BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 773
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 410
Доста подлизурско от страна на съквартирантите обаче.
Ванеса има мисия да е галеник на съдбата - как не я е срам да яде пред тях, да им парадира с храна, какво възпитание има - при положение, че ѝ казаха, че няма проблем да си хапва пред тях - да бяха реагирали, щом не го считат за правилно.
Теодора отказва да изпълни правило на Биг Брадър и заради нейните прищевки няма да имат топла вода - "Неа проблеми уе, ш'са мием със студена".
Теодориното "Имам си принципи" е като Викиното "Аз съм мъжкар" - наоколо не се видят ни принципи, ни мъжкар, ама нали човек трябва да си вярва Laughing

# 1 411
Новата съквартирантка

# 1 412
Новата съквартирантка

Липсват ми джуки! И веждите са прекалено фини. Не приличат на самурайски.

# 1 413
Еее чуек, тя е натурална убавица 😏

# 1 414
Виктор(ия) е по-красива жена от Теодора. 😁

# 1 415
Виктор(ия) е по-красива жена от Теодора. 😁
Още един враг в къщата 😄

# 1 416
Във вчерашния епизод Теодора получи силен и звучен шамар от Брадъра пред всички, които гледаме. И съвсем заслужено, тъй като подобно поведение не би трябвало да се толерира. Често и живота ни пляска, когато се самозабравяме, за да се смирим.
И аз мисля, че тя ще поиска да си тръгне сама още преди да са я изгонили, тъй като разбра за всенародната любов и вече й е ясно, че следващата седмица е вън. Не знам само дали има възможност да плаща неустойки.Чак ми е жал за нея с какво ще се сблъска като излезе. Но то каквото сами си правим, никой не може да ни го направи.
Виктор даже не знам дали да го коментирам. Мога да изпиша цял чаршаф колко ми е  всичко друго, но не и мъж. Едно момиче в Тик Ток го определи като "шушумига в тяло на алфа мъжкар". Колко точно, с две думи.
Някъде четох, че Ивоне ще спечели. Дано не е вярно, не харесвам вулгарни хора.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 15:11 от daniela19

# 1 417
  • София
Предпочитам Ивоне пред Марио, който дори е по-вулгарен, но може да спечели от съжаление..🤮

# 1 418
  • София
Хич не ми е жал с какво отношение ще се сблъска Бебата. Абсолютно си го заслужава. Тя е толкова проста, че едва ли ще разбере, че хората не я харесват и толерират. Като една истинска кифла си мисли, че всички ѝ завиждат и затова я хейтят.

# 1 419
Хич не ми е жал с какво отношение ще се сблъска Бебата. Абсолютно си го заслужава. Тя е толкова проста, че едва ли ще разбере, че хората не я харесват и толерират. Като една истинска кифла си мисли, че всички ѝ завиждат и затова я хейтят.
Виждали сме много риалити участнички и за съжаление мислят точно така. Отказват да приемат всякаква критика и си самовнушават, че всичко е завист. А за какво точно някой може да завижда на Теодора, не е ясно. Нито е особено красива, нито блести с интелект, нито е богата.

# 1 420
Завиждаш. Бебката е перфекшън.
Любопитно ми е какво толкова интересно се е случило, че чак извънредно излъчване..

# 1 421
Новата съквартирантка

Този ако се барне/тунингова/чипоса
и тук и там, ще стане баш по голяма мадама и от мамасита.

# 1 422
Завиждаш. Бебката е перфекшън.
Любопитно ми е какво толкова интересно се е случило, че чак извънредно излъчване..
Направо завиждам. Ако бях мъж, щях да използвам научените от предаването свалки, за да си хвана някоя Беба.

“Ти си топа”
“Искам повече от това да те тресна”
“Става ми от теб”
“Представям си как те шък-шък-шък”
😁

# 1 423
  • Варна

Може да са уговорили Велин да влезе за 24ч, че в понеделник нали е на училище…

# 1 424
Теодора е толкова  самовлюбена и живееща в  собствените си грешни представи за величие и по-по-най-най, че ми се струва, че има нещо сбъркано в това момиче. Живее си в нейния изкуствен свят на ексейшъни, джуки, ц,ци на някакво си нейно облаче заобиколена от приятели, познати, ухажори, които явно  и подхранват грешните илюзии. И за съжаление си е повярвала, че е голяма ценност в този си карикатурен образ и липса на изказ със своите не повече от 200 думи речников запас. Няма грим и екстейшъни - няма съдържание - безрадостно и жалко за много от тези изкуствени млади момичета.

Общи условия

Активация на акаунт