Магазини Sinsay - тема 10

• 45 324
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
  • Пазарджик
Има ли активен код за намаление в момента?
rali10bg

# 646
Напоследък все нещо.в поръчката е с лек дефект, разминаване дължината на ръкавите с 6 см на един суитчър, малки дупчици на видими места,  солници поръчах, отдолу капачетата не държат и ще им ги върна, няма как да не са преценили, че тоя лек силикон капак няма да издържа на тежестта на продукта, изобщо спирам да поръчвам, то е тото това. Чакам си една поръчка вече 2 седмица, а е 1 продукт и до магазина им, че аз от чужбина вече получих стоката за това време.

# 647
Днес има хубава отстъпка в приложението. Много е зарибяващо с тези отстъпки. 😒

# 648
Да ви кажа, хич не ми е зарибяващо като чета темата. Влизам само във физическите магазини, свалих приложението и влезнах тук да чета за някакви интересни покупки. Обаче масово са оплаквания и ме отказвате просто да пазарувам от сайта. Особено любимия им номер - да направиш поръчка за нещо конкретно, да допълниш с още и те точно това, което искаш, да не го изпратят. А, още по-якото е да стои като налично и можеш пак да го поръчаш. Пълен парадокс са. Аз не съм виждала толкова некадърно управление на сайт.

# 649
Не знам дали кодовете са персонални, ако някой иска, нека пробва.

# 650
Те са дразнещи с нелепите си модели, гледаш го добре на снимката, идва все нещо е недобре с кройките, нз кой им ги прави, но особено на връхните и саката, ризите, че и панталоните, са трагедия. Като ще хабят материал, поне да го направят носимо. Другото, което ме дразни е, че неща не са още налични нови са и вече са изчерпани. Или правя големи поръчки и после половината неща са намалени още с по 5 лева, еми минавка си е. Трябва да следиш добре и да поръчваш с намалението, иначе с тези дефекти не си заслужава. Основно пазарувам за детето все пак, памук основно, затова съм все още в сайта и го следя, и аче другите неща, са на късмет.

# 651
Ами то каквато цената, такова и качеството. Може би има попадения, но са зле като цяло. За мен си мога да инвестирам за по-скъпа дреха, защото ги нося дълго време. Обаче за деца си заслужава напълно. Бързо ги израстват, цапат, късат и поне да не те е яд. Иначе памука им е зле на бебешките дрехи. Стои един твърд. Ама става, де.

# 652
За тези пари, няма как да очакваме добро качество. Представете си те на каква цена ги изкупуват, че да пускат за по 3 лв панталони (примерно). Да, намалени са, като са за 3 лв, но пак имат надценка.

# 653
Аз панталони в синсей за 3 лв не съм видяла  за възрастните, дънките са им 20-30  лв, като качество ми харесват дрехите им повече от pepco, които са същите цени.

# 654
Детски дрехи биват. Не са супер качество,но за цената са добре. Всеки ден ми връщат от яслата изцапани дрехи с мазни петна,което не се изпере директно изхвърлям. Купувам основно на големите намаления,както сега на последното тениски по 1,90лв и панталони по 2,90. Ами те са без пари. А в този период много цапат и ги израстват бързо.

# 655
Аз панталони в синсей за 3 лв не съм видяла  за възрастните, дънките са им 20-30  лв, като качество ми харесват дрехите им повече от pepco, които са същите цени.

Аз говоря за детски. За възрастни съм си купувала панталон за 10 лв. Сега си купих и тениски за по 2,30 и 3 лв. бройката.

# 656
Моето дете вече минава към 140 размер и скоро търсех нещо за подарък за детето на приятелка, да кажем комплект, на 10 г е, няма едно нео, което са й взема и да е представително, явно са за всекидневието и физическо възпитание.

# 657
Моето дете вече минава към 140 размер и скоро търсех нещо за подарък за детето на приятелка, да кажем комплект, на 10 г е, няма едно нео, което са й взема и да е представително, явно са за всекидневието и физическо възпитание.

По представителни купувам от Шийн на страхотни цени.

# 658
По-представителни дрехи от други магазини. Синсей детските са ми за ежедневието - за градина, за площадката, за вкъщи.

# 659
Да ви кажа как завърши моята история, след като накрая пратих снимка на товарителницата от speedy, получих отговор от българин, и на другият ден ми бяха преведени парите в сметката.

Общи условия

Активация на акаунт