Магазини Sinsay - тема 10

• 45 161
  • 783
  •   1
Отговори
# 60
Да с наложен платеж е . Всъщност никога не съм отказвала доставка и не ми е ясно. Благодаря за информацията,беше ми полезна 🤗

# 61
Или през съобщението за пратката - има бутон за отказване, или се обаждате по телефона на куриера и му казвате, че не я искате.

# 62
Когато ви пратят линк от спиди, има бутон най-отдолу "откажи поръчка" и тя дори няма да тръгне, още от склада ще им я върнат. Искаше ми се просто още сега от приложението, ако има вариант да откажа, но явно не.

Според мен проблеми е със спиди, сега заради всички кампании не могат да смогнат и затова увисваме.

# 63
А ако е платена предварително с карта и при отказването връщат сумата само за продукта, без доставката, нали? Ако поръчката е била за по-ниска стойност и е имало включена доставка.

Иначе според мен проблема за забавянето си е в Синсей. Както вече писах, имам поръчка от 2 седмици, стоеше със статус Предадена за опаковане 10 дни. Като премина на Готова за изпращане, я получих след 1-2 дни.

# 64
Аз бях писала миналата година:
Купих маратонки.
Разлепиха се и им пропадна стелката вътре в подметката на петите.
И не ми признаха рекламацията.
Бях ги носила буквално 3 пъти за 1ч ходене.

# 65
Аз бях писала миналата година:
Купих маратонки.
Разлепиха се и им пропадна стелката вътре в подметката на петите.
И не ми признаха рекламацията.
Бях ги носила буквално 3 пъти за 1ч ходене.

Зависи явно кога сте им писали. Ако са минали повече месеци, те няма как да знаят колко пъти сте ги носили.

Забавяне може да има от Спиди като приемат пратката и тогава вече да не я доставят до получателя. Ако е на статус “приета информация за пратка” (или нещо такова), значи че подателя само е създал товарителница, но не я е предал на Спиди.

# 66
Мисля,  че блокират профила при някакъв брой отказани поръчки, но не помня колко. 3 ли, 5 ли.

# 67
Аз сега проверих и имам 6 отказани. В едни от случаите се забавиха повече от две седмици и имаше част от подарък, направих нова без тези продукти и не взех тази, в други съм поръчвала повече неща, но вече не е имало вариант да се откаже. 6 на около 40, не ми е блокиран профила. Вероятно е според потреблението.
Просто трябва да измислят вариант, какъвто имат много други онлайн магазини - за отказ преди изпращането. Не може да виси 10 дни в склада и да не може да се откаже.

# 68
Обувките не са качествени.
Купували сме и дамски, и мъжки. Разлепват се и много миришат Joy

# 69
С Андроид 13 съм, Самсунг S20. Не е първа младост, ама за сефте имам проблем с приложение.
В такъв случай мога да ви препоръчам да проверите дали има достатъчно свободно място на телефона. В случай, че има, да почистите кешовете на всички приложения и да рестартирате устройството си. Надявам се да стане така.

# 70
  • 🌊
При мен си беше точно както с dolce miele, след като смених държавата всичко се оправи. Ако и това не стане дай директно от https://www.apkmirror.com/apk/lpp-s-a-e-commerce/sinsay-moda-i-z … oid-apk-download/ не му гледай заглавието.

Иначе да ги похваля, буквално минута след като ми отбелязаха връщането и ми върнаха парите. Лятото се влачиха като народна песен. Единственото, което върнах беше един детски пуловер, който ми е голям. Та ако сте около 160см и 50 кг, 164 не е вашия номер, давайте със 158

# 71
Здравейте, има ли някой актуален код за отстъпка?
Благодаря предварително 😊

# 72
  • Пазарджик
Здравейте, има ли някой актуален код за отстъпка?
Благодаря предварително 😊
silvia15, ivayla15

# 73
  • София
мога ли да използвам два кода за една поръчка? единия е от тези дневните, другия е за безплатна доставка от точките, но не ми дава да активирам и двата

# 74
Не може. На мен веднъж ми даде така, предполагам, че е било бъг.

Общи условия

Активация на акаунт