Магазини Sinsay - тема 10

• 45 452
  • 783
  •   1
Отговори
# 285
Ако нямате ваучер за връщане, носите пратката в офис на Спиди и казвате да я изпратят до следния адрес, за сметка на получателя:

„Ел Пи Пи Фешън България ЕООД“
бул. „България“ 310
7000 Град Русе,
тел.: 02/49 17 220

Пратките на Синсей и Ризървд изпращате до този адрес, в различни пакети.

Като заявявате връщане чрез куриер се пише личният ви адрес, не адрес на офис на Спиди.

# 286
На всяка страница вече е коментирано начина на връщане на пратки, малко назад да прочетете и ще намерите отговор на всичките си въпроси.

# 287
  • in Wonderland
Как мога да се свържа с някакъв съпорт на Ел Пи Пи фешън?
Имам направено връщане на онлайн покупка в техен магазин, потвърждение на мейл, че е прието връщането, в профила ми в синсей е със статус Затворено и е минал вече месец, а възстановена сума нямам. Писах многократно в контактрната им фомра- без отговор. Говорих си с АI, който ме уверява, че ще ме свърже с човек от екипа- никакъв отговор. Ходих до магазин, там едни 19-20 годишни дечица ме уверяват, че ще се опитата да помогнат, но и тях не ги отразявали по мейла (?!), а телефон нямали.... Не зная вече как да процедира, сумата, която трябва да ми възстановят не е никак малка и не ми се иска да оставя така нещата. Съвет?

# 288
  • 🌊
~ Dee_Dee ~ пробвай с +359896320026 във Вайбър. Там са ми отговаряли и са проверявали по-специфични въпроси.

# 289
  • in Wonderland
Чебурашка, статуса във вайбър е  "онлайн отдавна" и като пробвам да се обадя е изключен номера. Благодаря все пак.

# 290
# 291
  • Пловдив
Привет!
Харесах една етажерка, но няма размери...идея как да ги разбера?
https://www.sinsay.com/bg/bg/stelazh-632do-08x

# 292
Може би ако се търси по снимка в Гугъл, някъде ще излезе същият артикул, но с размери.

Аз получих първата коледна поръчка - всичко е здраво. Тази калъфка с лампички е странна - кутията за батериите е защита в малка торбичка, иначе сигурно цялата тел, заедно с нея, ще падне. Но за да сложа батерии, ще трябва да я разрежа.

# 293
  • София
Коя е тази калъфка с лампички?

# 294
Поръчка направена на 13ти, получих смс да я очаквам утре.

Този гащеризон е много стегнат в горната част и моя си размер ми беше малък. Иначе не е лош.

https://www.sinsay.com/bg/bg//7718j-02x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

# 295
Здравейте,

Картата, по която трябва да ми върнат парите е изтекла. Трябва ли да пиша на Синсей или те ще ми пишат, ако е необходимо?

# 296
Коя е тази калъфка с лампички?
Тази:

А този венец не трябваше да го купувам, защото целият е в лепило и има дефекти по топките, а едната даже се бели. Но не ми се занимава да го връщам.

# 297
pppqqq, възможно ли е да има сложени "постоянни" батерии, т.е. да не трябва да сменяш нищо?
Аз направих поръчка снощи в последния момент с кода JOY40😅, пак поръчах артикулът, който все го има в 1 бройка, а при предишната поръчка на следващия ден ми изписа, че го няма.😆 Да видим дали сега е наличен...😂

# 298
Няма батерии, кутийката е празна.
Аз чакам още една малка поръчка - един буркан с елха, още едни купички и един коледен календар с бижута, който въобще не ми трябваше, но беше 5 лв, последна бройка и се изкуших.

# 299
Погледи пак дали някъде няма пролука. В краен случай, ако няма, ще се наложи ти да направиш. Ако е в горния край, може би кутийката ще стои стабилно после (поне от снимката изглежда, че е горният край).🤔

Общи условия

Активация на акаунт