Магазини Sinsay - тема 10

• 45 348
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тези си купих днес(не са от Синсей, но нали за якички говорим), сега се чудя как да ги пера:

# 136
Прането ми се вижда по-лесно от гладенето. Така бях поръчала една блуза, чиято предна страна беше цялата в камъчета. Като се замислих, че това няма гладене и я върнах. А материята със сигурност щеше да се мачка при пране. С тази яка гладенето ще е висш пилотаж. Blush

# 137
Не е носен панталона, вчера го гледах в магазина, всички бяха такива.
Зачудих се кой ще ги купи в такъв вид и що за качество и материя...

# 138
То и на тия цени, какво качество? Тези поне са на бабунки предварително, да си знае човек 😃

# 139
Здравейте, знаете ли как мога да напиша отзив в сайта на Синсай, нещо не мога да се оправя. Вижте какво получих, износен панталон, не просто носен

Това е недопустимо! Аз май приключвам с тях. Не стига, че закъсняват сума време поръчките, ами и пращат ползвани артикули. 🤯

# 140
Aз имам спортни долнища от тях и не са такива.
Също мисля, че това е от отвратителна материя, а не е ползвано.

# 141
И аз имам спортни долнища и не са такива. Помня, че тук в темата някой се беше оплакал, че си е купил долнище от кофти материя и се е намерило и станало на топчета почти веднага. Явно е от много кофти материя наистина.

# 142
Аз си бях взела спортно долнище, на първото носене - за 1-2 часа и стана на топчета. Исках да го върна по рекламация в магазина, беше в 30-дневния срок, но понеже бях отрязала текстилния етикет, не се съгласиха да го приемат. А етикетът беше като книга и една педя дълъг, няма как да го оставя, пък и не съм си мислела, че ще връщам, де.. Та да знаете - не махайте текстилните етикети.

# 143
Помня и как обяснявах тогава, че моите долнища (на дъщеря ми също) са си ок.😂 Явно има същият модел и от лоша материя.
Никога не махам текстилните етикети, така съм свикнала и не ми пречат. Но ми е любопитно защо са отказали рекламацията, като едва ли са щели да продадат повторно носено сцепено долнище...🙄

# 144
Има баркод на текстилния етикет, който маркират и виждат, че е същият продукт от поръчката, който искам да върна.

# 145
За това не е ли достатъчно да се пази хартиения етикет? Вероятно и той е липсвал?

# 146
Баш! Един месец чаках тази поръчка.

Здравейте, знаете ли как мога да напиша отзив в сайта на Синсай, нещо не мога да се оправя. Вижте какво получих, износен панталон, не просто носен

Това е недопустимо! Аз май приключвам с тях. Не стига, че закъсняват сума време поръчките, ами и пращат ползвани артикули. 🤯

# 147
Нямах и хартиен етикет, да. Както казах - не съм си мислела, че ще връщам, та да пазя каквото и да е. Даже бях забравила, че съм го отрязала текстилния и на касата ме отрязаха директно с "Това няма как да го приемем."

# 148
Тези си купих днес(не са от Синсей, но нали за якички говорим), сега се чудя как да ги пера:

Здравей, от къде са купувани ?

# 149
  • София

Здравей, от къде са купувани ?
Гр.София, при Вардар в китайския магазин, който е при Юск и Лидъл.

Общи условия

Активация на акаунт