Магазини Sinsay - тема 10

• 45 401
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
  • София за сега
Здравейте,  да попитам за размерите на дънките... Отговарят ли си или са умалени/ уголемени?
Благодаря предварително!

# 226
Аз още си чакам пратката от точките.
Изпратена е на 3 декември до магазин.
Краен срок 5 декември...
Май приключих с тоя магазин.

# 227
Здравейте, на някой да му се е бавила платена поръчка? Не намирам телефона писах в контактната форма...

# 228
Ако прочетете последните коментари, ще разберете, че поръчките на повечето се бавят. Без значение дали е платена или не. Обикновено забавянето идва от Спиди. Като пример ще дам, че поръчка, направена на 01.12, изпратена от Синсей на 04.12, по проследяване на товарителницата излиза очаквана дата за доставка - 12.12.

# 229
Здравейте, на някой да му се е бавила платена поръчка? Не намирам телефона писах в контактната форма...
Да, вчера писах за 2 платени, пуснати на 20-ти и на 23-ти ноември.

# 230
Контактната им форма не работи, пишете на мейла.
Моята поръчка до АПС уж вече е в АПСа. Ще скоча в обедната почивка да си я взема. За другата поръчка до магазин инфо няма.

# 231
Не само от Спиди.
Даже като чета до Спиди си пристигат, а в магазина ги няма никакви!!!

# 232
Не само от Спиди.
Даже като чета до Спиди си пристигат, а в магазина ги няма никакви!!!
В магазините също ги доставят Спиди. Явно не са им приоритет платените до магазина покупки Wink Ще си чакат.

# 233
https://www.sinsay.com/bg/bg//906em-29x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share
Адски умалени! Поръчах черната и червената, по принцип нося Л и поръчах Л, въобще не можах да се пъхна. Според мен отговарят на не повече от С.

# 234
  • Пазарджик
Днес получих поръчка,началникът в нея беше счупен.Писах в чата,че искам рекламация.Трябва ли да върна продукта или не е необходимо?Преди време някой беше писал в темата,че също беше получил счупен артикул.Възстановиха ли ви парите ?Не знам какво да очаквам,защото за първи път получавам стоката така.

# 235
Да - държат да се върне продукта.
Преди месец-два върнах дефектно пончо, след десетина дена ми върнаха парите по сметка.

# 236
Здравейте,да попитам изписва ми,че имам точки,които скоро ще изгорят ,но как да видя кога точно.Искам да изчакам още малко ,но да не ми изгорят точките.

# 237

Цъкаш на история и там си пише кои точки до кога важат.

# 238
  • Бургас
Здравейте,
направих връщане с куриер на спиди на поръчка. В профила стои "очаквайте куриера на 09.12 понеделник", днес е вече четвъртък - не идва куриер. Звъннах на спиди, нямат придвижена такава заявка към тях.
Някой знае ли, ако отменя връщането с куриер, после дали ще ми даде опция връщане в магазин?
Намерих няколко техни телефона, но не мога да се свържа със Синсей.

# 239
Куриер не идва на адрес, носиш го в офис Спиди, те си знаят къде да го пратят, за сметка на Синсей е. А ако имаш магазин на Синсей там да го занесеш, най-добре, много по-бързо ще прегледат стоката и признаят връщането, съответно и възстановяването на сумата.

Общи условия

Активация на акаунт