Магазини Sinsay - тема 10

• 45 384
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
И на мен така ми се наложи да направя. След като десетина дни очаквах куриер, накрая отидох до офис и върнах към Синсей. Сега да очаквам ли възстановяването на средства да мине безпроблемно или пак трябва да се мъча да ги издирвам?

# 196
Аз винаги съм връщала от офис, но последните два пъти нова служителка ми отказваше, та чаках куриер. Твърдеше, че с куриер е безплатно, от офис се плаща .
После я “ светнах “ как става / самата тя беше поръчала от сайта за пръв път и дълго чакала куриер/ и отново нося в офис, проблем с връщане на суми няма.

# 197
Здравейте, някой има ли проблем а приемането на анлайн поръчка? От вчера не мога да платя поръчка. Дава ми грешка. В поръчки седи като “нова” и не ми излиза опция плащане

# 198
  • Pazardjik
Вчера по обяд си платих без проблем

# 199

Като видя такова нещо ми се отщява да поръчам - това са два отделни продукта, с отделни цени (а всъщност един и същ).

П.п.сега видях, че в по-скъпия има нещо (т.е. не е илюстративно, а е комплект); интересно дали струва колкото разликата...

Клечки за уши и тампони за грим си купувам за по 2-3лв, а малка кърпа за лице и подобна лента за глава имам от Лидл, бяха част от евтин комплект. Не мисля, че тези неща струват 20лв. Но както и да е.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 09:13 от pppqqq

# 200
Една и съща дреха като разцъкваш цветовете показва различна цена, какво остава за останалото.

И sinsay започнаха да си вдигат цените, забелязвам че като презареждат подобни на изчерпаните артикули, често цената е двойна. Въобще не ме изненадва.

Като видя такова нещо ми се отщява да поръчам - това са два отделни продукта, с отделни цени (а всъщност един и същ).

П.п.сега видях, че в по-скъпия има нещо (т.е. не е илюстративно, а е комплект); интересно дали струва колкото разликата...

Клечки за уши и тампони за грим си купувам за по 2-3лв, а малка кърпа за лице и подобна лента за глава имам от Лидл, бяха част от евтин комплект. Не мисля, че тези неща струват 20лв. Но както и да е.

# 201
Поръчка от 21.11 все още не може да стигне до магазина. На 02.12 я изпратиха. И вашите ли толкова бавно се движат, или явно няма да я получа?

# 202
Пиши им най-добре.

# 203
Да, и моите. Имам 2, които вече трета седмица не могат да стигнат до магазина. Предишните си ги получих с куриер до адрес, но бяха с БД.
С куриер бяха доста по-бързи.

# 204
Аз пък съм мега изненадана - поръчка с БД ,поръчана на 6.12 , вчера е изпратена към куриер ...ако дойде тия дни , наистина ще е най-бързата от Синсей до сега..да видим ..
Дописвам се - утре ще е в Спиди..ей това не го вярвам. Вече така - 3-5 неща , поръчка ...аз като набухам 20-30 неща и никой не иска да ми я обработва после и седи по седмица после Wink

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 17:00 от paulieM

# 205
Момичета, сега погледнах, едната ми е от 20.11, другата от 23.11, че толкова ли не могат да пристигнат в София Rolling EyesThinkingClose
Дописвам, за да кажа, че едната е изпратена на 27.11, другата на 29.11 и още пътуват някъде във Вселената, незнайно къде Grinning. Два пъти ходих до магазина да питам и те не са наясно.

# 206
Последната ми поръчка с БД, дойде за 2 дни до адрес. На 3.12 я поръчах, на 5.12 беше при мен. Бяха артикули, които все са изчерпани. Случайно видях, че са налични и 10 мин след като ги поръчах, отново изчезнаха. Изобщо не очаквах да ги получа.

# 207
В петък пуснах една малка поръчка с -30% до магазин и една голяма с кода-компенсация и наложен платеж. И двете са изпратени в събота, като голямата потегли първа Simple Smile Да видим кое кога ще дойде. Според инфото голямата трябва да е в офиса на Спиди до 20ти, а малката в магазина до 18ти.

# 208
Ако поръчката е с доставка до магазин, може ли да се върне веднага (примерно, ако нещо не ми хареса, когато го видя)? Каква е процедурата?
Не обичам, когато не дават размер на продуктите...

# 209
Може. Аз не винаги , ама като цяло почти всеки път меря нещата от поръчката веднага в съблекалните. Ако нещо не ми хареса, го връщам веднага на касата.

Общи условия

Активация на акаунт