BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 781
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 350
Теодора я е страх да не ослепи всички с естествената красота, това е.

# 1 351
  • на пистата
Между другото е добре,че Амебата не се съгласи.Ще стане интересно сега.В един момент някой няма да издържи на студената вода.

# 1 352
  • гр.Пловдив
Беба е бясна на Ванесата и + вотовете по нея,затова й потънаха гемиите и реши да играе сечено на ББ и на всички,освен това й дойде и в повечко липсата на писмо и беснее ли беснее..No Mouth

# 1 353
  • София
Бебата за какво достойнство говори, след като такова няма?

# 1 354
Мегз беше изключителен коментатор тази вечер- адекватен, логичен, детайлен, аргументиран, последователен...
Напълно подкрепям мнението и, че Марио е многопластов образ. Не може да е само добър или само лош. Бих казала, че е драматичен образ с вътрешни противоречия. Издигнал се е над материалното, над дребнавото, над житейската суета, над гордостта, има свой вътрешен свят. Като че ли не е от нашето време. Прилича на героите от дебелите романи. Руските романи. Друга емоционалност, други мисли. И склонността да се самобичува

[/b] Много точно сравнение.
Абсолютен Разколников от "Престъпление и наказание". Щом е решил да извърши щуротия, няма сила, която да спре Марио.И ненадминат после в самобичуването, когато трябва да изкупи вселенската вина. Хем пълен с  демонски замисли, хем по християнски пълен с разкаяние.
Мисля си, какво ли го чака занапред в тоя живот Марио... Той категорично е трагичен герой.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 00:02 от проксима

# 1 355
Ванеса хубаво каза на Теодора, че се държи като собственичка на къщата. Веднага отсече, че всички ще се “подмиват на котлона”, заради нейните гримове. А на Пацо му омекнаха коленцата и заключи, че не било голяма работа. Ако беше заради Марио щеше да крещи и да обижда, но щом е Теодора, няма проблем. Явно го е страх батката да не го набие.

# 1 356
  • София
Искам тайна мисия за останалите съквартиранти.
ББ ще върне топлата вода, ако някой събере на Теда пиргите и мазилата и ги остави в изповедалнята, за да бъдат прибрани от ББ.
Аз съм за сеира. 😁 Е, тогава вече ще е бясна. 😂

Подозирам, че ще си излезе сама и ще го играе: Вие не ме уволнявате, аз напускам. 😂

# 1 357
10,000 лв. неустойки. Кой ще ги плати? 19 годишният май си би шута.

# 1 358
  • Варна
Заминаха ми лайковете със студената вода, но да знаете, че всички ви лайквам.

# 1 359
И моите лайкове по средата на епизода свършиха, а сега пак заработиха. Яко натискам тоя палец.
Но епизодът беше много динамичен и забавен този път. Не се усещат двата часа.

# 1 360
Заминаха ми лайковете със студената вода, но да знаете, че всички ви лайквам.
И аз така. Не мога да дам палец нагоре. Подкрепям ви! Да си знаете.

# 1 361
  • До сърцето...
Искам тайна мисия за останалите съквартиранти.
ББ ще върне топлата вода, ако някой събере на Теда пиргите и мазилата и ги остави в изповедалнята, за да бъдат прибрани от ББ.
Много готина идея. НоминирВам тЪ за сценарист Hands Plus1 само това ш'ти кажа Joy

# 1 362
Много неприятно същество е "това няма как да стане" и "точка". Да внимава да не се спъне в миглите и екстеншъните... Добре, че имат котлони да се "подмиват" на тях, за какво им е топла вода🫢

# 1 363
Мегз беше брилянтна тази вечер.

Относно извънредния епизод в понеделник: подозирам, че или са прикоткали някак Велин да влезе, или Теодора е заявила днес в изповедалнята, че желае да прекрати участието си. Това са „по-сеирджийските” ми хипотези… иначе, спешни номинации.

# 1 364
Може би просто има много материал за цял епизод от това, което се случваше в Къщата, докато коментираха в студиото.
Време е ББ да санкционира от бюджета заради това, че псуват в ефир. Толкова за 2 часа могат да си държат езика зад зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт