BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 640
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 620
Вадейки съквартирантите от ежедневните им навици и рутина изкривяват характерите им. Аз предпочитам да няма такава забрана за сън през деня, за да върви по-естествено ритъма на живота там. За един час излъчване на ден има предостатъчно с какво да запълнят предаването. Трябва всеки ден да има по два часа лайв и вечерта предаване, за да имаме по-реална преценка върху хората и събитията вътре, а не само това, което искат да изглежда. И аз си спомням спящия Орлин Павлов, когото много харесвам и като певец и като танцьор в Денсинг старс и като човек. Това че спечели сезона, дистанцирайки се от драмите и скандалите спейки, защото то друг начин за бягство там няма, също беше начин на изразяване. Това че спечели, също говори красноречиво

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 17:20 от Catfish

# 1 621
Аз пак да попитам - кой си мисли, че Теодориното е еталон за красота? Може би 1% от жените си мислят, че да имат филъри навсякъде където може, да се разкарват с вечерен грим постоянно и да си лепят китеници вместо мигли, е секси. Тези жени обикновено се движат само със себеподобни, за да могат да си квакат на спокойствие и да се чудят коя батка с кинти да забият. Това определено НЕ е представителна извадка на обществото.

# 1 622
Някъде мярнах коментар, че Теодора била успешна в нейната сфера. Доколкото виждам този салон никак не ми изглежда като успешен и вървежен. Тя има твърде нереална представа за себе си, лошото е, че е убедена във високите си възможности, умствен капацитет, принципност, визия и харектер. С всяко второ изречение подкопава всичко, а визуално също положението е зле.

# 1 623
Не знам дали салонът е успешен, но с това евтино фолио, с което е облепила стъклата, ми напомня на некачествените салони за нокти в Чайна таун… Точно такива ползват, до един.

Иначе в една от предните теми някой беше споменал, че Теодора работи дълги часове. Значи си има клиенти, браво на нея. Само да не беше толкова злобна, самовлюбена и егоистична.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 18:06 от Lilly_85

# 1 624
Облепила ги е, защото тя е оперирана от чувство за вкус и естетика. Стига ти само да я погледнеш, за да ти стане ясно.

От рекламата на епизода довечера се вижда, че Виктор рита неща в Къщата. Дали няма да бъде санкциониран за това?

# 1 625
Между другото знаем ли кога е финалът? Вчера в лайфа Ивонне каза на Атижа, че три седмици ще минат бързо и ще види Петър. Малко странно ми се вижда, защото са останали 11 души.

# 1 626
# 1 627
  • София
Нека някой да пусне тема, Rhae имаше такова намерение, но ако не пусне до 1 час, нека друг да я отмени..
Днес след 22ч ли започва, да се настроя Laughing

# 1 628
Да, след 22 е днес епизодът. Има промо в профила на ББ във фейсбук.

# 1 629
Зависи кога свършат Игрите. Вече не са толкова много участници и се надявам, че няма да се проточват толкова епизодите.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 19:41 от Lilly_85

# 1 630
# 1 631
  • София
От рекламата на епизода довечера се вижда, че Виктор рита неща в Къщата. Дали няма да бъде санкциониран за това?

И плюс това са му предлагали 1000 лв., за да се обръсне, и той не го е правил. А сега...

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 19:35 от Аглея

# 1 632
1000 лв са дребни пари за батката. Наградата все пак е 100,000 лв, а той си мисли, че ще спечели. 😁

# 1 633
Виктор: "Само едната страна е перпендикуляр". "Искам да има хубави ъгли". "Гого тряяши да е перпендикуляр на него, на Радо". "Гого и Радо тряяши дъ съ  в една редица". "Ето бе, обяснявам ти, виж - ето ти го острия ъгъл, т'ва ти е тука ти е Марио". "Тука праят правилен ъгъл".

Шапки долу!

# 1 634
Аууу, какви думи знае ВитЮ, когато не го боли!
Цъ, цъ!

Общи условия

Активация на акаунт