Магазини Sinsay - тема 10

• 45 390
  • 783
  •   1
Отговори
# 210
Има ли активни кодове за намаление? Не през приложението, само акаунт имам.

# 211
10nikoleta
10valerie
И двете за 10%.

# 212
Благодаря!

# 213
Една и съща дреха като разцъкваш цветовете показва различна цена, какво остава за останалото.

И sinsay започнаха да си вдигат цените, забелязвам че като презареждат подобни на изчерпаните артикули, често цената е двойна.

Дрехите от миналогодишната колекция пък са тройно по-евтини.
Случайно докато ровех видях якето на ММ.
Купувано е за 64.90, сега в приложението е на 24.90 редовна цена.

# 214
Какво става с онлайн магазина им? Последно лятото чаках една поръчка 30 дни и така и не дойде. Миналата седмица се престраших да поръчам едно нещо с опция вземане от магазин. 8 дни по-късно поръчката е все още със статус "Предадено за опаковане". Някой знае ли какво се случва, от лятото досега не са ли си оправили системата, този сайт става все по-зле. Не стига, че си знаят, че явно не смогват, ами постоянно ми излизат колаборации с инфлуенсъри да ги рекламират.

# 215
Аз поръчвам през приложението и няма проблеми. Явно в сайта не са добре нещата.

# 216
Нямаме магазин в нашия град, но впечатленията ми от форума са, че поръчките до магазин яко куцат, незнайно по каква причина.
Имам направена на 4ти,след ЧР, която дойде вчера, на 7ми, в офис на СПИДИ.

# 217
  • София/Севлиево
Аз винаги поръчвам до магазин и идват до 2-3 дни,а дори не съм в София(където си мисля че би ставало най-бързо)...

# 218
Вчера имаше огрооомна опашка в Бургас мол Плаза,влязох за два клина на бебето ,но се отказах да чакам понеже бързахме,купих от другаде.

# 219
Здравейте, благодаря за отговорите и се извинявам за забавянето с отговора oт моя страна. Разбирам, че явно не само аз имам проблеми с връщането с куриер, явно е общ проблем. Но дали ако ги изпратя пратката сега ще я приемат, имайки предвид, че са минали над 30 дена от доставката? По принцип заявих куриер още когато беше в срока за връщане, но, както стана ясно куриер така и не дойде..

# 220
Би трябвало да я приемат. Все пак има значение кога е генерирано връщането в системата им, а то е било преди 30-те дни.

# 221
Поръчах вчера до магазин (за първи път поръчвам така, единият артикул е евтин, но обемен и ще го върна веднага, ако не е подходящ като размери- размерите ги няма на сайта). За доставката пише, че ще е в магазина между 17.12. и 27.12.😃 10-20 дни за доставка до магазин в Пловдив.

# 222
Да, и аз поръчах преди малко до офис на Спиди. Даде ми срок за доставка между 17 и 31.12. Единият продукт е рокля за Коледа, така че, ако не дойде до тогава - ще си гледат работата..

# 223
На мен ми се струва, че се застраховат с тези срокове. То е абсурдно.

# 224
Дано да е така. Не ми е супер спешно, но се надявам да си получа нещата за по-малко от 20 дни.😄

Общи условия

Активация на акаунт