Магазини Sinsay - тема 10

• 45 356
  • 783
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте-вчера пуснах поръчка ,но искам да я откажа.Имали ли сте такъв случай ,как да постъпя?

# 151
  • София
Здравейте-вчера пуснах поръчка ,но искам да я откажа.Имали ли сте такъв случай ,как да постъпя?
На мен ми бяха казали,че или трябва да не я взема от куриера или да я върна като я взема. Не можело да я анулират.

# 152
Поръчка може да се анулира само до 15 минути след като е направена. Може да прочетете тук за опциите, които предлагат ако искате след този период да се откажете:
https://www.sinsay.com/bg/bg/help-order-cancellation

# 153
За това не е ли достатъчно да се пази хартиения етикет? Вероятно и той е липсвал?

Е, кой си пази хартиените етикети на дрехите? За текстилния някак мога да се съглася, но за хартиения няма логика. Ако искаш да върнеш нещо, което не ти харесва, не ти става или друга причина - да. Обаче тук е рекламация на нещо носено. Никой не си пази хартиените етикети, когато реши, че закупеното нещо му става и ще го носи.

# 154
Здравейте, не мога да разбера дали продукта включва и стол или е само масата  https://www.sinsay.com/bg/bg/masa-804dt-03x

# 155
  • Вдън горите тилилейски
Пише:

- Размер на продукта: stolik 45cm x 45cm x 48cm
- Размер на продукта: 25 cm x 25 cm x 47 cm

,така че най-вероятно включва и стола.

# 156
  • Стара Загора
Досега не беше ми се случвало поръчка, която е изпратена, вече втори ден да не пристига в магазина.

# 157
Днес поръчах пак, заради 25-те процента отстъпка. Коледни пижами, дънки и др. Дано да са от добри материи!

# 158
Момичета, нямам движение по последната поръчка. На 22.11 е 'изпратена',  а самата товарителница е генерирана на 17.11! И нищо ...в сайта на Спиди няма никакво инфо да мърда въобще. На някого случвало ли му се е?

# 159
  • София
Пише:

- Размер на продукта: stolik 45cm x 45cm x 48cm
- Размер на продукта: 25 cm x 25 cm x 47 cm

,така че най-вероятно включва и стола.

Само да поясня - в полския и други славянски езици стол означава маса на бг. език.
Столик - малка масичка.
И според мене е комплект детска маса и столче.

# 160
  • София
Тези си купих днес(не са от Синсей, но нали за якички говорим), сега се чудя как да ги пера:

Здравей, от къде са купувани ?
Гр.София, при Вардар в китайския магазин, който е при Юск и Лидъл.

Къде точно има китайски магазин на Вардар?
Лидл имате предвид на вагон ресторанта /бивш /? Не знам къде има Юск там. Много рядко ходя в този район, а ми е близо.

# 161
Да не е на Вардар и Стамболийски? Там има Юск и Лидл едно до друго.

# 162
  • София
Да не е на Вардар и Стамболийски? Там има Юск и Лидл едно до друго.

Наблизо живея, но не се сещам къде е този магазин.

# 163
Точно на кръстовището са. Това, дето го пишеш за вагон-ресторанта, сега проверих - точно за там става въпрос.

# 164
  • София
Точно на кръстовището са. Това, дето го пишеш за вагон-ресторанта, сега проверих - точно за там става въпрос.

Ясно. Трябва да се ходи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт