Магазини Sinsay - тема 10

• 45 346
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Това вече е друго нещо, т.е. наистина е риза, защото на черния пуловер си е просто яка. Може и да не излезе за продажба, май беше ми се случвало с някаква дреха.

# 121
Благодаря на включилите се за пуловер-риза.
Обаче пак прилагам снимки, където под пуловер има риза (не са едно) отново я няма в предложение отдолу да разбера коя е. 😂

Защо не потърсите със снимката в Шеин/Шийн? Там съм убедена, че ще я има.

Ето тази е подобна, а е може би третата риза, която ми изскочи.

# 122
Може да си вземете обикновено риза, която е подходяща за носене под пуловер и да си поръчате брошки за яка. Може да я съчетавате с различни пуловери и да си накупете брошки, подходящи за тези пуловери.

# 123
  • София
На много от пуловерите се вижда тази риза отдолу. Някой може ли да ми прати линк към нея, не мога да я намеря 😂 и не ме излиза като предложение.

Това не е риза. Вижда се от снимката от задната страна на този пуловер както и от снимка в единия коментар.
Точно днес гледах такива пуловерчета на Вардар в София в китайския магазин при Лидъл.

# 124
Код за 15%: ivana15, до 27.11
От инстаграм на Ивана Александрова ми излезе.

# 125
Черен петък във физическите обекти по моловете:
28.11-2.12 ДО 50% на избрани артикули

# 126
Здравейте,
Детските ботушки с номер 26 и номер 27, дали може да ми кажете колко голяма им е стелката?

# 127
  • Стара Загора
  Може би това е ризата, в секция Ново е.
https://www.sinsay.com/bg/bg//756as-00x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

# 128
  • София
А тези ризи с камъчетата на ръка ли се перат? Дали може в пералня?

# 129
На "Състав и грижи" пише без центрофуга, гладене на макс 110 градуса без пара.

# 130
Здравейте, знаете ли как мога да напиша отзив в сайта на Синсай, нещо не мога да се оправя. Вижте какво получих, износен панталон, не просто носен

# 131
С тези просто вързани етикетчета е така- спокойно може да носиш и после да върнеш.
Явно вече е масова практика в онлайн пазаруването.
Пишете им за рекламация и върнете продукта.

# 132
Върнах го разбира се, но е доста нагло защото не е просто носен един два пъти, а си е направо носен цял сезон!

# 133
Благодаря. Трябва съвсем скоро да е добавен, защото през ден човърках секция ново 😅

Като знам колко бавно става с рекламациите, бих го върнала просто и ще отбележа, че е с дефект.

От друга страна пък, така ще попадне в друг човек, явно не оглеждат нещата.

# 134
  • София, България
Здравейте, може ли информация как връщате? Идват ли куриери до личен адрес като се заяви връщане през сайта или трябва да ходя до офис на Спиди? Преди време имаше проблем с идването на куриер до адрес, т.е не идваше изобщо, още ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт