Магазини Sinsay - тема 10

• 45 375
  • 783
  •   1
Отговори
# 180
Доколкото разбирам тука от темата като поръчката е до магазин много по-бавно се случват нещата, защото магазина може да поеме много малък обем поръчки.

Трябва да е лесно и удобно, но на практика не е.

Не е точно така.
Ако магазина не може да поеме поръчката  не дава опция да се избере съответният магазин.
И или се примиряваш да плащаш за доставка, или чакаш да стане активен магазина.

# 181
Би трябвало, ако не си получите поръчката, да ви възстановят точките. Дори и да я получите, а да върнете някои от продуктите, пак мисля, че трябва да ви възстановят някои точки. Но за последното не съм сигурна.

Иначе и аз направих една поръчка с точките с намаление 25 лв, но точно тогава не можех да поръчам до близкия до нас магазин и пуснах до Спиди с НП - 9 лв доставка. И на следващия ден - безплатна доставка.. Е да, ама аз вече нямам точки.

# 182
  • София
Здравейте!
Виждам, че и при вас нещата са същите, но и аз да си кажа болката,а именно, че пуснах поръчка на 21.11 и от 27.11 е със статус "Изпратена". Пишеше, че трябва да я получа в периода 26.11-28.11 /+- 2-3 дни/, обаче и досега нищо. Пуснала съм я до магазин, но няма никаква следа. Писах и аз на номера във Вайбър, но не са на линия отдавна и вероятно са си изключили телефона, за да не ги безпокоим. Писах и на имейла им, но и от там нямам отговор. Направо не знам какво да правя, а на всичкото отгоре пуснах и нова, та съвсем да"затъна" финансово, особено ако не дойдат и двете. Sad
Ще опитам и аз като вас да пиша всеки ден на мейла им, пък дано някой ме отрази.

# 183
Здравейте!
Виждам, че и при вас нещата са същите, но и аз да си кажа болката,а именно, че пуснах поръчка на 21.11 и от 27.11 е със статус "Изпратена". Пишеше, че трябва да я получа в периода 26.11-28.11 /+- 2-3 дни/, обаче и досега нищо. Пуснала съм я до магазин, но няма никаква следа. Писах и аз на номера във Вайбър, но не са на линия отдавна и вероятно са си изключили телефона, за да не ги безпокоим. Писах и на имейла им, но и от там нямам отговор. Направо не знам какво да правя, а на всичкото отгоре пуснах и нова, та съвсем да"затъна" финансово, особено ако не дойдат и двете. Sad
Ще опитам и аз като вас да пиша всеки ден на мейла им, пък дано някой ме отрази.
Току що влязох в пощата отговорили са ми дори два пъти 😁
Не знаех,че ползват куриер за доставка до техен магазин. Да видим дали утре ще получа нещо

# 184
Като H&M, те ползват ECONT за доставки до магазин, също ми е непонятно. Съответно при тях не може да върнеш в магазин, а пак трябва по еконт.

Някой успява ли да отвори адвент календара? Постоянно ми го предлага приложението, но нищо не се отваря (предполагам е различно от скреч картите).

# 185
  • Пазарджик
Като H&M, те ползват ECONT за доставки до магазин, също ми е непонятно. Съответно при тях не може да върнеш в магазин, а пак трябва по еконт.

Някой успява ли да отвори адвент календара? Постоянно ми го предлага приложението, но нищо не се отваря (предполагам е различно от скреч картите).
При мен се отваря точно скреч карти,а не отделен календар.

# 186
В нашия синсей Спиди им носи пратките в магазина.

# 187
И при нас Спиди. Пратиха ме вчера за зелен хайвер. Миналия петък питах за 2 поръчки, казаха да отида в понеделник. Е, вчера още ги нямаше... дано не се забавят много.

