Магазини Sinsay - тема 10

• 45 318
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
  • Пеликания
Днес ми излезе код за безплатна доставка в приложението, мисля че го копирах, но явно не съм, не си го и записах. Някой знае ли го?
Заповядай: MOBRCKG2EYJ2RNT

# 106
Кодовете са различни за всеки профил, въпреки че дават едно и също. Няма да проработят в друг профил.

# 107
На много от пуловерите се вижда тази риза отдолу. Някой може ли да ми прати линк към нея, не мога да я намеря 😂 и не ме излиза като предложение.

Тази рокля е много тъмно Бордо, но е мека и празнична за по-голямо дете е супер

Хубава е бъркалката, но е по-малка спрямо други

Чантата е много малка от тему дойде по-голяма

Това е поредната блуза с къс ръкав, която поръчвам от тях, с идеята да е я нося под сако или под пуловер, но все прозира. Дори за цената от 6 лв не бих я задържал, ако трябва отдолу  да нося с потник

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 17:30 от deska90

# 108
Здравейте, на някого случвало ли му се е да приложи код, всичко да излиза намалено, плащаш и накрая хоп реална цена..
Платих с Apple Pay, с револютската ми карта. В сайта и в Револют си излиза ненамалената цена, а мога да се закълна че на екрана за плащане и преди това проверих все намалената си беше.
Както и да е, писах им вече, доста се издразних. При мен са 10лв, но някой може да си се прецака жестоко.

# 109
Здравейте, трябва ми мнение за вариантите якета.

# 110
deska90, това не е риза, а пуловер с яка (sweater with fine collar). Т.е. няма такава риза. Иначе има една подобна, която обаче е разпродадена: https://www.sinsay.com/bg/bg//za498-00x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

# 111
Здравейте!
Аз пък да се оплача, че в последно време мноооого ми бавят поръчките. Имам поръчки от Китай, които идват по - бързо. Не знам какво се случва със сайта им и логистиката, но нещо не ги бива. Последната ми поръчка е направена на 13 ноември и още не е пристигнала. 😒

# 112
При моите поръчки не знам защо, вече няма опция да ги взема от офис, а ми ги носи куриер. Последните три. Знам, че мога да ги пренасоча, но така се забавят още малко и ми е по-лесно да го чакам.

Получих това "Коледно" одеяло - на снимката изглежда по-хубаво, отколкото наживо. Голяма част от тези снежинки сигурно ще паднат при едно пране, освен това от самото одеяло падат разни неща (от плата) и не е така красиво и гладко, като на снимката в сайта. Не ми се занимава да го връщам.
https://www.sinsay.com/bg/bg/odeyalo-713cl-08x

Получих и това нещо - изглежда все едно струва максимум 3 лв, но пък е забавно: https://www.sinsay.com/bg/bg/dart-s-556cm-mlc

# 113
  • Стара Загора
Освен, че последните ми поръчки доста се бавят, ами и все някой артикул или артикули се оказва, че не са налични, и не могат да ми изпълнят цялата поръчка. Последно ми върнаха пари за едни боти, и като влязох все още си бяха налични.

# 114
При моите поръчки не знам защо, вече няма опция да ги взема от офис, а ми ги носи куриер. Последните три. Знам, че мога да ги пренасоча, но така се забавят още малко и ми е по-лесно да го чакам.

Получих това "Коледно" одеяло - на снимката изглежда по-хубаво, отколкото наживо. Голяма част от тези снежинки сигурно ще паднат при едно пране, освен това от самото одеяло падат разни неща (от плата) и не е така красиво и гладко, като на снимката в сайта. Не ми се занимава да го връщам.
https://www.sinsay.com/bg/bg/odeyalo-713cl-08x

Получих и това нещо - изглежда все едно струва максимум 3 лв, но пък е забавно: https://www.sinsay.com/bg/bg/dart-s-556cm-mlc

Тази играчка я има в китайските сайтове- тему, шеин.

# 115
Ако я бях видяла, сигурно щях да поръчам от там. То и без това повечето стоки на Пепко и Синсей са от там. Но иначе пише отпред "Ние сме ЕС".

# 116
Ако я бях видяла, сигурно щях да поръчам от там. То и без това повечето стоки на Пепко и Синсей са от там. Но иначе пише отпред "Ние сме ЕС".

Те всички зареждат от Китай. Х&м и те от там, иначе цените им до Бога, пък качеството им не е кой знае колко добро. 😒

# 117
Цената на тази игра е същата в тему, качеството също.

И моите поръчки много се бавят, постоянно връщам. Особено дрехи за мен, нищо не е като на снимката напоследък.
За децата по-уцелвам.

# 118
  • Стара Загора
На много от пуловерите се вижда тази риза отдолу. Някой може ли да ми прати линк към нея, не мога да я намеря 😂 и не ме излиза като предложение.

Това не е риза. Вижда се от снимката от задната страна на този пуловер както и от снимка в единия коментар.

# 119
Благодаря на включилите се за пуловер-риза.
Обаче пак прилагам снимки, където под пуловер има риза (не са едно) отново я няма в предложение отдолу да разбера коя е. 😂

Общи условия

Активация на акаунт