Магазини Sinsay - тема 10

• 45 369
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
От днес има безплатна доставка.

Три ризи получих и ги върнах, всичките са много широки в страни, а търся нещо вталено, само на снимки изглеждат така.

Този комплект е много сладък на снимки, но S ми беше леко голямо, но това което най-не ми хареса, е че стоеше един такъв сивкав и като носен. Не знам дали не е е съхраняван добре или наистина е носен.
https://www.sinsay.com/bg/bg//541be-08x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

Една сребриста дълга пола поръчах, наистина е приятно лъскава, много стегната обаче, но S ми стана, идеална за предстоящите празници.
https://www.sinsay.com/bg/bg//0129y-slv?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

# 166
  • България
Знаете ли дали януари правят намаления?

Чудя се кога да започвам с пазаруване на някои бебешки дрешки от сайта им.

# 167
Аз не за детско - скоро дали се очаква пак такова голямо намаление като до оня ден?

# 168
Пуснах поръчка на 25-ти,
От  28-ми е в процес  на обработка и готова за изпращане.
Но 4-ти ден не я изпращат.
Колко дни да чакам преди да я потърся?

# 169
Пуснах поръчка на 25-ти,

Ще получите известие когато е изпратена.
Бавно се случват нещата, в момента има черен петък навсякъде. Куриерите не могат да обработят обема.
Не всички поръчки например от ЧП на Емаг от 15.11 още не са получени, днес е 2.12.
Имайте търпение.

# 170
Пуснах поръчка на 25-ти,

Ще получите известие когато е изпратена.
Бавно се случват нещата, в момента има черен петък навсякъде. Куриерите не могат да обработят обема.
Не всички поръчки например от ЧП на Емаг от 15.11 още не са получени, днес е 2.12.
Имайте търпение.

В деня 25-ти пуснах две поръчки.
Едната си дойде на 30-ти ноември още...
Аз търпение имам.
Но при положение, че ги обработваха заедно, едната зацикли.
В нея няма продукти за които НЕ се чака 3+ дни.
А и използвах талон от точките -25лв.
Явно ще отиде по дяволите.

# 171
  • София
Никога не ми е отивала поръчка по дяволите. Само 1 седмица е минала.Ще дойде.

# 172
Това се опитваме да обясним - проблема не е в sinsay този път, а в спедиторите, все пак всички работят с едни ѝ същи, а всички сайтове в момента са в кампания. Спиди се задъхват, от тях идва забавянето и на моите  им отнема по една седмица.
Проблем не съм имала нито с получаване, нито с връщане, тук често се споменава за премахнати артикули поради липса, но и това не ми се е случвало.

# 173
  • София
Аз 1-2 пъти имах липсващи.

# 174
Моята поръчка, за която писах, че така и не идва, се оказа изгубена. Имам мейл за връщане на сумата и код за 20% като извинение. Чакам да получа рефънда и да пусна нова поръчка.

# 175
Здравейте,вече съм на ръба на нервите си. Имам поръчка от 15.11.24. От 27.11 има статус на "изпратена" и до там,край нищо повече. Писах мейли,писах в чата нищо. Тук видях телефон за контакт -изключен е . Поръчката ми е до техен магазин. Вече не знам какво да предприема
Какво бихте ме посъветвали

# 176
Еми няма какво.
Аз през лятото като поръчвах до магазин - един месец горе долу чаках. Почти 30 календарни дни, даже и ваучер за компенсация не изпратиха. Много много бавно.
Тук в темата имаше много оплаквания.
Писах, звънях, били натоварени това беше отговора.
Онлайн поръчките идват от Букурещ. Писаха, че ремонтират склада и затова лятото имаше такова забавяне.
Сега вероятно причината са намаленията и невъзможността на куриерските фирми да обработят пратките.

# 177
Подобен беше моят случай. На 22 изпратена и ни-що. Създадена е товарителница и дотам, никакво движение. Миналия петък ми кипна и до вчера всеки ден пусках мейл с копи-пейст на един и същи текст - изчезнала пратка, няма информация, какво става...  Вчера ми отговориха, че е загубена при транспорта към България (по принцип идват от чужбина) и дали искам възстановяване. Ами искам, да...
А нещата ги бях поръчала с 15% намаление и се получи много тъпо, защото ми отговориха, че пратката е изчезнала точно след като приключиха големите намаления. Добре, че ми дадоха нов код за намаление, иначе нямаше да поръчам пак.

# 178
Доколкото разбирам тука от темата като поръчката е до магазин много по-бавно се случват нещата, защото магазина може да поеме много малък обем поръчки.

Трябва да е лесно и удобно, но на практика не е.

# 179
Ето за това говоря!
Две поръчки пуснати на 25-ти до получаване в магазин ( не Спиди)
и двете се обработваха еднакво. Едната обаче тръгна и пристигна за има няма 5 дни, а другата която ми е с код от точките зацикли на" готова за изпращане"
Как човек да не си помисли, че ще пия една студена вода.
И да ми се обадят, че ще ми възстановят парите кел файда, като най-вероятно ще ми изгори валчера?

Общи условия

Активация на акаунт