Магазини Sinsay - тема 10

• 45 466
  • 783
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,

Картата, по която трябва да ми върнат парите е изтекла. Трябва ли да пиша на Синсей или те ще ми пишат, ако е необходимо?

Парите се връщат по сметка… 🤦♀

# 301
Joy Ах, не мога да подмина, оправи ми деня. Иначе те разбрах, де.
Аз все още чакам някой да изобрети "вечни" батерии.

Пуснах поръчка с коледни вчера, изглежда ще дойдат след празника по срока, който са дали чааак до 07.01. Днес гледам са още по-намалени нещата, прецаках се.

# 302
Да, връщат се по сметка. Но съобщението от PayU беше, че ще ползват номера на картата, а не на сметката. Wink

Здравейте,

Картата, по която трябва да ми върнат парите е изтекла. Трябва ли да пиша на Синсей или те ще ми пишат, ако е необходимо?

Парите се връщат по сметка… 🤦♀

# 303
Ами Вие сте платили с карта. Тази карта е вързана към сметка. Няма как да Ви върнат пари по “номера на картата”.

# 304
evencee, затова го сложих в кавички.😁
Това, което аз поръчах снощи, 3 минути по-късно си излизаше вече на редовната цена. Ще погледна днес има ли нови намаления.

# 305
Аз също, като потребителката по-назад, направих връщане преди две седмици. Само по товарителницата видях, че  са получили стоката. От тях ни вест, ни кост. Нямам имейл, връщането е със статус "нов', а е от 23.11. Съответно изплащане на сумата също няма. Чакам да ми върнат имейл от съпорта, но съм доста разочарована. Правя връщане за първи път и не очаквах такова чудо.

# 306
Действително днес някои от нещата, които поръчах снощи поръчах, са на малко по-ниска цена и без код. Но пък другите не са намалени изобщо, така че пак ми е било по-изгодно да поръчам вчера, а и днес няма безплатна доставка до офис.🙂
Купих от магазина до нас много сладка козметична чантичка (несесер може би е по-точно, няма дръжка), формата е цилиндър на розови и червени ивици, отгоре е с цип с висулка коледно бастунче.❤ Беше намалена на 6,90 лв. Също и релефна точилка за тесто с джинджифилови човечета за 2,90 лв намалена.

# 307
Безплатно ли е връщането?

# 308
  • Пазарджик
Безплатно ли е връщането?
Да.

# 309
Последната ми поръчка е от приложението , само там имаше някаква отстъпка.
Върнах един артикул  от офис, безплатно ли е пак връщането , защото ми се видя, че пишеше “ за ваша сметка” . А куриер беше звънял докато съм на работа…

# 310
Пиша с развитие по моя случай с мъчителното връщане, което описах няколко страници по-назад, смятам, че ще е полезно, явно не съм само аз. 10 дни се мъча да се свържа по телефоните, които намерих във форума - всичко е изключено. Писах абсолютно всеки ден на чата(доста безполезно, така и не се свързах с оператор), размених около 15 имейла, къде отговаряха, къде не. Бях пуснала една рекламация с всички неща, затвориха ми я, отваряха нови, но не бяха всички артикули там, отваряха, затваряха, скъсаха ми нервите. Според мен бот отговаря и на съпорта по имейл, нямам друго обяснение иначе. Накрая ме изнервиха максимално, описах всички артикулни номера и бройките на върнатите неща за десети път, учтиво посочих, че ще се обърна към по-висша инстанция, ако продължават да ме разиграват. Резултатът - сутринта получих имейл, че ще проверят и рекламацията била разбита на две отделни(на мен също ми висяха като затворени), следобяд ми върнаха парите.
Съмнявам се, че изобщо щях да получа нещо, ако не се бях занимавала, така че им пишете постоянно, и в приложението, и по имейл. Повече няма да направя грешката да пазарувам от тях, доволна бях преди, но след този случай и това разиграване, просто приключих с онлайн магазина им.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 23:00 от buttercupp

# 311
Калъфката ми харесва, оказа се, че нямам никакви батерии две А, дори в дистанционните. Направих дупка, за да изкарам кутийката за батерии.
Мисля, че в крайна сметка лампичките не са добра идея - ще затруднят и прането...

Взех и една възглавница, но е доста по-плоска от стандартните, които имам. С хубава коледна калъфка, която не се маха (в момента не е при мен и не мога да я снимам).

# 312
При мен при връщане на 5 артикула са изплатени само 4. Единият стои като получен и съответно сумата не е върната за него, а аз върнах цялата пратка,  отбелязах и всички артикули. Не знам какво да правя. Сумата не е кой знае колко(12.90), но се дразня. Това ми остави неприятно чувство, няма да си го причиня повече.

# 313
Е, същата работа. Отхвърлиха ми първата рекламация по неясни причини и отвориха нова - с липсващ артикул. После трета - с липсващи останалите два. А аз пратих всичко в един пакет с една товарителница и отбелязах всичко в приложението. Единственият адекватен отговор, който получих е, когато пиша към съпорта, да опиша артикулния номер на продукта. Само че когато описах артикулния номер само на липсващия продукт ми отвориха рекламация само за него .😂 Така че пишете отново, опишете, че артикул еди-кой-си е пратен по *име на куриерската фирма*, *дата*,*подател*, парите не са възстановени и очаквате връщане. Не се отказвайте, върнали сте всичко, спазили сте условията, да ги спазят и те.

# 314
Така се получава, защото човекът, който отговаря на имейлите е неадекватен. И аз съм се опитвала да разговарям с него - трудно става. Не е от магазина проблемът, а от човешкия фактор. И лошото е, че КЗП не ми помогнаха в такава ситуация - пиша жалба, обяснявам, че са пратили нещо с липси и не мога да го върна, и след един месец ми пишат, че казусът е приключен и в отговора само цитират какви са ми правата на връщане по закон. Ок, тези неща ги знам - затова пуснах жалбата ?!

Общи условия

Активация на акаунт