 240

Салонът на Беба🤣

# 1 241
Какво ли ще е по-тежкото наказание за Теодора? Еххх, как ми се иска да чуя “Беба, имаш 30 секунди да напуснеш къщата”. 😁

# 1 242
  • София
Ааа Викторио не е за спорта, каза че иска майка на децата му да става...мръсницата 🤣

# 1 243
Не мога да повярвам колко хора имат нереално висока самооценка. Не един и двама се изказаха като достойни за финал. И се чудя аз на тяхно място дали бих виждала себе си като по-по-най. Дали този експеримент те главозамайва до такава степен или си го носиш в теб?

# 1 244
Въпросът не е "Ванеса или Теодора". Въпросът е, че Теодора има огромно самочувствие без покритие. Някой тук я беше оприличил на сом, ами право в десятката. И какво значи, че има характер? Какъв е този характер? Отметна се от думите си, че с Виктор ще държи дистанция, продължава да го подвежда като му обяснява как ѝ е МЕЧТА да са двамата на финал. Нямаше топки да го отблъсне. За какъв характер по-точно се обяснява?

Общи условия

Активация на акаунт