# 188
Според мен, адвент календара са скреч картите.

Получих си дрехите - нямат дефекти, от нормални материи са.
Този пуловер е по-различен от снимката - https://www.sinsay.com/bg/bg/pulover-018au-84m
Около врата стои странно - като полу-поло. Не е грозно, но на модела определено не изглежда така. Освен това е някак по-стегнат, по-късно ще го пусна за пране, ще видим дали ще се отпусне, но не вярвам.

Харесвам тези дънки - https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-wide-leg-441ca-90j
Имат камъчета само отпред, чудя се дали ще пречат на гладенето... Крачолите са много широки и дълги, въпреки това дънките ми харесват и си мисля да ги нося така, не ми се занимава с шивачи.

Тази пижама е приятна, но горнището изглежда малко по-късо от обичайното за пижами (затова пък с дълги ръкави, които покриват китките до половина), а в същото време деколтето е много по-голямо от това, което се вижда на снимката (поне два пръста под ключицата). https://www.sinsay.com/bg/bg/dvukomponentna-pizhama-3969k-01x

Тази пижама не е лоша, но е една идея по-тясна. Поръчах Л, имам много дрехи от тях (и все Л, последните години) и за първи път се случва нещо да е по-тясно, обикновено са уголемени: https://www.sinsay.com/bg/bg/komplekt-pizhama-428am-99x

Мислех си дали да не поръчам нещо коледно, но не ми се купува без отстъпка.
Интересна калъфка - май е с лампички (дали е безопасна?):
https://www.sinsay.com/bg/bg/kalafka-za-vazglavnitsa-926ca-mlc

# 189
Някой търсеше тази риза
https://www.sinsay.com/bg/bg//756as-00x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

При мен също не се отваря адвент календара.
Чакам 2 поръчки - една до магазин и една до Спиди. По-старата е от 27.11 и е изпратена от 02.12, чакам.

# 190
Здравейте, искам да попитам дали някой друг има проблем с връщането на поръчки чрез куриер. Бях направила поръчка през септември и исках да върна някои от нещата от нея, заявих куриер, но никой не дойде в крайна сметка. Питах куриерът от Спиди като ми носеше пратка от друг магазин дали не може да вземе пратката ми за връщане от Sinsay, но той каза, че трябвало да е специално при заявено посещение. Ами, такова така и нямаше, а срокът за връщане изтече и нямаше как да отида в магазин да се опитам да върна нещата. Та нещата си останаха у мен. По всякакъв начин се опитах да се свържа със Sinsay, но не можах. В приложението все още си пише, че връщането със статус “нов” и се очаква взимане от куриер.

Сега отново съм в същата ситуация. Преди няколко седмици направих поръчка. За съжаление, някои от нещата не ми стават и искам да ги върна. Заявих куриер, но, отново, вече отдавна мина заявения ден за посещение и никой не е дошъл. Някой бил ли е в подобна ситуация? Предишният път го преглътнах, но не ми се иска пак да си останат нещата у мен. Какво бихте ме посъветвали, няма да имам възможност да отида до физически магазин преди за изтече срокът за връщане..

# 191
  • Пеликания
Отивате направо в Спиди и ги връщате в офиса.

# 192
И аз последните няколко месеца заявявам връщане чрез куриер, който изобщо не идва и аз си ги нося в офиса.

Дали мога да проверя кога се очаква да пристигне пратката ми, поръчана до магазин? На 30.11 е изпратена от Синсей и до там ..
Имам пратка, поръчана до офис на Спиди, вече е изпратена и имам проследяващ номер, на който излиза, че е изпратена на 04.12 и очаквана дата за доставка 12.12. Искам да знам и тази от магазина кога да я очаквам ..

# 193
За магазин няма как. Извън ЧП идват за 1-2 дни, сега в ЧП обаче не знам.

# 194
Потвърждавам за връщанията, заявявам в приложението, но ги нося до офис на СПИДИ, защото никой не идва до дома. От лятото насам е така, не съм имала проблеми с връщането на пари от тя на страна.

Общи условия

Активация на акаунт